Se Twilight Saga: New Moon (2009)

Gillar du romantiska filmer men är uttråkad av medelmåttighet? Kom igen, se filmen The Twilight Saga: New Moon (2009) fullständig film med Indo Sub här!

Det har varit massor av filmer anpassade från bästsäljande romaner. Vissa var framgångsrika, men det fanns också de som misslyckades med att anpassa berättelsen väl.

En av filmerna som många tycker inte lyckades anpassa romanen väl är The Twilight Saga: New Moon. Ändå var filmen en ekonomisk framgång.

Den andra filmen av pentalogi The Twilight Saga Detta har många brister, men om du är en kännare av drama och fantasifilmer kan den här filmen vara en rekommendation för dig.

Synopsis Film The Twilight Saga: New Moon (2009)

Historien fortsätter från filmen där Twilight slutar Bella Swan (Kristen Stewart), den vanliga mannen och Edward Cullen (Robert Pattinson), vampyren daterar.

Deras förhållande är bra tills Bella har en mardröm. Edward inser att Bellas liv inte kommer att vara säkert genom att träffa henne.

Slutligen avslutade Edward sitt förhållande och lämnade staden. Bella, som inte accepterade det, var deprimerad och mer ensam än vanligt.

För att muntra upp sig själv gick Bella med sin vän och tittade på en film. När de återvänder hem möter de en grupp motorcykelleder av Hoodlum.

Bella kommer ihåg förra gången hon träffade motorcykelgänget, Edward kom till hennes räddning. Men den här gången fanns ingen Edward.

Jacob (Taylor Lautner), Bella och hennes vänner tittade sedan på filmen igen. Men plötsligt lämnade Jacob utan någon uppenbar anledning. Jacob vill inte ens träffa Bella.

Fram till en dag attackerades Bella av Laurent, en ond vampyr. Men en grupp vargar kom plötsligt till hans räddning.

Som det visar sig är Jacob och hans vänner varulv som är vampyrers eviga fiender. Hur går deras historia? Titta på det själv, gäng!

Intressanta fakta The Twilight Saga: New Moon (2009)

Här är några intressanta fakta från filmen The Twilight Saga: New Moon som garanterat gör dig ännu mer nyfiken på att se den här filmen.

  • Summit Entertainment gav grönt ljus för att göra denna uppföljningsfilm bara 1 dag efter att Twilight-filmen släpptes på bio.

  • Filmens premiär hölls i december 16 november 2009 som råkar sammanfalla med den nya måncykeln (Ny måne).

  • Många tvivlar på att Taylor Lautner kommer att återvända för att spela Jacob i uppföljaren på grund av sin tunna kropp. Taylor kunde dock få muskelmassa på bara några månader för att återvända till rollen som Jacob i uppföljarna.

  • Inspelningen i Italien tog fyra dagar. Denna film använder inte en röd färgpalett alls förrän scenen i Italien.

Se The Twilight Saga: New Moon (2009) Sub Indo

TitelThe Twilight Saga: New Moon
leva20 november 2009
Varaktighet2 timmar och 10 minuter
DirektörChris Weitz
KastaKristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner
GenreÄventyr, Drama, Fantasi
Betyg28% (RottenTomatoes.com)


4.7/10 (IMDb.com)

Om du läser upp denna del är ApkVenue säker på att du kommer att vara mycket intresserad av att se filmen The Twilight Saga New Moon.

Ingen anledning att oroa sig för ApkVenue har förberett en länk för dig att se The Twilight Saga New Moon (2009) nedan.

>>> Titta på The Twilight Saga: New Moon Indonesian Subtitles <<<

Det var Jakas artikel om filmen The Twilight Saga: New Moon som släpptes 2009. Även om betyget inte är bra är det fortfarande roligt att titta på det.

Vi ses igen i nästa Jaka-artikel!

Läs också artiklar om Tittar på filmer eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found