8 hårdaste spel på Android som definitivt kommer att göra dig frustrerad

Är det sant att dagens spel inte är så utmanande? Inte spela spel med skicklighet utan med pengar. Här ger ApkVenue dig 8 av de svåraste spelen på Android som DEFINITIVT gör dig frustrerad.

Vem säger att spel är det mest effektiva underhållningsmediet för stressavlastning? Om du anser att spelet bara fokuserar på roliga och onödiga saker Hjärnkraft för att spela det, tror jag att du måste tänka igen. Varför? Spelet är en utmaning som måste erövras, vars namnutmaning säkert kommer att göra oss frustration först.

Vissa människor argumenterar, det finns det IAP eller köp Artikel som säljs i applikationen, vilket gör spelet mindre utmanande. Spelar inte spel med Kompetens, men med pengar. Rapportering från PhoneArena, särskilt för de av er som gillar följande utmaningar, presenterar ApkVenue dem 8 svåraste spel på Android och iOS. Känn dig frustrerad och njut av den riktiga spelupplevelsen.

  • 5 av de svåraste Android-pusselspelen och garanterar huvudvärk
  • De sex spelen som är svårast att kopiera av JalanTikus
  • 4 Old School-spel som verkligen var svårt för Ditamatin

8 hårdaste spel på Android som definitivt kommer att göra dig frustrerad

1. Där ute: Omega-upplagan

Att gå till rymden är som en dröm i dagsljus, det är säkert att de flesta av oss aldrig kommer att kunna utforska rymden. För de av er som vill bli astronaut måste ni prova följande spel. Där ute: Omega-upplagan är ett simuleringsspel som sätter dig som en astronaut som går vilse i rymden, gameplay simuleringen är inte marknadsförbar eftersom den kombinerar spel överlevnad med strategiska element som är mycket utmanande och definitivt frustrerande. Förbered en leverans av bränsle, syrgascylindrar och pulser 76 000 IDR att spela Out there: Omega edition nu.

Ladda ner där ute: Omega-upplagan, Android och iOS.

2. Rummet tre

Det svåraste spelet på nästa Android är Rummet tre, som är ett rymd- och objektbaserat pusselspel som maximerar användningen av kontroller på mobila enheter. Sammantaget är The Room Three en underhållning premium mobil vilket inte kommer att göra dig besviken och definitivt göra dig absurd yr. Kärnan i spelet från själva The Room-serien är ungefär samma som spelet äventyr en klassiker som släpptes på PC, det är bara det utan den långvariga berättelsen och fokuserar mer på aspekten av att lösa pusslet. Utmanade? Förbered en ficka 75 000 IDR.

Ladda ner The Room Three, Android och iOS.

3. Super Hexagon

Super Hexagon det här är ett spel enkel men det är så svårt. Du kommer att fungera som en liten triangel i mitten av skärmen med skärmens centrumaxel i form av en sexkant (hexagon). Senare kommer det att finnas olika former av linjer eller hexagoner som öppnas på ena sidan och konvergerar till den centrala axeln där du befinner dig. Ditt jobb är att hitta luckor så att du inte drabbas av linjer eller föremål som kommer din väg. Om du träffas bara en gång, då spelet är över och måste börja om. Intresserad? Förbered kredit 39 000 IDR.

Ladda ner Super Hexagon, Android och iOS.

4. Snälla, rör inte vid något

Ibland om vi är förbjudna gör det oss till och med nyfikna. Vad gör du om du ser en stor röd knapp med en varning att inte röra vid den? Det är grunden gameplay på spelet Snälla, rör inte något. Du kommer att ställas inför ett pussel om att hitta rätt kombinationsknapp. Genom att observera och röra vid olika delar av bordet framför dig kan du ta fram olika dolda knappar, som alla har en mystisk funktion. Intresserad? Pris 15 000 IDR.

Ladda ner snälla, rör inte någonting, Android och iOS.

5. Pixel Dungeon

Förbered dig på att dö. Dö om och om igen. Dö av svält, förgiftning eller dö av repor av en gigantisk krabba. Pixel Dungeon är ett RPG-spel öppen källa gjort av en enda programmerare Watabou och bli inspirerad av mall spel roguelike klassisk som Brogue. Detta spel är gratis och hittills har det spelats in 25 en avknoppning av Pixel Dungeon som alla har sina egna regler för att göra det unikt från den vanliga versionen.

Ladda ner Pixel Dungeon, Android och iOS.

6. VVVVVV

VVVVVV är ett super svårt spel, dess popularitet hade skjutit i höjden eftersom framgång orsakade frustration för alla som spelade det. I 2D-genrespelet plattformsspel här spelar du som kapten Viridian som är fångade i en super udda dimension, där du måste spara hela besättningen i de åtta nivåer som har tillhandahållits. Med enkelhet gameplay och det visuella som vid första anblicken ser ut som DOS-spel får VVVVVV själv uppskattning för sin mycket höga nivå och svårighetsgrad. Förbered medel i förväg 38 000 IDR och vad som än händer måste du ha tålamod för att spela det här spelet.

Ladda ner VVVVVV, Android och iOS.

7. Den nivån igen 1, 2 och 3

Nästa svåraste spel är Den nivån igen 1, 2 och 3. Det är som ett pusselspel i rummet där du måste hitta nyckeln först. I version 1 och 2 är svårighetsgraderna ungefär desamma. Men på nivå 3 kommer du att få det svårare. Lyckligtvis är utvecklarna vänliga nog att inkludera några tips. Detta spel är gratis, men du kanske inte kan njuta av det.

IamTagir Pusselspel LADDA NER

8,2 bilar

Du kan göra göra flera saker samtidigt? Kanske inte. Den mänskliga hjärnan är utformad för att bara fokusera på ett jobb i taget. Detta är anledningen till att göra spel 2 bilar det här är så svårt att spela. även om gameplayDet är enkelt, du måste undvika kontakter och samla cirklar. Du måste dock köra två bilar som är på olika rutter samtidigt. Det är definitivt komplicerat, prova det själv direkt. Detta spel är gratis.

Ladda ner två bilar, Android och iOS.

Det är 8 svåraste spel på Android, garanterat att göra dig frustrerad och färdig. Naturligtvis är människors smak annorlunda. Det finns de som gillar lätta, tunga eller måttliga spel. Vilken grupp är du i?