7 kameror med världens konstigaste mönster, vissa är i form av ett gevär!

Alla kameror har liknande funktioner och funktioner. Ett sätt för tillverkare att sälja sina produkter är genom innovationer inom designområdet.

Förr i tiden var kameran en av de saker som måste bäras när man reser. Men idag också. Denna trend börjar dock förändras på grund av alltmer sofistikerade smarttelefonkameror.

Det finns inte bara en kameratillverkare heller, gäng. De måste tävla i innovation så att deras produkter kan stå ut på marknaden och bli den bästa produkten.

En av de innovationer som gjorts är att skapa en unik och annorlunda kameradesign. Förhoppningen är att konsumenter kommer ihåg sina produkter.

7 kameror med de konstigaste designerna i världen

Dagens kamerateknik har kommit långt från kameratiden Obscura. Tekniken som ägs av vissa kameror kräver en speciell form så att den kan vara i linje med de funktioner de har.

Från krigskameror i form av maskingevär till kameror med 16 linser, kommer ApkVenue att berätta om 7 kameror med de konstigaste designerna i världen.

1. Apple Quicktake 100

Apple Quicktake 100 är den första och sista digitalkameran som någonsin skapats av tillverkaren av iPhone, Äpple, gäng.

Designen på den här kameran är ganska unik eftersom den ser mer ut som en projektor än en kamera. Denna kamera kan ta 32 bilder med en upplösning på 0,08 MP och mäta 640 x 480 pixlar.

Apple Quicktake 100 släpptes 1994, men försäljningen avbröts 1997, inte långt efter att Steve Jobs återvände till Apple.

2. Lytro Light Field Camera

Lytro Light Field Camera är en lätt kamera med en mycket unik design, gäng.

Den rektangulära formen och den lilla storleken gör att den här kameran passar dig att lägga i byxfickan.

Inte bara dess form, den här kameran från Lytro har också andra unika förmågor. Den här kameran kan fokusera om en bild även om du har tagit bilden.

I senare versioner ändrade dessa kameror sin upplösningsräknare från megapixlar Blir megarays.

Detta gör att kameran kan fokusera från 0 mm till oändlighet.

3.Konishoruko Rokuoh-Sha typ 89

Tja, här är kameran med den mest unika design som ApkVenue någonsin har sett, gäng. Titta bara på formen som ser ut som en maskingevär. Mycket unikt, va!

Konishoruko Rokuoh-Sha typ 89 gjorda i era av andra världskriget av Japan och används i träningspass.

Denna pistolformade kamera kan fästas för att ersätta den befintliga maskingeväret på ett stridsplan.

Den här kameran har som mål att övervaka pilotens noggrannhet när han skjuter mot sitt mål. Efter landning analyserades de inspelade bilderna av experter för utvärdering. Wow, cool va, gäng.

4. Zenit Photosniper

Det finns en annan kamera med en unik design som ser ut som ett vapen, gäng. Zenit Photosniper är en kamera som fungerar som en kamera på slagfältet.

Denna kameramodell blev mycket populär när den användes av Nikita Kruschev, Sovjetunionens politiker på den tiden Kalla kriget eller det kalla kriget.

Som namnet antyder har den här kameran en lins med brännvidd som är väldigt lång så att du kan fotografera föremål som är väldigt långt borta. Som en riktig prickskytt, ja!

5. Ljus L16

Ljus L16 är en mycket unik kamera eftersom den använder 16 kameramoduler inuti på en gång kropp-hans. Antalet linser på kamerans framsida ger faktiskt ett dåligt intryck.

De 16 kameramodulerna i den här kameran fungerar för att ta flera högupplösta bilder samtidigt i olika brännvidd.

Alla bilder som tagits samtidigt kombineras till ett enda 52 megapixel upplösning som kan redigeras senare i fokus.

Även om det är konstigt är den här kameran verkligen sofistikerad, gäng.

6. Gör-det-själv F Constructor Lomography

Den här kameran har ett unikt koncept. När du köper Lomography Constructor F gör-det-själv, du får inte en kamera med en komplett form, gäng.

Du måste först montera den här kameran enligt instruktionerna. Så kom ihåg barndomsleksaker som Tamiya ja, gäng?

Resultaten av ritningen är dock normala. Det finns dock en viss tillfredsställelse när du tar bilder med en kamera som du själv monterade.

7. Barbie Videogirl

Barbie Videogirl är den konstigaste kameran som ApkVenue någonsin har sett, gäng. Hur inte, den här kameran är i form av en barbiedocka som barn brukar leka med.

Halsbandet som bärs av denna barbiedocka fungerar som en lins, medan på dockans rygg finns en LCD-skärm för att se resultaten.

Denna kamera kan spela in videor med en varaktighet på upp till 25 minuter. Dessutom kan du ansluta den här kameran till en dator som du kan redigera eller spara.

Det var Jakas artikel om 7 kameror med de konstigaste designen någonsin. Vad tycker du om de konstiga kameradesignerna ovan?

Skriv ditt svar i kommentarfältet, ja. Vi ses i nästa Jaka-artikel!

Läs också artiklar om Design eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found