hur man aktiverar brandvägg på Android för att förhindra skadlig kod

En brandvägg är ett säkerhetssystem i operativsystemet som gör det möjligt att förhindra IP-adresser och skadliga program. Låt oss aktivera brandväggen på din Android!

En brandvägg är ett säkerhetssystem i operativsystemet som gör det möjligt att förhindra IP-adresser och skadliga program. Med en brandvägg kan din dator vara säker från WannaCry-ransomware.

Efter att ha känt till vikten av en brandvägg, aktivera omedelbart brandväggen på din dator via menyn Inställningar - Säkerhetoch följ nästa steg. Vad sägs då om en Android-smartphone? Kan jag installera en brandvägg?

  • Detta är anledningen till att din Android måste använda FIREWALL
  • Hur man testar hur starkt antivirusprogrammet du använder

Brandväggar på Android-smartphones, viktigt Kah?

Som operativsystem är en brandvägg mycket viktig för Android-smartphones. Speciellt om du ofta surfar i cyberspace, till exempel nedladdning av Torrent och åtkomst till olika förbjudna webbplatser.

Så här aktiverar du en brandvägg på en Android-smartphone

Följ dessa steg för att aktivera brandväggen på en Android-smartphone:

  • Ladda ner NoRoot Firewall-applikationen på din smartphone.
Antivirus- och säkerhetsappar Grå skjortor LADDA NER
  • När installationen är klar klickar du omedelbart Start och tillåta VPN-anslutning från NoRoot Firewall-applikationen.

hur man aktiverar-vpn-on-android

VISA ARTIKLAR
  • På fliken Väntande åtkomst Du hittar alla applikationer som kräver åtkomst till internet. Klicka på om något är misstänkt Förneka.
  • På fliken Appar kan du ställa in vilka applikationer som får åtkomst till internet via anslutningen mobil och WiFi. Ställ in efter behov.

Gjort. Således finns det inga fler applikationer som kör och går åt Internet utan din vetskap. Du kommer också att vara bekvämare att använda en smartphone eftersom du inte behöver oroa dig för hotet om WannaCry 2.0-ransomware och annan skadlig skadlig kod.

Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found