spela inte! Dessa 5 spel med de tuffaste specifikationerna kan få en misshandlad dator att explodera!

Från år till år försöker varje utvecklare alltid göra det bästa spelet i sin klass. Inte bara det bästa när det gäller spel och funktioner utan också grafiskt.

Från år till år, varje utvecklare försöker alltid göra spel bäst i klassen. Inte bara det bästa när det gäller spel och funktioner utan också grafiskt. Men den här typen av saker har naturligtvis stora konsekvenser. Spel med hög grafisk kvalitet eller så kallade spel AAA det är säkert att det kräver höga specifikationer också.

Inte sällan är de angivna specifikationerna inte längre rationella, särskilt inte för dem spelare som utnyttjar specifikationerna hårdvara minimal. På den grunden kommer ApkVenue den här gången att dela information om 5 spel med de tuffaste specifikationerna som kan få en PC att explodera! Nyfiken? Kom igen, låt oss se.

  • Wow! Att spela tunga spel på Intel Celeron + Intel HD visar sig vara möjligt
  • Hur man spelar tunga spel med Intel HD-grafik
  • Här är 10 Android-smartphones gjorda speciellt för tungt spel

5 spel med de tuffaste specifikationerna som kan få din dator att explodera!

1. Star Citizen

Även om den inte har släppts officiellt ännu spel utvecklad av Cloud Imperium-spel detta kräver en monster PC-rigg för att kunna köra den bekvämt. Behövs RAM på 8 GB med en minsta processor Core i3 eller i5 (6: e generationen) och ett minimum GPU GTX 1000-serien för att kunna spela spel detta. Men efterfrågan hårdvara detta är inte ett slutgiltigt beslut, med tanke på öppen världsspel rymdbaserad är ännu inte helt klar. Det kan vara när den slutliga utgåvan senare, Star Citizen kräver mycket högre specifikationer.

2. Kvantbrott

Quantum Break att vara en spel genom begäran hårdvara vilket är galen. Tänk dig att för att kunna spela det smidigt behöver du en dator med en processor Core-i7, 16 GB RAM och även ett minimalt GTX 970Ti GPU. Tricket är igen, cutscene i spel detta kan bara varaström i 4K-upplösning. Det betyder, spel som utvecklades av Remedy Games dränerar inte bara datorns prestanda utan också internetanslutning.

3. Final Fantasy XV

Samma som Star Citizen, Final Fantasy XV ännu inte släppt för PC-versionen. Detta spel är endast tillgängligt för PS4 och Xbox One. Ändå behövs minimispecifikationerna för att köra spel detta är mycket förvånande. FFXV kräver åtminstone en dator med Core i5-processor, 8 GB RAM och även en GTX760 GPU. Det rapporteras att PC-versionen av spelet från Square Enix kommer att ha en bättre grafisk kvalitet än konsolversionen. För er som verkligen vill spela spel nu har förbeställningsmöjligheten öppnats kl länk detta.

4. Hitman

Det är inte bara en GPU med en stor mängd VRAM, en processor med klocka höjd behövs också för att kunna köra Hitman bekvämt i bästa kvalitet. Spel som byggdes med Glacier Engine 2 detta kräver åtminstone GTX 1060 GPU och Intel- eller AMD-processor med 8 kärnor eller mer. Om du redan har specifikationer som nämnts tidigare, kan du vara säker på att Torped kan köras smidigt på din dator med ultrauppsättning, 60 FPS och 1080p upplösning.

5. Cyberpunk 2077

Cyberbunk 2077 gjord med Redengine 3 (motor samma för The Witcher 3) vilket har varituppgradera och är öppen världsspel Ett RPG som kan spelas från både ett FPS- och TPS-perspektiv. Det här spelet förväntas släppas 2019 och hittills har det tagit 6 års utveckling. Samtidigt CD Projekt Red som utvecklare kasta också specifikationerna för detta spel till allmänheten. Cyberpunk 2077 antas kräva 16 GB RAM och en GPU på minst GTX 980 eller likvärdig.

Det var informationen angående 5 spel med de tuffaste specifikationerna som kan få en PC att explodera! Tänk dock på att specifikationsbegäran ovan är för erfarenhet spel det är mer omfattande, det vill säga 60 fps, ultrauppsättning och 1080p upplösning. Hoppas det är användbart!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found