hur man döljer hemliga mappar på Android utan applikation

Du behöver inte bry dig om du vill dölja foton eller videor på Android. Du kan göra det enkelt utan att behöva hjälp från andra applikationer.

Alla har hemligheter. Inte bara hemligheter om de händelser som upplevdes utan även de samlingar som ägdes. Om vi ​​tidigare förvarade hemliga samlingar på en hårddisk eller dator, använder nu den genomsnittliga personen smartphones för att lagra dem. Målet är klart så att det kan nås när och var som helst.

Så, så att din personliga samling inte är känd av andra, måste den döljas. Så, låt oss dölja den hemliga samlingsmappen på din Android!

  • Enkla sätt att dölja applikationer på Android-smartphones
  • Hur man döljer bilder på en Android-mobiltelefon, garanteras inte att fångas!
  • Hur man döljer applikationer på iPhone, inget behov av att installera applikationer!

Hur man döljer filer och mappar på Android

Egentligen på Android finns det många applikationer som kan användas för att dölja Android-applikationer. Men ibland kan applikationen inte användas ordentligt eftersom det finns systembegränsningar. Och inte sällan finns det också de som är lata att installera applikationer av rädsla för fullt minne. I så fall är JalanTikus ett enkelt sätt att dölja mappar på Android utan ytterligare applikationer.

Dölj mappar på Android utan applikation

Om du är någon som är lat för att installera många applikationer kan du dölja mappen som innehåller dina personliga videor eller foton genom att:

  • Spara de bild- eller videofiler som du vill dölja i en mapp.

  • Nästa tack Byt namn på mappen tidigare genom att lägga till en period framför den. Se till att det inte finns några mellanslag mellan punkterna och mappnamnet, mappen försvinner automatiskt.

  • Om tidigare alla videoklipp som inte har döljts visas i MX Player-videospelare-applikationen försvinner videon också från MX Player.

J2 interaktiva video- och ljudappar LADDA NER

Det är enkelt, rätt, hur döljer man filer och mappar i denna Android-applikation? Du behöver inte ett annat program för att göra detta. Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found