Wow! Att spela tunga spel på Intel Celeron + Intel HD fungerar faktiskt

Tror du att du kan spela tunga spel på Intel Celeron och Intel HD? Om så är fallet, låt oss titta på följande diskussion. För den här gången vill ApkVenue bevisa det ..

Att spela ett tungt PC / Laptop-spel som Assassin's Creed: Syndicate, Mirror Edge Catalyst eller Battlefield 1 är det vanligaste problemet att våra datorspecifikationer inte är bra.

Är det du som ofta möter dessa problem? Tror du att du kan spela tunga spel på Intel Celeron och Intel HD? Om så är fallet, låt oss titta på följande diskussion. För den här gången vill ApkVenue bevisa att låga specifikationer också kan spela tunga PC / bärbara spel.

  • Dödar piratspel spelindustrin? Uppenbarligen ....
  • Påstår du att du är en riktig spelare? Försök gissa vem de 6 nästa spelfigurerna är!
  • 8 bästa gratis Android-spel 2016 Google Indie Game version

Spela tunga spel på Intel Celeron och Intel HD, eller hur?

Fotokälla: Bild: Full HD-bild

Rapporteras av en egen video LowSpecGamer. Han bevisade att endast med specifikationerna ** Intel Celeron G1840, Intel HD och 8 GB DDR3 RAM **. Han kan spela ett tungt spel med titeln Spegelkantkatalysator.

Där om du följer minimikraven, hör specifikationerna för PC / laptop LowSpecGamer fortfarande inte kvalificerad. När det testades för att köra spelet, blev det klart under genomsnittet FPS. Där betydelsen inte kan spelas.

Men tydligen finns det fortfarande sätt att spela det. Nämligen genom att göra justera dess konfiguration mycket djupare. Eller något annat språk är grafikkonfigurationen mycket lägre än den som tillhandahålls av spelutvecklaren.

För mer information kan du titta på LowSpecGamer-videon som spelar Mirror Edge Catalyst-spelet på en lågspecifik PC / laptop enligt följande.

Fungerar detta för alla spel? Svaret kan vara ja eller nej. Varje spel har i allmänhet olika egenskaper beroende på tillverkare. Om du ofta upplever detta problem rekommenderar ApkVenue att du prenumererar på din YouTube-video LowSpecGamer.

Eftersom LowSpecGamer genom sin Youtube-kanal inte har något emot att berätta hur tweaking konfigurationen av ett spel är mycket lägre än det borde vara. Även om det gör spelets grafik dålig kan du spela det.

VISA ARTIKLAR

Så det var bara information från ApkVenue om de låga PC / laptop-specifikationerna, med hjälp av Intel Celeron och Intel HD-processorer, det visar sig att de också kan spela tunga spel. Vad tycker du om detta, intresserad av att prova a tweaking djupare spel?

Se också till att du läser relaterade artiklar Spel eller annat intressant skrivande från Andalas son.

Baner: GameSpot