7 kända skådespelare som misslyckades helt med att agera i actionfilmer, ingen talang?

Actionfilmer kan inte fyllas med skådespelare slarvigt. Rollbesättningen var svår att få flera kända skådespelare att misslyckas och utstå skam. Här är listan!

Som skådespelare krävs det att de kan anpassa sig i alla filmscener de spelar, vare sig det är komedi, mysterier, till action. Om de inte är bra på att improvisera och justera kommer de inte att sälja bra och uppmanas sällan gjutning.

Ändå är skådespelare också mänskliga. Flera gånger misslyckades deras skådespel och gjorde dem mycket generade. Det händer inte bara nya skådespelare, utan även kända skådespelare har upplevt det. Vanligtvis upplever de detta misslyckande i actionfilmer.

Detta är förståeligt, eftersom actionfilmer anses vara svåra filmgenrer och kräver hög anpassningsförmåga för skådespelarna. Den här gången kommer ApkVenue att förklara 7 kända skådespelare som misslyckades eländigt när de spelade i actionfilmer. Här är recensionen!

Berömd skådespelare som misslyckades med total skådespel i actionfilmer

Noteras, denna berömda serie skådespelare misslyckades aldrig i actionfilmen han spelade i. Några av dem slutade till och med i slutet av sin skådespelarkarriär. Här är listan!

1. Kristin Kreuk - Street Fighter: The Legend of Chun-Li (2009)

Född och uppvuxen i Kanada blomstrade Kristin Kreuks karriär tack vare tv-serien han spelade, från Snow White: The Fairest of Them All (2001) till Beauty & the Beast (2011-2016).

Tja, också på den tiden försökte han lyckan med att spela i en rad Hollywood-filmer. Vissa är ganska framgångsrika, till exempel Partition (2007), men andra har misslyckats hårt, som i en av uppföljarna till Street Fighter-filmen.

I filmen verkar hans skådespelare mindre kapabel prestera det brukar vara normalt. Det kan vara, detta påverkas också av bristen på budget i filmens produktionsprocess, så Street Fighter-filmen misslyckades också på kassan.

2.Tyler Perry - Alex Cross (2012)

Tyler Perry är en mångsidig skådespelare. Han spelade alla typer av roller. Inte bara det, han är också producent, regissör och till och med en pålitlig manusförfattare. Några av de filmer som han spelade samtidigt var filmer som han själv arbetade med.

Ändå har Tyler Perry misslyckats i flera filmer. En av de allvarligaste är Alex Cross (2012). Ändå är hans misslyckande i den här filmen inte bara hans fel, utan på grund av oprofessionalismen hos regissören som inte är bra på att hantera filmproduktionsprocessen.

Själva filmen kritiserades starkt och till och med betyget föll. På Rotten fick den här filmen bara 11%, medan den på IMDb bara fick 4,1 / 10. Ledsen, gäng!

3.Pamela Anderson - Barb Wire (1996)

Pamela Andreson var en välkänd tv-stjärna på sin tid. Hans popularitet har bjudit in många filmproducenter att komma in i skådespelaren. Han spelade också flera filmer, men en som misslyckades hårt var Barb Wire-filmen.

Släpptes 1996, den här filmen berättar historien om Pamela Anderson som kämpar mot de brottslingar och fiender som omger henne. Tyvärr liknar handlingen och skådespelaren, inklusive Pamela, mer porr än actionfilmer.

Som ett resultat kritiserades denna film av många parter. Ingen skämt, den här filmen översvämmades av de värsta priserna och nomineringarna, särskilt Golden Raspberry Awards. Så generad, gäng!

4.Chris Klein - Stormbreaker (2006)

Chris Klein är en Hollywood-skådespelare som är ganska uppskattad på grund av sin totalitet och själsliga skådespel. Det är bara det, som Jaka sa ovan, att inte alla stora skådespelare kan prestera optimalt i olika typer av filmgenrer. Det är vad som hände med Chris.

Efter framgångsrikt spelat i flera filmer spelade han också karaktären Alex Rider, en hemlig spion i filmen Stormbreaker (2006). Tyvärr misslyckades den här filmen och förstörde nästan hans karriär.

Egentligen är Chris skådespelare inte riktigt dålig här. Han lyckades skildra karaktären Alex med totalitet. Det är bara det, den konstiga och krångliga handlingen i berättelsen gör att publiken känner sig obekväm att titta på den här filmen under lång tid.

5. Sam Worthington - Clash of the Titans (2010)

Vem känner inte till denna Hollywood-skådespelare? För att uppnå framgång när han spelade i filmen Avatar (2009) spelade han också i filmer över andra genrer.

Trots det minskade Sam Worthingtons popularitet med tiden. Detta kan bero på hans minskande skådespelarkunskaper. I synnerhet den tid han spelade i Clash of Titans.

Inte bara är filmerna inte så bra, skådespelet här är också ganska vanligt och saknas. prestera. Är det det som fick hans namn att sjunka ytterligare?

6. Taylor Lautner - bortförande (2011)

Vem känner inte Taylor Lautner? Den här stiliga och sexiga skådespelaren blev en idol när han spelade rollen som Jacob Black i Twilight Saga-filmfranchisen. Tack vare den här filmen har hans skådespelarkarriär ökat kraftigt.

Tyvärr, på grund av Jacobs starka karaktär som han spelade, kunde Taylor inte prestera maximalt för att spela i andra filmer. En av de saker som blev spotlighten för många på den tiden var när han spelade i filmen Abduction (2011).

I den här filmen misslyckades Taylor med att leverera den anförtrodda rollen. I själva verket är han som en extra skådespelare som spelar en film för första gången. I efterdyningen sjönk Taylors namn ännu mer och spelade nästan aldrig i filmer igen förrän nu.

7.Alicia Silverstone - Batman & Robin (1997)

Som en toppskådespelerska i Hollywood har Alicia spelat i flera kända filmer. Faktum är att majoriteten av filmerna han spelar är de bästa komediefilmerna, till exempel Butter (2011) och Valley Girl (2020).

Alicia har också spelat i actionfilmer flera gånger. Det är bara att Batman & Robin-filmen som han spelade i 1997 nästan förstörde hans karriär.

Ja, själva filmen är också riktigt dålig och till och med utnämnd till den värsta Batman-filmen genom tiderna. Alicias egen agerande som Batgirl verkar också konstig och krymper. Kanske är Alicia mer förtjänst av att spela i en komedifilm, va!

Det var en rad kända skådespelare som misslyckades hårt när de spelade i actionfilmer. Vad tycker du, gäng?

Glöm inte att skriva din åsikt i kommentarfältet nedan. Vi ses i nästa Jaka-artikel!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found