hur man visar låttexter på youtube automatiskt

Vill du sjunga medan du tittar på texterna på YouTube?

Youtube, nu har den använts som en referenskälla för att hitta idéer eller titta på videor som du gillar. Inte få människor använder YouTube som arbetskamrat. Ja, vanligtvis använder folk den för att titta på kortfilmer, visa information eller till och med lyssna på låtar.

Nu kan du visar låttexter på YouTube automatiskt du vet. Så om du väljer en låt som du verkligen gillar kan du sjunga den medan du läser texterna som visas på skärmen. Hur? Koppla av, genom den här artikeln kommer JalanTikus att tillhandahålla ett sätt att visa låttexter automatiskt så att du kan njut av sjunga.

Hur man visar sångtexter på YouTube automatiskt

För att visa låttexter på YouTube automatiskt finns det några steg som du måste göra innan. Koppla bara av, stadierna du måste gå igenom är inte svåra. I grund och botten behöver du bara vara uppmärksam på de metoder som kommer att ges noggrant. Missförstå inte det killar.

1. Ta upp sångtexten från YouTube via Google Chrome

Om du verkligen gillar att öppna YouTube från Google Chrome, då kan du ladda ner ett mycket användbart tillägg som låter dig ha alla sångtexter på videorna du spelar på YouTube. Vad är det där? Var uppmärksam på metoden nedan.

  • Ladda ner Musixmatch i listan Chrome-tillägg.
  • Därefter hittar du videon du vill spela på YouTube.
  • Aktivera läget Undertexter / stängda alternativ, och gjort, lycklig sång!

2. Inte bara Google Chrome, Firefox kan också!

Ja det är sant. Inte bara i Google Chrome-webbläsaren, andra kända webbläsare som Mozilla Firefox Du kan också ställa in den så att sångtexter visas när du lyssnar på musik via YouTube. Hur man visar sångtexter på YouTube är inte heller svårt. Följ stegen nedan.

  • Ladda ner Tillägg vilket namn är Lyrics Here av Rob W..
  • Därefter hittar du musikvideon som du vill spela på YouTube.
  • Efter att ha spelat den visas musiktexterna automatiskt i högra hörnet, redo att sjunga?

3. Kan du visa låttexter på din Android-smartphone eller inte?

Om du har en fråga som den här kommer det att finnas ett svar till dig, naturligtvis kan du! Hur man visar låttexter på YouTube automatiskt via Android-smartphone mycket lätt att göra. Allt du behöver göra är att installera en applikation som redan finns på JalanTikus. Resten, följ stegen nedan.

  • Ladda ner applikationen först Musixmatch - texter och musik.
Appar Video och ljud musiXmatch LADDA NER
  • Öppen YouTube-app på din Android-smartphone och leta efter vad du vill lyssna på.
  • Därefter visas sångtexterna i en sekvens dyka upp på skärmen på din favorit Android-smartphone.

Det här är några av metoderna du kan använda för att visa sångtexter, antingen på Google Chrome eller Mozilla Firefox baserat på en PC / laptop, och till och med visa sångtexter via din Android-smartphone. Har du något annat sätt som är mer intressant? Dela med sig din åsikt i kommentarfältet nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found