5 Harvest Moon Copycat Android-spel, har du spelat något annat?

Här är några rekommendationer för Harvest Moon copycat-spel på Android med spel som liknar Harvest Moon.

Vem vet inte om spel Harvest Moon, en plantagesimulering tillsammans med sociala aktiviteter med bybor kryddade med romantik. Detta spel har också varit en favorit bland spelare från starten till nu.

Faktiskt, Harvest Moon en gång släppt för Android, men på något sätt saknas spelet från Play Butik regional Indonesien. Men oroa dig inte, det finns flera alternativa spel som kan ersätta dig för att spela på din Android-telefon. Kolla in följande recensioner av de 5 bästa Android-spelen som Harvest Moon.

  • Vackra flickor i Harvest Moon som kommer att göra dig frestad
  • Ladda ner Harvest Moon Back to Nature på Android-telefoner + Hur man spelar!
  • 5 bästa webbplatser för nedladdning av PS1-spel 2019 (100% GRATIS!)

Harvest Moon Copycat Android-spel

1. Harvest Master: Farm Sim

Här kommer du att vara en karaktär som fick ett arv från ett planteringsfält, som låter som början av historien Harvest Moon, vänta tills du får reda på en överraskning som farbror till din huvudperson också ärvt fordringar.

Så ditt huvuduppdrag är att bygga om denna plantage igen och få pengar därifrån för att betala din farbrors skulder.

Resten ser allt ut som Harvest Moon, som jordbruk, uppfödning av husdjur, fiske och umgänge med lokala invånare. Du kan köpa detta spel på Play Butik till ett ganska billigt pris, som bara är 10 000 rupier.

2. Lantliv: skördedag

Spela som huvudpersonen som heter Derek, där han får ett arv av gårdar och åkrar av sin avlidne far. Hans far hoppas att Derek kan återföra den bördiga plantagen som den var. Nästa berättelse, Derek blev kär i dottern till byhövdingen vid namn Tida.

Inte som spel Harvest Moon, där du kan välja den kvinna du gillar i byn för att vara din fru, här är en romantisk berättelse där du som Derek måste bli en framgångsrik plantagerentreprenör för att föreslå Tida som 4 år kommer sedan tillbaka till byn efter fortsatta studier i staden.

3. Farm Up

Ta miljö landsbygdens Amerika på 1930-talet, Farm Up faktiskt har gameplay samma som Farm Ville och liknande spel.

Var du ska köpa grödor, odla dem, skörda dem och sälja dem. Dessutom höjer du gårdar, tar hand om djur och tar hand om byggnader.

Egentligen har det här spelet lite rolig historia och berättelse, men det dominerar inte helt spelet. Om du har problem med att spela kan du dra nytta av det Köp inom appen som du kan köpa i spelet.

4. Farm Life: Natures Adventure

Kort sagt, detta spel om jordbruk är inspirerat av serien Harvest Moon: Friends of Mineral Town. Innan du börjar spela kan du anpassa din huvudperson, med utgångspunkt från kön och utseende. Dessutom kan du också namnge din gård och välja ett husdjur.

I stort sett är spelet nästan detsamma, där du måste kämpa för att göra dina plantager och gårdar framgångsrika, sedan umgås med byborna och hitta en partner som du kan gifta dig med. Det som är intressant är att om du är gift kan din partner hjälpa dig att arbeta på plantagen.

5. Pocket Harvest

Detta är ett av de beroendeframkallande Harvest Moon copycat-spelen som gjorts av utvecklaren Kairosoft. Farm and farm management simuleringsspel som åtföljs av ett mycket komplext affärssystem.

Du måste bygga en stor och framgångsrik plantage genom att anställa plantageanställda. Det finns också ett investerings- och reklamsystem i ett försök att hitta ytterligare finansiering för att bygga och göra din plantage större och mer framgångsrik.

Ja det är det De 5 bästa Android-spelen som liknar Harvest Moon. Förhoppningsvis kan listan ovan vara en referens för er som verkligen saknar att spela spel Harvest Moon.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found