7 andra applikationer än play store som har en mer komplett applikation

De flesta Android-användare laddar ner applikationer och spel i Play Store. I själva verket finns det fortfarande många applikationer förutom Play Store som inte är mindre kompletta!

Google Play Store är en av kärnapplikationerna i Android-systemet. Eftersom, i den här applikationen kan du ladda ner otaliga andra applikationer.

Som människor är Google Play som en skjorta. Om du inte har en Android-telefon kan du inte använda den till sin fulla potential.

Men det var då, för nu är det där annan applikation än Play Store vilket verkligen inte ligger långt efter Google Play Store.

Även med den här alternativa applikationen kan du också söka efter olika applikationer som saknades i Google Play Store.

Nyfiken på vad som helst Android app store förutom Play Store som inte är mindre komplett, gäng? Kom igen, titta bara på följande recensioner!

Applikationer som den bästa Play Store som kan vara alternativ

Många vet inte att Google Play Store har olika rivaler som inte är mindre kompletta och naturligtvis mycket användbara.

Tja, för de av er som vill ladda ner andra applikationer än Play Store, överväga först recensionerna av olika applikationer som Play Store nedan!

1. APKMirror

Fotokälla: Källa: talkandroid.com

APKMirror är inte en vanlig webbplats för leverantörer av applikationer, men det kan kallas en officiellt appförvar den största i världen, gäng.

Dessutom har APKMirror sina egna fördelar jämfört med Google Play, nämligen du kan ladda ner den gamla versionen från en viss applikation.

Den här funktionen är mycket användbar om du har problem med den senaste versionen av en applikation. Till exempel matchar mobiltelefonen inte den senaste versionen.

2. Aptoide

Fotokälla: Källa: aptoide.com

Om du ofta letar efter gratis applikationer, vet du säkert, eller hur, med Aptoide? Denna appbutik erbjuder olika appar som togs bort från Play Store.

Även, Aptoide tillhandahåller en mängd olika förbetalda spel och applikationer gratis. Betalda ansökningar som görs gratis har dock vanligtvis ändrats igen.

Med andra ord är applikationen troligtvis har smittats med ett virus vilket kan skada din smartphone.

3. APKPure

Fotokälla: Källa: apkpure.com

Vem i helvete känner inte till den här webbplatsen? APKPure är den mest populära gratis Android-appbutiken förutom Play Store.

Du hittar nästan alla applikationer i Play Store på APKPure. Den här appen är också långt borta säkrare och fri från virushot.

APKPure har också funktioner som APKMirror, där du kan ladda ner en gammal version av en app.

Förutom att du kan få coola och sofistikerade Android-applikationer, kan du också hitta olika applikationer som inte är tillgängliga i Indonesien.

Ladda ner APKPure via länken nedan.

Apps Utilities Apkpure LADDA NER

4. Amazon Appstore för Android

Fotokälla: Källa: engadget.com

Om du letar efter ett Google Play-alternativ som har ett stort antal applikationer, Amazon Appstore för Android är det bästa valet, gäng.

Här kan du hitta en mängd olika applikationer, från gratis till betalda applikationer. Amazon har också ofta rabatter för flera applikationer.

På grund av speciella rabatter är priserna på appar eller spel som Amazon erbjuder oftast billigare än i Google Play Butik.

Ladda ner Amazon Appstore via länken nedan.

Produktivitetsappar från Amazon Inc LADDA NER

5. GetJar

Fotokälla: Källa: maketecheasier.com

GetJar är den äldsta webbplatsen för applikationsleverantörer som tidigare tillhandahöll applikationer för Java- och Symbian-plattformarna.

Förutom att vara en webbplats för det bästa alternativet till Google Play, har GetJar också en applikationsversion som du kan ladda ner, gäng.

Inte bara Android-applikationer, GetJAr erbjuder också gamla mobilapplikationer, som Nokia s60-spel, Java, Symbian och många fler.

6. Mobogenie

Produktivitetsappar LADDA NER

Mobogenie är en av de bästa ersättningsapplikationerna för Play Store med en ganska komplett samling av applikationer.

Till skillnad från de andra har Mobogenie fördelar som andra appbutiker inte har, nämligen Androdi-nedladdningsfunktionen på en dator.

Namngiven funktion Mobogenie för PC Detta låter dig ladda ner Android-applikationer via en dator som senare kan överföras till en smartphone.

Den här funktionen är också användbar om du vill använda Android-applikationer på en dator. Men du behöver en Android-emulator för PC för att köra den.

Ladda ner Mobogenie via länken nedan.

Produktivitetsappar LADDA NER

7. F-Droid

Fotokälla: Källa: fossmint.com

F-Droid är ett FOSS-program (Free and Open Soruce Software) som kan installeras på Android-enheter, gäng.

Ja, du hittar bara specialapplikationer med Open Source-licenser, komplett med de senaste uppdateringarna för de applikationer du vill ha.

F-Droid är en appbutik som är perfekt för programmerare eftersom det är gratis att hämta kod eller förvar applikation tillgänglig.

Ladda ner F-Droid via länken nedan.

LADDA NER appar

Det var det andra appar än Play Store som du kan installera på din smartphone för att få häftiga Android-applikationer.

Men var smart när du laddar ner applikationer utanför Google Play Butik eftersom dessa applikationer kan innehålla virus som kan skada din smartphone.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found