hur man rotar oppo f1 plus utan pc

OPPO F1 Plus är verkligen den bästa smarttelefonen för selfies. För att göra den här smarttelefonen ännu coolare, låt oss rota den! Hur rotar jag Oppo F1 Plus? här är hur

För älskare selfie, OPPO F1 Plus är en av de bästa selfiesmartphonesna. Hur inte, genom att fokusera på att bära konceptet Kamera telefon, OPPO utrustar F1 Plus med en 16MP främre kamera och en 13MP bakre kamera. Inte bara det, den här smarttelefonen är också utrustad med en fingeravtryckssensor och drivs 4 GB RAM.

Är du en av OPPO F1 Plus-användare? Med alla de coola specifikationerna, låt oss göra din OPPO F1 Plus ännu coolare genom att spelarot den här smarttelefonen utan dator. Hur rotar jag Oppo F1 Plus utan PC?

  • Hands On OPPO F1 Plus: The King of Selfies med en 16MP främre kamera
  • 10 skäl till varför Oppo F1 Plus är mycket bättre än Oppo F1
  • Oppo F1 Plus Recension: Den bästa Selfie-smarttelefonen 2016 som är imponerande

Hur man rotar OPPO F1 Plus

Innan du rotar OPPO f1 Plus är det bra att först lära känna specifikationerna för OPPO F1 Plus. De viktigaste specifikationerna för OPPO F1 Plus är:

SpecifikationOPPO F1 Plus
DesignMetall; 151,8 x 74,3 x 6,6 mm; 145 g
OSAndroid Lollipop 5.1
CPUMediatek MT6755 Helio P10


Octa-Core (4x2,0 GHz Cortex-A53 & 4x1,0 GHz Cortex-A53)

Bagge4 GB
Minne64 GB; externt minne upp till 256 GB
Kamera13MP, LED-blixt


16MP

SensorFingeravtryck

Med att vara utrustad Mediatek-chipset, OPPO F1 Plus är en av Android-enheterna som är lätta att rota. Faktum är att OPPO F1 Plus lätt kan rotas utan dator!

Hur man rotar OPPO F1 Plus utan PC

En av fördelarna med att rota Android utan dator är att du inte behöver bry dig låsa upp bootloader, så det raderar ingen data. Men kom ihåg, om bootloader inte i-låsa uppkommer du inte att kunna installera beställnings- ROM. När det gäller stegen för att rota OPPO F1 Plus, nämligen:

  • Ladda ner OPPO F1 Plus rotfil detta. Ta inte ut det, spara det i externt minne och utanför mappen så att det är lätt att hitta.

  • Kom nu in Återställningsläge på OPPO F1 Plus. Du gör detta genom att stänga av OPPO F1 Plus och sedan trycka på strömbrytaren och ned volymen samtidigt i några ögonblick.

  • I återställningsläge väljer du Installera från SD. Leta sedan efter OPPO F1 Plus-rotfilen som du laddade ner tidigare.
  • Vänta tills processen är klar. Kontrollera sedan om den har installerats SuperSU eller inte ännu. Om det lyckas, bör SuperSU installeras omedelbart och en gång kontrolleras med Root Checker fungerar det.
Produktivitetsappar joeykrim LADDA NER

Så här rotar du OPPO F1 Plus utan en dator. Det är enkelt, eller hur? Så nu kan du enkelt göra OPPO F1 Plus mer sofistikerad utan att behöva vara komplicerat.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found