hur man kontrollerar kvoten för modemet mifi smartfren andromax m2y

Kanske är några av er fortfarande förvirrade över att använda Andromax M2Y. Så här kontrollerar du MiFi Smartfren Andromax M2Y-modemkvoten

För närvarande är användningen av en anslutning 4G-nätverk verkligen igen varmt varmt-hans. Alla vill uppleva supersnabba internethastigheter med den nya 4G-nätverkstekniken. Smartfren missa inte heller denna trend. De tillhandahåller ett 4G-nätverk som kan nås av större städer i Indonesien, samt presenterar modemprodukter MiFi (mobil WiFi) 4G. En av dem är Andromax M2Y. Den här gången vill ApkVenue berätta för dig Hur man kontrollerar MiFi Smartfren Andromax M2Y modemkvot.

 • Prislista för billiga och obegränsade Smartfren-paket november 2020
 • MANTAP, Smartfren lanserade äntligen Samsung Galaxy J2 Bundling!
 • Smartfren lanserar den första 4G LTE-avancerade tjänsten i Indonesien

Om du köper den på galleriet Smartfrendirekt, kanske får du en fullständig förklaring från säljaren om hur du använder modemet. Men vad händer om du får MiFi Smartfren Andromax M2Y-modemet från en gåva eller hittar det på vägen? Kanske är några av er fortfarande förvirrade, särskilt när det gäller kontroll av kvoter Andromax M2Y, batteristatus, signalstyrka, laddning, paketlista och så vidare. Detta beror på att detta modem inte är utrustat med en LCD-skärm. Så titta noga på ApkVens förklaring nedan.

Hur man kontrollerar MiFi Smartfren Andromax M2Y modemkvot

Först och främst ansluter du först din Android-mobiltelefon, dator eller bärbara dator till MiFi Smartfren Andromax M2Y WiFi-modemnätverk. Sedan kan du öppna admin-sidan för att se olika information om MiFi.

Öppna sidan MiFi Smartfren Andromax M2Y Modem Admin

Du kan öppna denna admin-sida på flera sätt, nämligen enligt följande.

1. Använda applikationen Mylink M2Y

 • Ladda ner och installera applikationen först Mylink M2Y under detta.
Produktivitetsappar ww LADDA NER
 • Öppna sedan applikationen.

2. Använda en webbläsare på en Android-telefon

 • Öppen Google Chrome på din Android-telefon. Skriv sedan adressen i "url-sidkolumnen:" 192.168.1.1 "eller" andromax.m2y ".

 • Det kommer att se ut så här.

3. Använda en webbläsare på en dator eller bärbar dator

 • Öppen Google Chrome på din dator eller bärbara dator. Skriv sedan adressen i webbadresskolumnen: "192.168.1.1"eller"andromax.m2y".

 • Det kommer att se ut så här.

Kontrollera batteristatus, nätverk och signalmodem MiFi Smartfren Andromax M2Y

Efter att du har öppnat administratörssidan visas högst upp ikoner som visar batteristatus, samt signal och 4G-nätverk som visas nedan.

Kontrollera MiFi Smartfren Andromax M2Y modemdatakvot

För att se den återstående datakvoten för MiFi Smartfren Andromax M2Y-modem måste du logga in först på administratörssidan, antingen i webbläsaren eller i Android-applikationen.

 • Om ditt Andromax M2Y Smartfren MiFi-modem fortfarande är nytt och inställningarna inte har ändrats, standard användarnamnhon är "administration"och lösenordet också "administration".
 • Klicka sedan på ikonen "My Smartfren" på administratörssidan.
 • På den här sidan kan du se återstående kvot, återstående kredit, den aktiva perioden och giltighetsperioden.

Nu, efter att du har öppnat administratörssidan, kan du utforska och öppna andra funktioner som inställningar Lösenord, användarnamn, WiFi-namn och så vidare. Om du har annan information eller tips att använda Modem MiFi Smartfren Andromax M2Y detta, skriv din åsikt i kolumnen kommentar under detta.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found