hur man provar Android-applikationer på Google Chrome utan att installera

Google Chrome kan användas för att köra Android-applikationer. Här är ett enkelt sätt att prova Android-appar på Google Chrome.

Du kanske inte tror att Google Chrome är nu kan köra Android-applikationer. Ja, faktum är att Google Chrome kan göra det.

I själva verket kan Android-applikationen också köras på olika slag plattformutan att använda emulatorn, inklusive operativsystemet Windows.

Vi kan köra Android-applikationer på Chrome med verktyg vilket namn är ARC-svetsare. Applikationen skapades medvetet för att testa en Android-applikation på Krom.

Även om den faktiska funktionen är att testa applikationer kan det här verktyget också användas för att enkelt köra flera Android-applikationer.

Hur kör jag Google Chrome Android-appen? Kom igen, titta på följande ApkVenues recension.

  • Vad är krom? Detta är skillnaden med Google Chrome!
  • Öppna 100 Google Chrome-flikar utan fördröjning? Burk!
  • Hur man sparar internetdatakvot på Google Chrome på en dator

Så här provar du Android-applikationer på Google Chrome

1. Installera ARC Welder

Öppna sidan Chrome webbutik och sök ARC-svetsare i sökfältet. Gör sedan installationen med ett klick på en knapp 'starta app'. Dessa verktyg kan köras på Windows 10-operativsystemet, macOS, Linux och Chrome OS.

2. Sök efter Android APK-applikationer

När ARC Welder-applikationen har lagts till är nästa steg att leta efter en Android-applikation i form av en APK-fil. Det finns många webbplatser som tillhandahåller APK-filer på internet. Ett exempel på en populär är APKMirror och AndroidAPKsFree.

3. Kör ARC Welder Application

Om du har fått flera APK-filer är nästa steg kör ARC Welder-applikationen i Chrome. När vi först kör ARC Welder är det första vi gör att välja katalogen där apk kommer att installeras.

För att börja köra applikationen kan vi klicka "lägg till din apk". Lämna bara inställningarna standard löpning. Det sista steget är att klicka på en knapp 'starta app' för att börja köra applikationen.

När alla steg är klara är applikationen redo att köras. Hur? Praktiskt eller hur? Den här vägen enklare och säkrare istället för att behöva installera en emulator på din dator som kan sakta ner datorns prestanda när du öppnar Android-appar.

Lycka till. Och om du har något alternativ, gå vidare dela med sig i kommentarfältet nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found