10 webbplatser för att lära dig grafisk design gratis

Vill du bli en toppdesigner? I så fall lätt. Du behöver bara hålla ut och studera hårt för att uppnå detta. Vad är då problemet?

Vill du vara en designer högsta nivån? I så fall lätt. Du behöver bara hålla ut och studera hårt för att uppnå detta. Vad är då problemet? Vanligtvis kommer unga människor som du att hindras av kostnadsproblemet att studera på en handledningsplats, eller hur?

Men ta det lugnt, så länge du kan ansluta till en internetanslutning kan du studera gratis via en webbplats för designinlärning som är tillgänglig gratis uppkopplad. Så, genom denna artikel kommer ApkVenue att erbjuda en mängd gratis inlärningssidor för grafisk design som du kan besöka för att fördjupa din designkunskap.

  • 12 webbplatser att lära sig att koda gratis
  • 10 webbplatser "inte viktiga" men bevisat att bli av med tristess
  • 10 webbplatser för lärande för webbdesign gratis

10 gratis inlärningsplatser för design

1. GraphicDesign.About.com

Webbplats GraphicDesign.About.com är en lärande webbplats för grafisk design som du kan besöka för att lära dig en mängd intressanta lektioner. Här får du en grundläggande kurs i grafisk design genom att visa de element och principer som används i designkonsten.

2. Absolut kors

Om du redan känner till grunderna för grafisk design kan du besöka Absolut kors för att fördjupa din kunskap igen. Anledningen är, här kommer du lära sig Drupal Contemplate-moduler för att följa handledningen som kommer att presenteras på denna gratis webbplats för inlärning av grafisk design. Du kan också lära dig Adobe Flash för att skapa animerad grafik. Är det inte intressant?

3. Digitala handledare

Genom att besöka Digitala handledareser du en mängd olika videoserier som har mindre än 20 minuter på sig att lära sig design. Denna gratis inlärningssida för grafisk design visar dig de viktigaste elementen som används i grafisk design, t.ex. anti-aliasing, linjärt perspektiv, och så vidare. Intresserad?

4. Trädhus

Grafisk design lärande webbplats heter Trähus faktiskt fokusera mer på inlärning i Front End Development. Men ändå erbjuder den här inlärningswebbplatsen också bra designkurser. Tyvärr måste du komma ut 320 000 IDR att studera per månad. Om du inte vill kan du fortfarande ha möjlighet i 14 dagar att lära dig design gratis.

5. Lynda.com

En annan gratis inlärningssida för grafisk design är Lynda.com. Här lär du dig en mängd olika program från Adobe inklusive Photoshop. Du kommer att lära dig av grunderna, och börja med Adobe Bridge innan du berör de djupare lektionerna, nämligen maskering, lager, filtrera, och så vidare.

6. ALISON

Om du känner att du fortfarande saknar att lägga till din grafiska designkunskap måste du besöka ALISON. Varför? Eftersom den här gratis webbplatsen för inlärning av grafisk design ger lärande från designelement, ritningssystem, produktionssystem i designbranschen och så vidare. Mycket intressant, eller hur?

7. Klass Central

Känner du att grunden för din grafiska design är tillräckligt mogen? Vill du lägga till kunskap? Kom bara till webbplatsen för att lära dig grafisk design gratis Klass Central. Här, olika lektioner om konst & design du kan få gratis. Det finns faktiskt många nya lektioner som du kan ta.

8. Digital design

Så nu går vi in ​​i landet. Förutom utländska webbplatser erbjuder Indonesien också olika alternativ för inlärningsdesign. En av de kostnadsfria inlärningswebbplatserna i Indonesien är Digital design. Denna inlärningssida för grafisk design får dig att förstå mer om inlärningsdesign eftersom den presenteras på indonesiska.

9. Designstudio

Bortsett från digital design är andra lärandesidor för grafisk design i Indonesien Design Studio. Denna webbplats ger gratis teckensnitt att ladda ner. Inte bara det, du kommer också att se olika kategorier som illustration, InDesign, Photoshop och så vidare. Intressant, eller hur?

10. Photoshop-vetenskap

Detta är en av de längsta webbplatserna för inlärning av grafisk design i Indonesien killar. Denna webbplats presenterar en mängd olika sätt att skapa mönster via Adobe Photoshop. Faktum är att presentationen Photoshop-vetenskap paketeras också på ett enkelt sätt så att du inte blir förvirrad när du försöker omsätta den i praktiken.

Det är 10 webbplatser för att lära dig grafisk design gratis som du kan besöka för att fördjupa din designkunskap. Förhoppningsvis är den här artikeln användbar för de av er som vill bedriva kunskap om design. Dela med sig dina åsikter och kommentarer nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found