Spelrecension: spela "boxaren" så att du inte får fel mål

Trött på samma spel? Det verkar som om du måste prova det här Peju-spelet. Från namnet ser det konstigt ut, speciellt om du spelar kommer du att känna känslan.

När vi pratar om spel kommer det inte att bli något slut, särskilt de spel som används på Android-smartphones. Många häftiga spel har dykt upp tillsammans med utvecklingen av Android-smartphones. För en tid sedan blev vi chockade av ett spel med ett namn Flaxande fågel. Spel som har gameplay enkelt men komplicerat var det mycket populärt i AppStore och PlayStore vid den tiden. Men på grund av sång utvecklare ogillade berömmelse, äntligen drog spelet in Playstore såväl som AppStore.

  • 7 spel med filmliknande bilder och spel
  • 16 konstiga spel med konstiga titlar (original i Indonesien!) (Del 1)
  • Hur bra är du med att göra COLI? Bevisa det här

Sperma

Till skillnad från Flappy Bird, djupt recension den här gången introducerar JalanTikus ett spel som båda har gameplay enkelt, men att vinna är det inte lätt. Namnet på detta spel är Sperma, kanske namnet på spelet låter lite löjligt för vissa. De spel som detta spel erbjuder är dock inte så löjliga som namnet antyder.

Peju Game Review

Du kan ladda ner Peju direkt från JalanTikus. Efter att ha installerat och börjat öppna spelet. Du kommer att se början av spelet, som domineras av lila, med den söta ikonen för Peju och hans namn.

Under ikonen och dess namn finns en Start-knapp som om du trycker på den kommer du omedelbart att starta spelet. Till skillnad från Flappy Bird vart du ska flytta fågeln måste du trycka på skärmen. I den här Peju behöver du bara skaka din Android åt vänster och höger för att flytta den.

Den resulterande skakningen är dock mycket känslig. Så det gör det här spelet svårare. När du startar spelet, Sperma Den söta vita färgen kommer att vara mitt på din Android-skärm.

Du måste vara riktigt försiktig när du skakar Peju. Eftersom känsligheten är mycket hög gör det att Peju lätt flyttas åt vänster eller höger. I slutet av spelet kan du göra Försök igen i nedre högra kolumnen eller om din poäng är bra kan du omedelbart dela den på Facebook.

Slutsatsen är att det här spelet har ganska bra grafik att titta om och om igen. Speldet är inte så svårt men kräver verkligen extra tålamod. Denna Peju är mycket lämplig att spela när du väntar på någon eller när vi är uttråkade. Förutom Peju kan du ladda ner programvara gratis eller läs många andra intressanta artiklar om JalanTikus. Lycka till!

Ladda ner spelet Peju

Lite Bite Simulation Games LADDA NER