se filmen trinity traveller (2019) hela filmen

Filmen Trinity Traveler är en komedi-romantisk film som är smaksatt med att resa till 3 länder. Låt oss se hela filmen Trinity Traveler (2019)!

Romantiska filmer har sina egna magneter för filmfans. Filmer som Eggnoid och Molulo: A Match Cannot Forced kan verkligen göra publiken hungrig.

Trinity Traveler-filmen är ett av de romantiska filmalternativen som verkligen kan ses för de av er som gillar filmer med denna genre.

Den här filmen, som berättar historien om kärlek ur en annan synvinkel, försöker ta en annan historia relaterbara med publiken.

Synopsis av filmen Trinity Traveler

Den här filmen berättar om livet Trinity (Maudy Ayunda) som har en hobby att resa och studerar S2 på Filippinerna.

Trots att han studerar S2 slutar inte hans hobby att resa från Trinity. Han reser fortfarande ofta till unika och spännande platser för att få nya upplevelser.

Å andra sidan uppmanade Trinitys föräldrar henne att gifta sig eftersom de trodde att Trinity skulle vara lyckligt gift.

Trinity träffas igen Paul (Hamish Daud) som kände sig som en partner men var tvungen att separeras på grund av ödet.

I den här filmen kommer du att bli inbjuden att utforska Trinitys liv och problem, som fångas mellan att uppfylla sina föräldrars önskningar, sträva efter en passion, driva sin kärlek eller fokusera på deras karriär och framtid.

Problemet i den här filmen är verkligen relaterat till tillståndet hos de flesta människor idag som måste göra svåra val bland alla tillgängliga val.

Trinity Film Roliga fakta

  • Denna film anpassades från en blogg som spelades in av Trinitys arbete med titeln The Naked Traveler. Boken, som gjordes ur en samling av författarens reseberättelser, har blivit en bästsäljare.
  • Denna film är en Den andra filmen i Trinity-filmserien. Även om det är den andra filmen sa regissören för den här filmen att den här filmen är en fristående film, vilket innebär att du inte behöver titta på den första filmen först för att förstå historien.
  • Processen med att filma i den här filmen gjort i tre länder. Eftersom den här filmen har temat att resa genomfördes inspelningsprocessen i tre länder, nämligen Filippinerna, Maldiverna och Indonesien.
  • Ta en berättelse med problem som ligger nära dagens samhälle. Många människor måste göra svåra val som att sträva efter en passion eller arbeta, gifta sig eller göra andra saker först. Dessa saker lyfts in i den här filmen.

Se film från Trinity Traveler

TitelTrinity Traveler
leva28 november 2019
Varaktighet1 timme 37 minuter
ProduktionStarVision
DirektörRizal Mantovani
Kastamaudy Ayunda, Hamish Daud, Rachel Amanda, et al
GenreÄventyr, Drama, Romantik

För dig som vill titta på Trinity Traveler-filmen som sänds 2019 kan du kolla länken nedan, gäng!

>>> Titta på Trinity Traveler (2019) <<<

För dig som älskar romantiska filmer är detta ett måste för dig att titta på den här filmen. Flera filmalternativ som för närvarande visas på bio, som Molulo: Cannot Be Forced och Eggnoid är också intressanta att titta på.

Denna film med temat kärlek och resor kan få dig att glömma dina problem ett tag med bilderna av turistattraktioner i den här filmen.

Glöm inte, gänget för att klicka på länken ovan och titta på den här filmen!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Restu Wibowo.