Dessa 7 saker kan skada din mobiltelefon direkt!

Smartphones har blivit viktiga artiklar för många människor. Men många glömmer att vara uppmärksamma på sin smarttelefons skick och det slutar bryta!

Vad är det viktigaste verktyget och bör tas med? Många av oss kommer definitivt att svara smartphone. Det här verktyget har blivit ett objekt som inte kan skiljas från dina händer, men många glömmer att vara uppmärksamma på deras mobiltelefoner.

Känna till inte hur som helst, det visar sig att vi omedvetet gör det saker som kan skada en smartphone? Du bör läsa den här artikeln för att ta reda på vilka saker du inte borde göra.

  • Hur fixar du en trasig Android-knapp GRATIS!
  • Se upp! 5 Android-spel som kan skada din smartphone
  • Förhindra skadat batteri, det här är ett säkert sätt att ladda Android hela natten!

7 saker som kan skada din smartphone

För att våra smartphones ska fungera optimalt och hållbart måste du naturligtvis undvika dessa saker, killar. Du vill inte ha det om smarttelefonen som du just köpt för några månader sedan går sönder?

1. Låt din smartphone överhettas

Foto med tillstånd av: Shutterstock

Att spela grafiktunga spel, titta på videor, använda dem under den heta solen eller göra någon aktivitet utan stans kommer vanligtvis att göra att din mobiltelefon värms upp snabbt eller överhettas. Från och med nu måste du undvika detta. Den mest hotande faran är HP exploderade!

2. Möt lagringsmediet

Foto med tillstånd av: Shutterstock

Om din smartphone har mycket internt lagringsutrymme spelar det ingen roll. För er som har HP med intern lagring liten bör du lägga till externt lagringsmedia med microSD. Att fylla på lagringsutrymme får inte din mobiltelefon att explodera, men det kommer det att göra gör att din HP-prestanda minskar, killar!

3. Använd NONSTOP-smarttelefoner

Foto med tillstånd av: Shutterstock

Precis som när du stänger av datorn när du inte använder den, stäng av HP när den inte används det kan också vara en bra idé. Du kan stänga av din mobiltelefon när du är upptagen med aktiviteter som när du tittar på bio, under en tentamen eller medan du sover. Att ge dig tid att vila förlänger din smartphons livslängd.

4. Exponering för vätskor

Foto med tillstånd av: Shutterstock

Inte alla smartphones är vattentäta, bara några droppar vatten kan skada komponenterna på våra mobiltelefoner. Så när du ska göra aktiviteter i kontakt med vatten måste du se till att din mobiltelefon redan använder fall vattentät.

5. Avgifter för övernattning

Foto med tillstånd av: Shutterstock

Om bara gjort några gånger, inga problem. Men om du gör det varje natt garanteras din mobiltelefons batteritid inte att hålla länge. Det är bättre att inte ladda batteriet för ofta över natten.

6. Glömde att uppdatera applikationen

Foto med tillstånd av: Shutterstock

Varje applikation kommer definitivt att göra en uppdatering för att förbättra varje buggar som hände från den tidigare versionen. Det är för att få applikationen att fungera ordentligt, om den inte uppdateras kommer prestandan på din mobiltelefon definitivt att hämmas. Så om du är glömsk, aktivera bara alternativet automatisk uppdatering i dina appinställningar.

7. Installera programmet godtyckligt

Foto med tillstånd av: Shutterstock

Installera aldrig applikationer från otillförlitliga källor, killar! Eftersom det kan vara så att applikationen har skrivits in av ett virus eller skadlig kod. Skadlig programvara på smartphones kan vara farligare än skadlig kod på datorer, den kan spåra vart du än går eller stjäla viktig information. Se till att du laddar ner applikationen från säker källa ja, som Mouse Street.

Det var några saker du bör undvika om du vill att en smartphone ska hålla länge. Så ta hand om din smartphone.

Läs också artiklar om Smartphone eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found