10 säkra, lagliga och pålitliga online-låneansökningar

Denna säkra och lagliga onlineansökan kan prövas! Detta är rekommendationerna från 10 betrodda online-låneansökningar med låg ränta!

Har du någonsin velat köpa något men inte har pengar? Att spara kan vara en lösning, men det är inte direkt och det krävs en kamp, ​​gäng.

Men om du har ett kreditkort kan du köpa de föremål du vill ha under förutsättning att du betalar räkningar eller avbetalningar innan de förfaller.

Tja, om du är en otålig person och inte har ett kreditkort kan du prova andra sätt, nämligen genom att ansöka om ett lån genom ansökan.

För de av er som fortfarande är förvirrade och oroliga över vilken applikation som man litar på rekommenderar Jaka det online låneansökan med låg ränta som du kan prova.

Lista över ansökningar om online-lån med låg ränta

Egentligen kan du få pengar från den snabbaste applikationen för att tjäna pengar, det är bara att den här metoden inte är omedelbar, så många väljer att använda en snabb online-låneansökan.

För att göra det lättare för dig, i den här artikeln rekommenderar ApkVenue digitalt kreditkort och online pengar låneansökan, gäng.

Ja, vad är skillnaden? Du kan använda ett digitalt kreditkort för att handla utan kreditkort hos e-handelshandlare som arbetar tillsammans.

Under tiden är OJK-registrerade online-låneansökningar avsedda för dig som behöver extra pengar snabbt och säkert. Kolla bara, låt oss gå!

1. Kredivo

Det första digitala kreditkortet som ApkVenue rekommenderar är Kredivo. Du kan använda den här applikationen för att handla hos den e-handelshandlare du vill ha.

Hur man skall registrera Kredivo Det är väldigt enkelt och snabbt eftersom det kan göras genom denna låne ränta ansökan på din mobiltelefon. Kredivo har också ett system med en säkerhetsnivå som motsvarar en bank.

Du kan välja lånetiden du vill ha, från 3 månader, 6 månader och 12 månader. Blommorna är också ganska små, vilket är 2,95%, gäng.

Det coolaste är att du inte behöver betala ner DP för de föremål du vill köpa. Avbetalningar justeras omedelbart till längden på tenorn och lånets storlek.

InformationKredivo
Lån nominelltIDR 1,5 miljoner-IDR 30 miljoner
Tenor1 månad - 12 månader
Blomma0% - 2,95% per månad

Ladda ner Kredivo via följande länk:

Finansappar PT FinAccel Digital Indonesia LADDA NER

2. Det är jag

Nästa personliga online-lån i form av ett digitalt kreditkort är jag är. Genom denna applikation kan du köpa varor i delbetalningar på handlare som samarbetar med Akulaku.

Hur man ansöker om HP-kredit online eller andra artiklar på Akulaku är väldigt enkelt. När du har laddat ner och installerat Akulaku-programmet behöver du bara ladda upp ett foto av den anställdes KTP och ID-kort.

När du väl har godkänt kan du handla hos handlare som blibli.com, Bukalapak, Tokopedia och så vidare. Förutom att betala i delbetalningar kan du också göra lån online, vet du.

För att betala i avbetalningar utan kreditkort måste du betala upp till 15% handpenning först. Denna långa online-ansökan med låg ränta med låg ränta har en gräns på upp till 20 miljoner IDR.

Informationjag är
Lån nominelltUpp till 20 000 000 IDR
Tenor1 månad - 15 månader
Blomma1% - 40%

Ladda ner Akulaku via följande länk:

Akulaku Finance Apps LADDA NER

3. Hemkredit

För dig som vill betala i avbetalningar utan kreditkort kan du också prova det genom den lilla ränteansökan Hemkredit.

För att ansöka om avbetalningar behöver du bara ett KTP och ett stödjande dokument som familjekort, sparbok, körkort och så vidare, du vet!

Efter det kan du handla på köpmän som arbetar med Home Credit och får avbetalningar från 10 månader till 18 månader.

InformationHemkredit
Lån nominelltIDR 750 tusen IDR 20 miljoner
Tenor10 månader-18 månader
Blommafrån 0% per månad

Ladda ner hemkredit via följande länk:

Finance Home Credit Indonesia Apps LADDA NER

4. JULO

Om du diskuterade digitala kreditkort tidigare finns det nu en online-låneansökan som omedelbart är flytande utan krångel. Den första rekommendationen är JULO som kan ge lån på upp till 15 miljoner IDR.

Helt enkelt genom att ladda ner applikationen till din mobiltelefon, fylla i dina personuppgifter och vänta på den snabba verifieringsprocessen kan du omedelbart få kontanter på mindre än 28 timmar.

Det finns flera villkor för att göra ett lån genom JULO. Bland dem finns en minsta månadsinkomst på 2 miljoner IDR och ett åldersintervall på 21-60 år.

InformationJULO
Lån nominellt500 000 IDR - 15 000 000 IDR
Tenor3 månader till 9 månader
Blomma4% - 7% per månad

Ladda ner JULO via följande länk:

Apps Finance PT. Julo Financial Technology LADDA NER

Andra onlineansökningar ...

5. Rupiah Fast

Rupiah Fast är en av de lägsta ränta online låneansökningar som du kan göra ett alternativ till. Denna applikation erbjuder snabbhet och enkelhet att ansöka om kredit online.

Utan att göra ett kreditkort online kan du få ett lån med kraven på att vara 22 år och äldre, ha ett mobilnummer och en stabil inkomstkälla. De enda dokument som behövs är KTP, gäng.

Den här bästa online-låneansökan erbjuder kontantlån från 400 000 IDR till 5 miljoner IDR som du kan betala av på 3 månader till 1 år.

InformationRupiah Fast
Lån nominellt400 000 IDR - 5 miljoner IDR
TenorDen kortaste är 91 dagar, den längsta är ett år
Blomma24% per år

Ladda ner RupiahCepat via följande länk:

Ladda ner appar Finans PT.KUFI

6. Snabb kredit

Den bästa online-låneansökan med låg ränta på den här är lämplig för dig som bor utanför Jabodetabek-området. Dessutom har denna applikation dagligt intresse.

Bifoga bara ansökningsformuläret och ladda upp ett foto av ditt dokument på webbplatsen Snabb kreditkan du få det lån du behöver inom 24 timmar.

Kraven är en ålder på minst 22 år till 52 år, anställning av anställda och entreprenörer, indonesiska medborgare och har en månadsinkomst på 3 miljoner IDR.

InformationSnabb kredit
Lån nominelltHögst 8 miljoner IDR
Tenor95 dagar - 120 dagar
Blomma0,8% per dag

Ladda ner Credits snabbt via följande länk:

Finansappar Alfa Finance SIA DOWNLOAD

7. TunaiKita

Nästa online-låneansökan registrerad hos OJK är CashKita. Den här online-lånetjänsten är verkligen säker eftersom den är registrerad hos OJK, gänget.

TunaiKita kommer att tillhandahålla lån utan säkerhet 24 timmar om dygnet som ger räddningsaktion. Lånet kommer omedelbart att betalas ut och överföras på kort tid.

Det är enkelt att registrera sig. Fyll bara i dina fullständiga personuppgifter, sedan på mindre än 48 timmar är du officiellt registrerad hos den här tjänsten.

InformationCashKita
Lån nominellt500 000 IDR till 10 000 000 IDR
Tenor91 dagar - 180 dagar
Blomma6% - 10,5% per månad

Ladda ner TunaiKita via följande länk:

Appar produktivitet PT. Vår digitala kontantnedladdning

8. Smart kredit

Nästa online-låneansökan utan ett personligt konto är Smart kredit. Med den här applikationen kan du enkelt välja lånebelopp och tenor efter dina behov.

Kraven för att ansöka om ett onlinepengelån på Smart Credit är minst 18 år, foto-ID och selfiefoto med din KTP. Du måste också fortfarande ha en inkomst.

Därefter väntar du tills verifieringsprocessen är klar och ditt lån kommer omedelbart att betalas ut på kontot. Verkligen praktiskt, eller hur?

InformationSmart kredit
Lån nominelltHögsta IDR 10.000.000
Tenor91 dagar - 360 dagar
BlommaHögst 11% per år

Ladda ner Smart Credit via följande länk:

Apps Finance SMART CREDIT DOWNLOAD

9. Pengar vänner

OJK 2020: s låneansökan online som ApkVenue också rekommenderar är MoneyFriend. Den här applikationen är pionjären för onlineutlåningsplattformar i Indonesien, du vet!

UangTeman erbjuder ett lån med en flexibel nominell enligt den tenor eller avbetalningstid du väljer, gäng.

Förhållandena är inte riktigt svåra. Om du är intresserad tar godkännandeprocessen bara ca. 15 minuter till 3 dagar. Riktigt snabbt, eller hur?

Efter att medlen har betalats ut kan du omedelbart köpa dina behov via online-köp- och försäljningsapplikationen eller köpa dem direkt i den officiella butiken.

InformationMoneyFriend
Lån nominelltHögst 6 000 000 IDR
Tenor10 dagar - 30 dagar
Blomma0,5% per dag

Ladda ner UangTeman via följande länk:

Apps Finance PT. Digital Alpha Indonesia NEDLADDNING

10. Rupiah

Rupiah är en laglig onlineansökan med låg ränta som kan ge dig ett snabbt lån utan att du behöver ha ett bankkonto.

Dessutom erbjuder Rupiah-Fund även lån utan gällande säkerhet, gäng. Servicehastigheten är en kvalitet som är mycket överlägsen denna tjänsteleverantör.

Fyll bara i dina personuppgifter helt, de lånefonder som du skickade in kommer omedelbart att betalas ut på några minuter. Blommorna är också små, du vet.

InformationRupiah
Lån nominelltHögsta IDR 8.000.000
TenorMer än 91 dagar
Blomma10,5% per år

Ladda ner Rupiah via följande länk:

Appar produktivitet PT. Dela pengar snabbt DOWNLOAD

Där är han 9 onlineansökningar med lägsta ränta. Oroa dig inte, för de fem ansökningarna registreras och övervakas av OJK!

Läs också artiklar om Fintech eller andra intressanta artiklar från Andini Anissa.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found