snapdragon 820 vs exynos 8890, vilken är den mest avancerade processorn?

Snapdragon 820 och Exynos 8890, vilken är den mest sofistikerade? Vilket tycker du är bättre?

Vill köpa smartphone? Naturligtvis när du har en önskan som denna kommer du att möta alla typer av frågor, oavsett om kvaliteten är bra eller inte, het snabbt eller inte, och specifikationerna är bra eller inte. Stämmer det inte?

Vanligtvis för användare som är riktigt galna på smartphones, processor, det är det mest tvivelaktiga. Kan den använda processorn förvåna dig eller inte? Sedan, av de många processorerna, vilken är den mest sofistikerade?

  • Samsung Galaxy S7: Exynos VS Snapdragon-version, vilken är snabbare?
  • Wow! Xperia X-sortimentet är bländande med Snapdragon 820 och 23MP-kamera
  • Skillnaden mellan Qualcomm Snapdragon 820 och Qualcomm Snapdragon 810

Snapdragon 820 vs Exynos 8890, vilken är den mest avancerade processorn?

Processorn i sig är kärnan det viktigaste av en gadgetenhet. Processorn bestämmer också hur snabbt prestandan den kommer att producera senare. Frågan är, hur beräknar du hur bra en processor är? Som det visade sig, se klockfrekvens det betyder inte att det är sant. Sedan?

Kärnan i smarttelefonen kan anropas SoC eller System on Chip. SoC innehåller flera komponenter, till exempel central processor (CPU), grafisk processor (GPU), LTE-modem, multimedia processor, säkerhetoch signalprocessor. Tja, den här komponenten visar hur bra din uppskattade mobiltelefon är.

Vad är den mest kraftfulla processorn?

Nu är processorn som många pratar om het igen Exynos 8890 och Snapdragon 820. Rapportering från AndroidPit visar sig att den som utmärker sig när det gäller processorhastighet är Exynos 8890 med smarttelefonmodellen Samsung Galaxy S7 Edge.

Dessa resultat utförs efter att ha testats genom flera riktmärken, som 3DMark, Geekbench, PCMark och Octane. Men det betyder inte chipset de andra är elaka. Det är bara det, när det gäller CPU, Exynos 8890 vinner detta.

Vilken GPU är bäst?

Naturligtvis när det gäller GPU: er Nvidia är den mest stabila tillverkningen av alla. Men eftersom Nvidia-baserade GPU: er i smartphones verkligen är sällsynta i Indonesien kommer ApkVenue inte att diskutera det där. ApkVenue kommer att förbli fokuserad på Exynos och Snapdragon.

Enligt databas 3DMark, den bästa grafiken som presenteras är Snapdragon 820. Detta är bevisat när det testas på Galaxy S7-serien, Snapdragon och OnePlus 3. När du spelar spel med bästa grafik är den prestanda som ges ut verkligen maximal. Så slutsatsen är att Snapdragon 820 vinner grafiktestet.

Snapdragon 820 och Exynos 8890, vilken är bättre?

En och en. Snapdragon 820 med fyra kärnor är en bättre processor än Snapdragon 810 som har åtta kärnor. Detta påverkas avuppdateringdess digitala signalprocessor och algoritmoptimering maskininlärning vilket gör förbättringar från kamerans sida till det bättre. Du kan läsa fullständigt om skillnaden mellan Qualcomm Snapdragon 820 och Qualcomm Snapdragon 810.

Under tiden är Exynos 8890 en sofistikerad processor tillverkad av Samsung som har lyckats skapa olika flaggskeppssmartphones med snabb prestanda. Men det betyder inte vad som gör Galaxy S7 bra, utan snarare från sidan UFS 2.0flashminneskort ägs av Samsung, vilket kan ta tid läser in när programmet öppnas känns det snabbt.

Sammanfattningsvis bra Snapdragon 820 och Exynos 8890 det är både en formidabel processor. Men subjektivt kommer ApkVenue att säga att smarttelefonen med Snapdragon 820 fortfarande är bättre än Exynos 8890. Varför? För en ungdom är spelande viktigt och Snapdragon 820 vinner i det avseendet. Hur håller du med om Jakas åsikt?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found