Hur får Android-utvecklare pengar från sina applikationer?

Har du tänkt på hur Android-utvecklare kan tjäna pengar på de applikationer eller spel de har skapat? Här är hur ...

Applikationsutvecklare och Android-spel är ett av de jobb som är ganska utmanande och har en ganska stor lön.

Att skapa ett spel eller en applikation är hård sak. Men inte alla Android-utvecklare arbetar med andra människor. Många av dem är det arbeta oberoende.

Har du någonsin tänkt för utvecklare som inte arbetar med andra människor? Hur får de pengar från appar eller spel de har gjort?

Den här gången kommer JalanTikus att sammanfatta en mängd olika saker för tjäna pengar på appar eller spel Redan gjort.

  • 6 Android-applikationer som gör dig smartare
  • 5 enkla sätt att skapa Android-applikationer utan kodning
  • Hur man får fickpengar med en smartphone

Hur Android-utvecklare får pengar på sina applikationer eller spel

Många av applikationerna och spelen i Google Play Store kan laddas ner gratis. Ändå finns det fortfarande ett antal sätt att få pengar på ansökningar som har gjorts. Följande är recensionen.

1. Installera annonser

Fotokälla: Google

Annonsera är det bästa sättet att göra för att få ytterligare pengar från den applikation som du har skapat. Du kan lägga till flera typer av annonser i den, från och med bannerannonser, överlagringsannonser till intresseannonser.

Se till att annonsen du lägger upp stör inte personer som använder din applikation. Detta är så att personen inte gör det avinstallera din ansökan.

Fram till nyligen fanns det mer än 60% Android-applikation som använder annonser i den. Google själva har media för att göra det lättare för dig att få ytterligare pengar, nämligen Google Adsense.

2. Köp i appen

Foto med tillstånd av: Phone Arena

Några av er måste ha köpt applikationer, spel, artiklar i, böcker till filmer på Google Play Butik använder riktiga pengar. Tja, detta hjälper också utvecklare att tjäna extra pengar.

Dagens konsumtion av digitalt innehåll lättare eftersom flera operatörer i Indonesien redan kan användas för betalningsmedier Köp inom appen. Det betyder att du kan köpa Android-applikationer med kredit.

VISA ARTIKLAR

3. Prenumerationer

Fotokälla: knowstartup

Prenumerationer eller prenumeration är också ett sätt som kan görastjäna pengar ansökan som du gjorde. Du kan skapa ett abonnemangssystem med en varaktighet varje månad, upp till en gång om året.

Användare i Indonesien också kan använda kredit att betala för prenumerationen.

4. Ansluten

Foto med tillstånd av: Universal College of Management

Det fjärde sättet för Android-utvecklare att tjäna pengar är att ansluta. Om du känner att applikationen du skapade är tillräckligt stor ser det ut som det är dags att anslutna eller samarbete med andra människor. Några av fördelarna som kan uppnås inkluderar att göra vårt ansökningsnamn mer känt, att få användare nya och många fler.

5. Säljer applikationer

Foto med tillstånd av: Business Insider

Om du har möjlighet att skapa Android-appar eller spel kan du göra det utnyttja förmågor Detta är för att sälja den applikation som du gjorde, naturligtvis, tillsammans med den källkod-hans.

6. Säljer användardata

Fotokälla: big.exchange

Detta är naturligtvis borde inte gjort av utvecklarna. Även om det kan få in pengar är användardata konfidentiella. Om du blir upptagen med att sälja din applikationsanvändardata, särskilt känslig data, är det möjligt du straffas.

Det är några hur Android-utvecklare tjänar pengar från en Android-applikation eller ett spel som har skapats. Om du har ett annat sätt kan du dela med sig i kommentarskolumnen. Lycka till!

Se också till att du läser relaterade artiklar Android-applikation eller annat intressant skrivande från Em Yopik Rifai.