5 Android-racingspel med en storlek på 50 MB som kan spelas offline

Många av racingspelen har obegränsade storlekar som får spelare att tänka igen om att ladda ner. Tänk dig, bara för dragracing-spelet, nu är storleken upp till gigantisk, är det inte farligt?

Racingspel eller racingspel har nu olika undergenrer, allt från äventyr, drag och andra. Många av racingspelen har en obetydlig storlek som gör dem spelare tänka igen om att ladda ner. Tänk dig, bara för dragracing-spelet, nu är storleken upp till gigantisk, är det inte farligt?

Oroa dig inte, för ApkVenue kommer att granska racingspelet som naturligtvis är HD med storlek 50MB endast. Gör inget misstag liten i storlek, dessa spel har egenskaper som du inte kan underskatta. Nyfiken? Här är en rad 5 bästa Android-racingspel Storlek 50MB.

  • 7 bästa Android-bilspel för flera spelare
  • De 7 bästa tävlingsspel som testar din adrenalin
  • 12 bästa 2019 motorcykelracingspel för Android och PC | Moto GP eller Drag Race!

5 bästa HD Android-racingspel Storlek 50MB

1. 32 sek

Fotokälla: Video: afs hd

Kör din motorcykel i en värld av framtidsdrömmar. Här kommer du att använda en motorcykel som är typisk för den framtida världen och slåss mot andra fordon. Utrustad med en turbofunktion, och mer kommer du att tas till den verkliga världen av racing. HD-grafik och mycket riktiga kartor som skulle ha trott att spelet bara var 50 MB stort.

2. Traffic Racer

Fotokälla: Video: DroidCheat

Undvik och kör din bil i en stad full av fordon. Traffic Race-spelet tar dig att styra bilen mellan mängden fordon, och du får inte träffa ett enda fordon. Var modig testa din adrenalin i det här spelet?

3. Asfaltnitro

Fotokälla: Video: Aspalt

Även om en mini-version av Asfalt 8, kan detta Asfalt Nitro-spel inte underskattas. Historien är väldigt spännande och HD-grafiken är densamma som Asphalt 8, det gör att du inte kan se bort från det här spelet.

4. Moto Traffic Race 2

Fotokälla: Video: AndroidWheels

Race och undvik alla fordon som den verkliga världen. Du kanske inte tror det, den realistiska grafiken som det här spelet bara presenterar bara 44 MB i storlek. Utrustad med en mängd coola motorcyklar utmanas du i det här spelet att bli cyklist bäst!

5. Dead Moto 4

Fotokälla: Video: Deadly Moto

Slutligen, Dead Moto 4, med en storlek på 19MB, kan detta spel presentera otänkbar grafik. Tänk dig storleken som detta spel kan presentera dröm racing värld till dig.

Intresserad av att prova de bästa racingspelen med storlekar på 50 MB ovan? glöm inte att lämna ett spår via kommentarfältet nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found