det enklaste sättet att kopiera Instagram-länken (foton, videor, profiler)

Har du ett onlineföretag och vill marknadsföra med ett Instagram-konto men vet inte hur du kopierar Instagram-länken? Var inte ledsen, följ bara ApkVens handledning!

Instagram är en plattform för sociala medier där vi kan dela bilder och videor med andra användare runt om i världen.

I en era som är helt digital som nu, används inte Instagram längre för att bara dela innehåll utan också för att försörja sig som kändis.

Genom funktioner kopiera länkkan du dela din profil eller ditt IG-innehåll via andra plattformar för att marknadsföra de tjänster och produkter du säljer.

I den här artikeln kommer ApkVenue att förklara några hur man kopierar Instagram-länken på mobilen eller på skrivbordet. Nyfiken? Kom igen, titta tillsammans.

Så här kopierar du enkelt Instagram-länkar

Det finns 3 sätt att kopiera Instagram-kontolänken som du kan göra. Från och med att kopiera bildlänken, video, kopiera även IG-profilen / kontolänken.

Genom dessa länkar kan du ladda ner foton och videor som delas med nedladdningsapplikationen på Instagram.

Du kan spara videor och bilder som du laddar ner så att du inte glömmer det eller om inlägget har tagits bort av ägaren.

Metoden är ganska enkel eftersom du inte behöver ett tredjepartsprogram för att kopiera Instagram-profillänken. Titta bara, kom igen, gäng!

1. Hur man kopierar din egen Instagram-profillänk och andra personer

Först och främst kommer ApkVenue att berätta hur du kopierar Instagram-profillänken själv eller någon annan. Med detta ger du åtkomst till mottagaren av länken för att öppna galleriet från profilen som du kopierade.

Den här metoden är perfekt för dig som vill marknadsföra serviceföretaget eller produkten som du säljer på ditt Instagram-konto. Så här kopierar du Instagram-profillänken:

 • Steg 1: Öppna applikationen Instagram installerad på din mobiltelefon. Om du inte har en kan du ladda ner den via länken nedan:
Foto & bildbehandling Instagram-appar LADDA NER
 • Steg 2: Ange applikationen genom att logga in med ditt Instagram-konto. Du kan också använda ditt Google-konto eller Facebook-konto för att logga in på Instagram.

 • Steg 3: Leta efter Instagram-profilen som du vill kopiera länken till via sökfunktionen. Det kan vara din egen profil, såväl som andras profiler som du vill ha.

 • Steg 4: Längst upp till höger på profilen finns det menyknappen som har en 3 vertikal punktikon. Klicka på knappen och välj sedan Kopiera profil-URL.

 • Steg 5: Du har kopierat länken till kontoprofilen. Nu måste du bara klistra in / klistra in länken på önskad plattform.

2. Hur man kopierar länkfoton och videor på Instagram

Nästa är hur man kopierar foto- och videolänken på Instagram med en mobiltelefon. Du kan göra den här metoden om vi vill dela inlägg eller lägga om någon annans inlägg.

Sociala appar och meddelanden LADDA NER

Om du vill få massor av likes på dina Instagram-inlägg kan du kopiera länken från bilden / videon som du har på ditt Instagram-konto och dela den på andra plattformar, som WhatsApp eller Twitter.

Metoden liknar mer eller mindre ovanstående, gäng. Här är stegen du måste följa:

 • Steg 1: Öppna Instagram-appen som är installerad på din mobiltelefon.

 • Steg 2: Ange applikationen genom att logga in med ditt Instagram-konto. Du kan också använda ett Google- eller Facebook-konto för att logga in på Instagram.

 • Steg 3:Ange ett kontonamn i sökfältet för att hitta uppladdarens profil. Hitta bilden eller videon som du vill kopiera länken till genom att gå till uppladdarens profil.

 • Steg 4: Hitta det inlägg som du vill dela. Klicka på inlägget och klicka sedan på knappen med ikonen för de tre vertikala prickarna. Välj ett alternativ Kopiera länk.

 • Steg 5: Du har kopierat bilden / videolänken. Nu måste du bara klistra in / klistra in länken på önskad plattform.

3. Hur man kopierar Instagram-profil och innehållslänkar på PC / bärbar dator

Det sista är hur man kopierar Instagram-profillänken eller innehållet via en webbläsare. Du kan göra detta via en webbläsare på din mobiltelefon, men ApkVenue kommer att förklara stegen i en PC / laptop-webbläsare.

Hur gör du det, ta en titt, gäng!

 • Steg 1: Öppen webbläsare installerat på skrivbordet, ange sedan adressen www.instagram.com på kolumnen adressfält som ligger högst upp.

 • Steg 2: Logga in på ditt Instagram-konto med ditt e-post, Google-konto eller Facebook-konto.

 • Steg 3: Besök den profil du vill kopiera länken till. Om du vill kopiera profillänken måste du bara kopiera adressen i webbläsarens adressfält.

 • Steg 4: Om du vill kopiera en video- eller fotolänk är allt du behöver göra att klicka på innehållet i profilen och sedan kopiera adressen i webbläsarens adressfält.

 • Steg 5: Du har kopierat bilden / videolänken. Nu är allt du behöver göra att klistra in / klistra in länken på önskad plattform.

Det här är Jakas artikel om hur man kopierar Instagram-länken via mobiltelefon eller via en webbläsare på skrivbordet. Förhoppningsvis är detta användbart för dig, gäng!

Vi ses igen i en annan intressant artikel från ApkVenue. Glöm inte att lämna ett spår i form av en kommentar i den angivna kolumnen, gäng!

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found