5 obligatoriska applikationer att installera för nybörjare YouTubers

Här är ett program som måste installeras för nybörjare YouTubers för att skapa svalare och mer intressant innehåll. Kom igen, se vad ansökningarna är!

Visst ser du ofta YouTube-program, oavsett om innehållet handlar om roliga människor eller relaterade till filmer som släpps.

Men att vara YouTuber som det just nu är inte en svår sak. Med bara en smartphone kommer dina ambitioner att bli en YouTuber uppnås så länge det är rutinmässigt.

Så du behöver inte längre ha en kapabel dator för att redigera dina videor.

Detta är den stödjande applikationen som måste installeras för nybörjare YouTubers med endast HP-kapital, killar. Kom och se helt!

Ansökan för nybörjare

Du kan ladda ner den här applikationen gratis och du kan använda den för att stödja resultaten av dina videor för att göra dem coolare och intressantare.

Du kan ladda ner applikationen gratis på JalanTikus. Kom och se hela ansökan:

1. Cinema Fv-5

Bio Fv-5 är ett program som är användbart för inspelning av bilder eller videor speciellt för Android-användare.

I den här applikationen kan användare också ställa in sina egna bilder för att ta bilder och kan göras manuellt som på en sofistikerad SLR-kamera.

Du kan ladda ner applikationen gratis här:

LADDA NER appar

2. AZ-skärminspelare

då heter den andra Android YouTuber-utrustningen AZ-skärminspelare. Till skillnad från vad ApkVenue nämnde tidigare, om Cinema Fv-5 fokuserar på foton och videor, är AZ Screen Recorder användbar för inspelning av mobiltelefonskärmar.

AZ Screen Recorder producerar inspelningar som är ganska lovande och som inte försämrar originalkvaliteten. Inte bara det, men i det finns en myriad av andra coola funktioner.

Du kan ladda ner applikationen här:

Appar Video och ljud AZ Screen Recorder DOWNLOAD

3. KineMaster Pro

KineMaster Pro är ett program som måste installeras för YouTubers. Eftersom det är till stor hjälp är det inte konstigt att KineMaster Pro används mycket som ett YouTuber-stridsverktyg

Användningen av denna applikation i sig är att den kan hjälpa YouTubers att göra videoredigering. Naturligtvis är redigering av videor en vanlig sak och måste göras YouTubers för att göra filmerna mer intressanta.

Ladda ner Kinemaster-applikationen här:

KineMaster Corporation Video- och ljudappar LADDA NER

4. Picsart Photo Studio

Visst känner du den här applikationen rätt? Ja, Picsart användbart för att hjälpa till med fotoredigering.

Gör foton så attraktiva som möjligt med fotoredigerare detta kommer att vara till nytta om en YouTuber vill Lägg till ett foto in i videon så att videon blir mer varierad.

Ladda ner applikationen här:

PicsArt foto- och bildappar LADDA NER

5. Photo & Picture Resizer

Sist men inte minst är Photo & Picture Resizerändrar den här applikationen måtten på bilden eller fotot för att justera bildstorleken enligt din video.

Att krympa en bild eller beskära den i det här programmet kommer inte att ändra bildkvaliteten, det är också lämpligt för dig att göra den Miniatyr för dina Youtube-videor.

Du kan ladda ner den här applikationen gratis nedan:

LADDA NER appar

Det är de fem applikationerna som nybörjare YouTubers måste installera, mycket enkelt och enkelt, blir det inte en YouTuber?

Du behöver inte stort kapital och professionell utrustning för att bli en Youtuber. vad tycker du om ansökan ovan?

Skriv din åsikt om ansökan ovan. Om du har andra rekommendationer kan du också inkludera den i kommentarfältet. Vi ses i nästa artikel, killar!

Läs också artiklar om videoapplikation eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found