hur man gör ditt namn så dp går vidare på BBM

genom den här artikeln vill vi också berätta för dig andra coola sätt så att DP BBM du har kan se cool och slang utan att behöva redigera den med Photoshop.

Ha DP BBM andra än andra är allas dröm va. Förutom att använda personliga foton som DP BBM, finns det vanligtvis också de som använder logotypen för sin favoritfotbollsklubb, roliga foton, till och med roliga GIF-bilder. Därför vill vi genom den här artikeln också berätta för andra coola sätt så att DP-rörande BBM du har kan se cool och slang utan att behöva redigera den med Photoshop.

  • Hur man skapar en visningsbild (DP BBM) utan att beskära bilden (beskära)
  • Hur man gör DP BBM inte trasig eller suddig
  • Samling av de senaste roliga och rörliga BBM-DP: erna (GIF)

Dessutom kan du också göra ditt namn till en BBM-rörlig DP (GIF), bara på ett enkelt och snabbt sätt. Redo? Låt oss börja steg för steg.

  • Först behöver du bara besöka följande FlashDP-webbplats.

  • FlashDP har en ny design för att dekorera din BBM-rörliga DP genom en kombination av bilder bakgrund och hipster-inlägg. Du behöver bara välja en meny Straight Outta SPECIAL. Infoga en bild i den bakgrund önskat och ange staden där du bor. tryck på knappen Skicka inoch vänta tills den önskade DP BBM visas.

Resultat:

  • En annan BBM mobil DP-modell som inte är lika cool är Soccer Fans. Om du är en sann anhängare av en viss fotbollsklubb tillhandahåller FlashDP ett fotbollsfansläge som parar texten du vill ha med logotypen för din favoritfotbollsklubb. Tricket, välj läge Fotbollsfans, ange ditt namn och under det anger du önskade ord. Därefter behöver du bara välja din favoritklubbslogotyp. Tryck Skicka in tillgenerera DP BBM du vill ha.

Resultat:

  • Det finns många fler DP BBM-lägen som kan skapas för att göra FlashDP. Det finns Blinkande text, födelsedag, blinkande bilder, etc. Om du vill prova det, besök bara följande FlashDP-webbplats. Lycka till!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found