5 PC-simulatorapplikationer på Android, praktiskt och enkelt!

Vem säger att det är komplicerat att bygga en dator? Med en PC-flottesimuleringsapplikation på en Android-smartphone kan du montera dina ideala PC-komponenter enligt din budget mer praktiskt

Konkurrensen i spelvärlden mellan PC och Console pågår fortfarande. De två plattformarna fortsätter att konkurrera för att presentera innovationer och funktioner som skämmer bort användarna.

Å andra sidan har konsoler en fördel jämfört med datorer, nämligen deras användbarhet. Om du inte är hårdvaruentusiast och bara sysslar med att spela spel kan konsolen vara rätt val för dig.

Anslut bara, välj det spel du vill ha och spela bara. Du behöver inte vara upptagen med att använda en dator som måste byggas med vissa specifikationer för att spela det spel du vill ha.

Men nu att montera en dator är inte så komplicerat som det var. Med en PC-flottasimulering kan du bestämma vilken build-dator du vill ha baserat på den budget du har.

Det har funnits många webbplatser som tillhandahåller PC-flotte-simuleringar. Faktum är att nu kan du också använda PC-flottasimuleringsapplikation för Android-plattformen.

PC Raft Simulation-applikation på en Android-smartphone

Att montera en dator är inte lätt. Förutom att behöva anpassa sig till dina behov, måste du också anpassa dig till din budget. Ju högre budget, naturligtvis kommer dina PC-specifikationer också att vara högre.

Med en PC-flottasimuleringsapplikation kan du ta reda på vilka delar du behöver tillsammans med de senaste prisuppdateringarna.

Förutom det är denna applikation verkligen praktisk eftersom du kan komma åt den via din Android när som helst och var som helst.

Istället för att vara otålig är det bättre att bara titta på följande lista från ApkVenue, gäng. Nu går vi!

1. Montera datorn

Ladda ner NarudoRe-produktivitetsappar

Skapa en dator är en PC-flottasimuleringsapplikation utvecklad av en utvecklare från Indonesien, NarudoRe. Du kan komma åt denna applikation online eller offline, gäng.

Denna applikation tillhandahåller uppdaterade priser för de komponenter som du har inkluderat i din simulering. Så du kan gissa hur mycket budget som behövs för att bygga din dröm-PC.

Med den här applikationen kan du montera din egen dator genom att välja olika komponenter från och med CPU, Moderkort, Minne, VGA, Hårddisk / SSD, PSU, Hölje, fram tills HSF-kylare.

När du har valt komponenter kan du spara monteringsresultaten. Om du en dag planerar att bygga en ny dator är allt du behöver göra att välja och se från listan över enheter som har sparats.

Du kan dela din PC-hopkok med andra människor eller så kan du också visa upp för dina vänner.

InformationSkapa en dator
UtvecklareNarudoRe
Recensioner (Antal granskare)4.6 (2.166)
Storlek4,7 MB
Installera den100.000+
Android Minimum4.0.3

2. Enterdator

Apparverktyg LADDA NER

Enterdator är en applikation som är integrerad med webbplatsen EnterKomputer.com och EnterKomputer offline datorbutik.

Denna applikation gör det lättare för er som vill handla datorkomponenter eller tillbehör i Enter Computer store. Du kan också kontrollera priset och det uppdaterade lagret på de varor du vill ha.

Även om den är integrerad med webbplatsen och butiken kan du inte automatiskt köpa den PC-enhet som du har simulerat. Du måste beställa via onlinebutiken först.

InformationEnterdator
UtvecklareEnterkomputer.com
Recensioner (Antal granskare)4.7 (52)
Storlek8,3 MB
Installera den1.000+
Android Minimum4.1

3. Montera datorn

LADDA NER appar

Montera dator är en PC-flottapplikation utvecklad av Codewaster. Denna applikation ger dig en uppdatering om priset på de komponenter du vill använda i din ideala dator.

Du kan göra byggnader automatiskt baserat på din budget. Varje gång dugenerera bygga visas flera olika kombinationer där du kan välja den byggnad som passar dig bäst.

InformationMontera dator
UtvecklareCodewaster
Recensioner (Antal granskare)4.5 (93)
Storlek3,5 MB
Installera den1.000+
Android Minimum4.4

4. PC-MONTERINGSIMULERING

LADDA NER appar

PC-MONTERINGSIMULERING är ett program som gör det enkelt för dig att montera en dator från en produkt AMD såväl som INTEL.

Applikationer utvecklade av Datorkiosk Den integreras med Computer Kiosk-butiken och har också webbplatsen KKomputer.com.

Du kan kontakta butiken direkt för att köpa PC-enheter gjorda med denna applikation. Hur som helst praktiskt och bekvämt, gäng!

InformationPC-MONTERINGSIMULERING
UtvecklareDatorkiosk
Recensioner (Antal granskare)4.0 (332)
Storlek3,6 MB
Installera den10.000+
Android Minimum4.0

5. Blossomzoner

LADDA NER appar

Nästa rekommendation om PC-flottasimulering är Blossomzoner. Förutom att simulera att sätta ihop en PC kan du också ta reda på de senaste prisuppdateringarna för PC-komponenter.

Priset på komponenterna i denna applikation är det mest uppdaterade priset som också anges på webbplatsen blossomzones.com.

När du har gjort din PC-montering kan du också beställa direkt del Datorn som du sparade i blombutiken.

Denna applikation gör montering av din dröm-dator enklare och mer praktiskt, gäng.

InformationBlossomzoner
UtvecklareBlossom Multimedia
Recensioner (Antal granskare)4.6 (76)
Storlek12 MB
Installera den10.000+
Android Minimum5.0

Detta är ApkVenues artikel om en PC-flottasimuleringsapplikation som du kan använda på din Android-smartphone.

Förhoppningsvis gör den här artikeln drömmen om att montera din ideala dator ett steg enklare, gäng!

Vi ses i nästa Jaka-artikel!

Läs också artiklar om Android eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found