10 ping-funktioner på BBM som du definitivt inte känner till!

PING !!! mycket typiskt med BBM. Det visar sig att PING har många andra användningsområden, du vet! Här är 10 PING-funktioner i BBM som du definitivt inte vet!

Som användare BlackBerry messengermåste du känna till funktionerna PING ingår i BBM. Japp, PING på BBM är samma funktion som Buzz! på Yahoo Messenger. Du kan ofta använda PING-funktionen för att komma igång chatt med dina vänner. Men det visar sig att PING har många andra användningsområden, du vet! Här är 10 PING-funktioner i BBM som du definitivt inte känner till.

  • Samling av bilder av DP BBM Nyinyir om Haze Disaster
  • Hur man läser BBM-meddelanden utan att ge avsändare läsbetyg
  • Hur du gör din egen rörliga BBM DP utan applikationer och programvara

De flesta börjar BBM-konversationer med PING !!!. Vanligtvis för att se till att den vän du vill prata med är aktiv eller inte. Så du kommer inte att vara orolig om du inte svarar på ditt BBM-meddelande, för han kanske är upptagen eller inaktiv. Men den här gången kommer ApkVenue att diskutera olika andra PING-funktioner i BBM för att öka din kunskap.

10 PING-funktioner i BBM som du inte känner till

1. PING BBM för att se till att dina vänner är aktiva

En av de vanligaste PING-funktionerna är att bekräfta vilken vän eller BBM-kontakt du vill bjuda in chatt BBM-applikationen är för närvarande aktiv. Du kan skicka PING till dina vänner. Om några ögonblick senare visas ett tecken "D", se till att din väns BBM är aktiv.

2. PING BBM för att se till att dina vänner öppnar BBM-applikationen

Nu när ditt PING-meddelande har skickats kan du se om din vän läser PING eller inte. Om ett tecken visas "R" (Läs), betyder att din vän läser meddelandet och är redo att bli inbjuden chatt Vidare. Men om den inte läses betyder det att din vän är upptagen eller inte har tid att öppna mobiltelefonen. Eller det kan vara dina vänner alias BBM-kontakter som använder tricket Hur man läser BBM-meddelanden utan att ge ett "Läs" -tecken till avsändaren som ApkVenue skrev.

3. PING BBM för att kontrollera internetanslutningen på din väns mobil

PING på BBM kan också användas oavsett om din väns mobiltelefon är ansluten till internet eller inte. Om efter att du skickat PING och bara en klockbild visas, betyder det att din vän inte är ansluten till internet eftersom hans mobiltelefon är död, har ingen signal eller har slut på internetdatakvot.

4. PING BBM för att kontrollera internetanslutningen på din egen mobiltelefon

Förutom att kontrollera internetanslutningen på BBM-kontaktens mobiltelefon som du PING, kan du också kontrollera internetanslutningen på din egen mobiltelefon. När du PING någon, om bara ett X visas, kan det vara din internetanslutning som har problem.

5. PING BBM för att kontrollera internetanslutningshastigheten på din mobiltelefon

Du kan också ta reda på hastigheten på din internetanslutning genom att titta på fördröjningstiden mellan att skicka PING och utseendet på "D" -tecknet. Om ett D-tecken omedelbart visas efter att du skickat PING kan det vara så att din internetanslutning går fort. Men om det visar sig att det tar lite längre tid kan det vara så att din internetanslutning är långsam.

6. PING BBM för att få vänns uppmärksamhet

När någon får ett PING-meddelande på BBM måste de tro att det finns något viktigt att prata om. Så om du vill förmedla viktig och brådskande information är det bäst att göra PING först. Detta beror på att PING BBM kan öka mottagarens uppmärksamhet. Dessutom åtföljs vanligtvis PING på BBM också av vibrationer på mobiltelefonen.

7. PING BBM för att starta en konversation med ett krasch

Du har en förälskelse, vill chatta men är förvirrad över vad du ska säga? Försök bara PING hans BBM. Senare, om han svarar, fortsätter du med en ny chatt. Till exempel med tre obligatoriska frågor under PDKT, nämligen "Vad gör du?", "Var är du nu?"och"Har du ätit vad?".

8. PING BBM för att höja krigsflaggan

Förutom PDKT kan PING på BBM också användas för att höja fientliga flaggor på ganska störande sätt. Bara PINGa din väns BBM så många gånger att han blir irriterad. Sedan började bara slåss. Så PING i BBM kan vara en uppvärmning innan du börjar en riktig kamp. Men slåss inte med det på tre dagar.

9. PING BBM för Fad

Ja, det finns ingen bättre anledning i den här världen än "för skojs skull". Ja, om du är uttråkad, har ingenting att göra och är förvirrad över vad du ska göra, försök bara att pingla din BBM-kontakt. Om det visar sig svara på det, säg bara det igen för skojs skull. Om du kan prata, fortsätt bara.

10. PING BBM för tidigare Godain

PING i BBM kan också användas för att återförena ett långvarigt förhållande. Ja .. det kan också vara ett sätt att testa om ditt ex redan är gå vidare eller inte ännu. Eftersom det finns ett ordspråk, "Eftersom PING fläck, trasig Gå vidare angränsande."Men du kan, i själva verket anses det att du inte kan gå vidare för PING en ex som hade två barn. Hehehe ...

Det är 10 PING-funktioner i BBM som du inte känner till. Det visar sig att PING i BBM har många funktioner, va? Båda fungerar tekniskt, särskilt för att kontrollera nätverks- och signalstyrka, såväl som socialt. Om du har information om andra PING BBM-funktioner, skriv din åsikt i kolumnen kommentar under detta.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found