hur man gör wa (whatsapp) klistermärken själv, enkelt!

Det mest kompletta, enkla och enkla sättet att göra WA-klistermärken att prova. Det finns faktiskt ett sätt att skapa WA-klistermärken utan applikation!

Det visar sig att det är ganska enkelt att göra WA (WhatsApp) -klistermärken. Det finns till och med ett sätt att skapa WA-klistermärken utan en applikation som inte behöver installera en tredje applikation.

Förutom att använda Whatsapp-emojis har denna populära meddelandeprogram också en funktion för att skicka WA-klistermärken till varandra med ett mindre utseende.

Jämfört med emojis som verkar styva, WhatsApp-klistermärken Du kan även anpassa detta själv. Till exempel när du skapar WA-klistermärken med dina egna foton.

För de av er som är nyfikna på stegen eller hur man gör WA-klistermärken, här har ApkVenue sammanfattat och granskat hur man skapar en egen WA-klistermärke på en Android-telefon som du enkelt kan göra.

Förberedelser innan du gör din egen WA-klistermärke

Egentligen finns det många söta och coola WA-klisterapplikationer i Google Play Store klistermärkepaket WhatsApp som du kan ladda ner och använda gratis.

Men för de av er som är narcissistiska, förstås skapa WA-klistermärken med dina egna foton kommer att bli något intressant. Speciellt om det används med skolvänner eller kollegor i WA-gruppen, här!

Fotokälla: engadget.com

Innan du går vidare till hur du skapar WA-klistermärken måste du först veta vilka saker du måste förbereda innan du följer stegen.

Det finns minst tre saker du måste göra så att din WA-klisterstorlek har HD-kvalitet och är optimal för användning när chatt. Här är några villkor!

 1. Se till att du har ladda ner applikationer för att göra WA-klistermärken på Android, nämligen Bakgrundsgummi, PicsArtoch Personliga klistermärken för WhatsApp.

 2. Förbered dig på ett minimum tre bilder för att användas som en klistermärke som ska läggas till i WhatsApp-applikationen.

 3. För att skapa en stor WA-klistermärke, prova storleken på fotot som det inre klistermärket kommer att göra HD-kvalitet (minsta upplösning på 600 x 600 pixlar) med storleken överstiger inte 1 MB.

Efter att de tre villkoren ovan har uppfyllts betyder det att du är redo att följa hur du gör klistermärken på WA via Android enligt följande.

Hur man gör en egen WA-klistermärke på en Android-telefon

Som ApkVenue nämnde ovan behöver du tre applikationer för att göra WA-klistermärken på en Android-mobiltelefon. Det betyder att det finns tre viktiga steg som du måste följa.

Om du redan är skicklig är ApkVenue säker på att du bara behöver mindre än 5 minuter för att skapa en WA-klistermärke.

Så lyssna noga så att du snabbt blir skicklig! Är du redo att veta hur man gör WA-klistermärken?

 1. Först ladda ner Ansökan Bakgrundsgummi via länken nedan.
Appar Photo & Imaging handyCloset Inc. LADDA NER
 • Background Eraser själv fungerar för att ta bort fotobakgrunder och ändra JPG-format till PNG vilket verkligen behövs för WA-klistermärken.
 1. Öppna bakgrundsraderingsprogrammet som redan är installerat och välj sedan ett foto genom att trycka på knappen Ladda ett foto på dess första display.

3.Beskärning endast de delar som anses nödvändiga. Ta sedan bort den bakgrund med en variation verktyg anges i ansökan.

 • Ställ raderingsstorlek med skjutreglage i avsnittet nedan. Det finns också funktioner Bil och Magi att ta bort bakgrund automatiskt.
 • Använd verktyget för mer detaljerade resultat Zoom för att zooma in.
 1. Radera försiktigt så att inga viktiga delar skärs av. När du är säker trycker du på Klar på toppen.
 • Därefter ge effekt Slät så att kanterna på WA PNG-bildfotot gör att den ser slät ut. Spara sedan bilden med Spara-knappen.
 1. Nästa ladda ner Ansökan PicsArt. Hämta det via länken nedan.
PicsArt foto- och bildappar LADDA NER
 • PicsArt själv är ett fotoredigeringsprogram som fungerar för att lägga till text och andra effekter så att utseendet på denna hemlagade WA-klistermärke blir mer attraktiv när den används för chatt.
 1. Öppna sedan applikationen PicsArt redan installerad och tryck på på huvudsidan "+" -ikonen den i mitten.
 • Välj sedan det redigerade PNG-fotot i Background Eraser.
 1. På grund av resultaten beskärning tidigare fick det kanske WA-klistermärken att ändra storlek och tryck sedan på menyn Verktyg> Ändra storlek och ange WA-etikettens storlek 600 x 600 pixlar.
 1. WA-klistermärken lägger generellt till roliga eller roliga ord för att göra dem ännu mer intressanta.
 • Klicka bara på Textmeny och skriv de ord du vill använda.
 1. Redigera text och lägg till olika effekter, till exempel att ersätta teckensnitt, lägg till konturer, lägg till skuggor och mer.
 • Om du bara har knackat ikon kolla upp på toppen.
 • För att börja spara WA-klistermärken från dina egna foton, tryck bara på pilikon högst upp i PicsArt-appen.
 1. För att spara den redigerade WA-klistermärken på PicsArt, tryck bara på Spara och välj ett alternativ Spara foto på din enhet för att lägga det i internminnet.
 1. Den sista ansökan som krävs är Personliga klistermärken för WhatsApp Vilket kan vara-ladda ner via länken nedan.
Stukalov Sociala & meddelandeprogram LADDA NER
 1. Se till att placera alla WA-klistermärken du vill lägga till samma mapp i internminnet. Glöm inte att förbereda dig minst tre WA-klistermärken.
 1. Öppna Personal Stickers för WhatsApp-applikationen, då upptäcker den automatiskt mappen som skapades tidigare. Tryck sedan på knappen Lägg till och automatiskt läggs din WA-klistermärke till i WhatsApp.

 2. När du är klar kan du omedelbart använda den i WhatsApp-gruppen.

Hur man gör WA-klistermärken utan applikation

Du kanske undrar, kan vi göra WA-klistermärken utan hjälp av någon applikation? Tyvärr, efter Jakas forskning behöver du ytterligare applikationshjälp.

Med andra ord, om det finns en webbplats som påstår sig veta hur man gör WA-klistermärken utan någon applikation, ser ApkVenue till 100% bluff!

Trots det har WhatsApp underlättat och tillhandahållit WA-klistermärken gratis, utan att du behöver installera någon applikation. Nyfiken? Läs artikeln nedan. Garanterat att du omedelbart kan få roliga klistermärken.

VISA ARTIKLAR

Tja, så gör du dina egna WA-klistermärken på en Android-mobiltelefon som du kan träna direkt för att träna din kreativitet.

Förutom att göra din egen kan du också ladda ner en samling roliga och roliga WA-klistermärken som du själv väljer och lägger till dem i applikationen ovan.

Vi ses i nästa Jaka-artikel. Lycka till och lycka till!

Läs också artiklar om WhatsApp eller andra intressanta artiklar från Ilham Fariq Maulana.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found