inte ett lur, det här är hur man gör en 3d tapet på Android!

Din smartphone visar tredimensionella bakgrundsbilder. Tro inte? Tänk bara på följande ApkVenues artikel om hur man gör 3D-bakgrundsbilder på Android

Bakgrund är något vi definitivt kommer att se varje gång vi använder en smartphone. Därför är det bra för att inte bli uttråkad alternerande tapeter. En tapet som är monotont är det inte omöjligt att göra humör vi blir mindre bra.

Ett intressant tapet, ett exempel är 3-dimensionell tapet. Va, tredimensionellt? Ja, din smartphone kan visa tredimensionella bakgrundsbilder. Tro inte? Tänk bara på följande ApkVenues artikel om hur man gör 3D-bakgrundsbilder på Android.

  • Forntida fotobakgrund, låt oss göra din egen levande tapet på Android!
  • 7 bästa Android Live Wallpaper-spel du måste prova
  • Hur man gör transparent bakgrundsbild på Android

Hur man gör 3D-tapeter på Android med hjälp av Parallax-metoden

En tapet är ganska viktigt. För varje gång vi använder en smartphone kommer vi definitivt att se tapeter.

När vi pratar om tapeten i sig kommer det monotona urvalet av tapeter verkligen att tråkiga oss. En av de intressanta och populära bakgrundsbilderna idag är 3D bakgrundsbilder. Så hur gör du det?

Innan du går in i stegen för hur man gör 3D-bakgrundsbilder på Android vill ApkVenue berätta först vad metoden är. Metoden som används för att göra 3D-tapeter kallas parallax effekt.

Parallaxeffekten är förändringen i vinkelpositionen för två vilopunkter i förhållande till varandra, som observerats av en rörlig observatör. I enkla termer är parallax flytta som syns från ett objekt mot bakgrunden orsakad av förändringar i observatörens position. (Källa: Wikipedia)

Fotokälla: Foto: JalanTikus

Det handlar om metoden som gör den här 3D-effekten möjlig. Gilla vad är sättet att göra det? Här beskriver ApkVenue stegen.

Steg för att göra 3D-tapeter med hjälp av Parallax Method

Steg 1

Först måste du ladda ner ett program som heter 3D Parallax Bakgrund. För att ladda ner applikationen kan du klicka på länken som ApkVenue tillhandahåller under detta.

Ladda ner 3D Parallax Wallpaper-applikationen

Steg 2

Öppna programmet som du har laddat ner och installerat, det ser ut som nedan. Välj den tapet du gillar mest.

Steg 3

När du har hittat den tapet du gillar väljer du den "Ladda ner".

Steg 4

Fortsätt sedan med select "Ange bakgrund".

Steg 5

Klar, resultaten ska vara som visas i den här videon.

Det var Jakas artikel om hur man gör 3D-bakgrundsbilder på Android med parallaxmetoden. Hur coolt är inte det? Ha ett bra försök!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found