här är 4 fördelar med ddr5 ram, nummer 3 den coolaste!

För närvarande har teknikvärlden som datorer och smartphones upplevt en snabb utveckling. En av dem kommer från RAM-sektorn. Tidigare kände vi hur cool 64 MB RAM-minne var. Nu har RAM gått in i DDR4-generationen. La

För närvarande har teknikvärlden som datorer och smartphones upplevt en snabb utveckling. En av dem kommer från RAM-sektorn. Tidigare kände vi hur cool 64 MB RAM-minne var. Nu har RAM gått in i DDR4-generationen. När kommer då DDR5 att vara närvarande?

DDR5 har länge varit ett samtalsämne. Om någon frågar när den kommer att vara närvarande, DET GEMENSAMMA ELEKTRONISKA ENHETSRÅDET (JEDEC) meddelade äntligen att DDR5 RAM kommer att finnas tillgängligt 2018. Så, vad är så bra med det?

  • 3 bästa sätten att spara Android Smartphone RAM
  • Det här är skillnaden mellan RAM och ROM för de av er som påstår sig vara Gagdetholic
  • 4 saker du måste veta innan du byter ut eller lägger till laptop-RAM

4 Storhet DDR5 RAM, nummer 3 coolast!

1. Stor kapacitet

Fotokälla: Foto: Odosta

Slutligen, med officiell bekräftelse, är det klart att denna generation kommer att vara här nästa år. Tja, det ryktas att DDR5 RAM kommer att ha en stor kapacitet, till och med mer än 128 GB per chip. Kan inte föreställa mig, eller hur?

2. Förbättra multitasking

Fotokälla: Foto: Teknotalk

Eftersom kapaciteten som den har är mer än 128 GB kommer det automatiskt att göra dator- och multitasking-funktioner betydande, vet du. Så det är också möjligt att spela PC-spel medan du skriver eller till och med redigerar videor.

VISA ARTIKLAR

3. Högre bandbreddshastighet

Foto med tillstånd av: Foto: Slashgear

En av de mest intressanta punkterna är att DDR5 erbjuder hastighet bandbredd den större fördubblas. Detta tjänar till att göra dataöverföringsprocessen snabbare än DDR4. Därför kommer möjligheten att använda en dator att vara mycket snabbare för säker.

4. Bättre kanaleffektivitet

Fotokälla: Foto: Bleepstatic

Brader, förutom att stödja hastighet bandbredd vilket är dubbelt så stort kommer DDR5 RAM också att öka kanaleffektivitet bättre. Naturligtvis kommer detta att göra gränssnittet användarvänlig, antingen för klienten eller serverplattformen.

Det är de fyra storheterna som DDR5 RAM kommer att ha i framtiden. Så tålamod att vänta på DDR5 RAM. Se också till att du läser artiklar relaterade till datorer eller andra intressanta artiklar från Jofinno Herian.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found