hur man byter en Android-smartphone till en Windows-telefon utan att köpa

Bekväm med Android men vill ibland prova en smartphone med ett annat operativsystem? ApkVenues tips den här gången är hur man byter en Android-smartphone till en Windows Phone utan att köpa eller gratis.

Android-smarttelefonanvändare är bland de mest jämfört med smartphones med andra operativsystem. Uppenbarligen erbjuder detta operativsystem från Google en mängd olika funktioner och miljoner applikationer som kan erhållas gratis av dess användare. Dessutom kommer de förbättringar som har gjorts från den första Android till Oreo verkligen gör användarna mer lojala.

Men som Android-användare känner du dig aldrig uttråkad och vill prova känslan av att använda en smartphone med andra typer av operativsystem, till exempel Windows-telefon. De flesta människor vill prova, men de vill inte slösa pengar på att köpa en ny smartphone bara för att prova.

Om detta är ett hinder för dig kommer ApkVenue att ge dig en lösning. I det här tipset kommer ApkVenue att berätta hur man gör en Android-smartphone till en Windows Phone utan att köpa alias som spenderar ett öre! Är du nyfiken på hur? Kolla in tipsen nedan.

  • Häftigt! Detta är ändringen av startljud från Windows 3.1 till Windows 10
  • Så här ser du WiFi-lösenord på Windows 10, det enklaste och mest praktiska!
  • 5 Faror med att använda piratkopierad Windows-programvara

Så här ändrar du en Android-smartphone till en Windows Phone

Fotokälla: Källa: WinSource

Du behöver inte betala för att köpa en Windows Phone i närmaste smartphoneuttag för att känna känslan av att använda den smarttelefonen. Allt du behöver göra är att innehållet på din Android-smartphone liknar innehållet på en smartphone som produceras av Microsoft.

Naturligtvis måste du fylla din Android-smartphone med applikationer från Microsoft som finns tillgängliga i Google Play Store och du kan installera dem gratis. Något? Här är några av de applikationer du behöver:

  • Microsoft Launcher: Program som du måste installera för att känna känslan av att använda Windows Phone. Genom att använda denna launcher kommer din Android-smartphone att kännas Windows-liknande.
Ladda ner Microsoft Apps Utilities
  • Syn: Du kan också installera det här programmet som tillhandahåller meddelanden i Microsoft-stil (e-post) på din Android-smartphone. Dessutom kan Outlook också ladda ininkorgar som inte är Microsoft.
Microsoft Corporation Sociala och meddelandeprogram LADDA NER
  • Cortana: En av de mest använda apparna för personlig assistent även på Windows Phone. Men med Cortanas status, som är en Microsoft-skapelse, använder den naturligtvis som din personliga assistent till intrycket av Windows Phone på din Android.
Microsoft Corporation Produktivitetsappar LADDA NER
  • En anteckning: Program som tillhandahåller tjänster anteckna från Microsoft bör du naturligtvis inte missa det om du vill känna känslan av att använda Windows Phone.
Microsoft Corporation Produktivitetsappar LADDA NER
  • Kontor: Program som du säkert känner till som Microsoft Word, Excel och PowerPoint kan alla öppnas och redigeras med Microsoft Office-applikationer på din Android-smartphone.
Office-appar och affärsverktyg Microsoft Corporation NEDLADDNING
  • Skype: En applikation som du definitivt känner till. Återigen, eftersom det ursprungligen gjordes av Microsoft, är Skype ett av de måste-applikationer som gör din Android till en Windows Phone.
Skype Technologies LADDA NER Sociala och meddelandeprogram
  • OneDrive: Molnlagring i en mycket Microsoft-stil. Naturligtvis måste du också slutföra din Android-ändring till en Windows Phone.
Microsoft Corporation Produktivitetsappar LADDA NER

Android-smarttelefonvy> Windows Phone

När du har installerat olika applikationer från Microsoft ovan kan din Android-smartphone sägas vara 'en Windows Phone'. I själva verket fungerar din Android nästan exakt som en riktig Windows Phone utom vad gäller design och yttre utseende.

Det är hur man gör en Android-smartphone till en Windows Phone utan kostnad, aka spendera ett öre. För dig Android-användare som verkligen vill känna Windows Phone-känslan skadar det inte att omedelbart öva de tips som ApkVenue beskrivit ovan. Lycka till!

Läs också artiklar om Android eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found