hur man låser och öppnar program med ansiktet

Att använda ett skärmlås är inte tillräckligt. Du måste också tillhandahålla ett extra säkerhetsskikt, nämligen genom att låsa viktiga applikationer en efter en. Så här låser du och öppnar applikationer med ditt ansikte.

Varje applikation som är installerad på en smartphone lagrar naturligtvis känslig data i den. Dessutom sociala medier, digitala register, bank och andra.

Att använda ett skärmlås är inte tillräckligt. Du måste också tillhandahålla ett extra säkerhetsskikt, nämligen förresten låsa viktiga appar en efter en.

  • Hur man öppnar Android-låsskärmen med E-KTP! Vet inte ännu, eller hur?
  • Så här ändrar du PIN-koden för skärmlås automatiskt
  • Coolt sätt att låsa upp skärmen med handgester

Hur låser du applikationer med ditt ansikte

Rädd för att bli störd? ApkVenue har ett roligt sätt att öppna låsta applikationer. Inte med Lösenord, PIN eller mönster, men använd ditt ansikte. Vill du veta hur? Läs den här artikeln tills den är klar.

Ladda ner IObit Applock-applikationen

IObit Applock Team Antivirus- och säkerhetsappar LADDA NER

IObit Applock är ett program som låter dig säkra sekretessen för privata applikationer. Genom att låsa vissa applikationer, antingen med ett mönster, en PIN-kod eller Ansiktslås baserat på artificiell intelligens.

VISA ARTIKLAR

Du behöver inte längre oroa dig för personuppgifter på din smartphone, du behöver inte ens oroa dig för personliga konton som vanligtvis använder online-transaktioner, tack vare säkerhetsapplikationen från IObit-teamet.

Hur man öppnar program med ansiktslås

I IObit Applock-applikationen kan du låsa med Lösenord annorlunda så att det inte lätt går sönder. En av dem Ansiktslåsning vilket ger säkerhetsmyndigheten att känna igen ägarens ansikte för att öppna ansökan. Här är hur!

  • Först ladda ner IObit Applock-applikation på JalanTikus.
  • När du öppnar IObit Applock för första gången måste du Välj lösenord i form av ett mönster eller en PIN-kod. Om du har glömt ditt lösenord kan du ange din e-postadress.
  • För dig som använder Android 5.0 Lollipop eller senare måste du aktivera behörigheten i "Användningsdataåtkomst". Klicka på öppna Precis inkommet dyka upp som visas och aktivera "Tillåt användningsåtkomst".
  • Nu när du kan använda IObit Applock, öppna alternativet Face Lock.
  • Spela in ditt ansikte och följ showen. Välj sedan appen som du vill låsa.

OK! Det är så enkelt att låsa och öppna applikationer med ditt ansikte. Hittills har öppningsprocessen varit ganska smidig.

Även om det ibland inte går att använda Face Lock och du måste öppna den med en PIN-kod eller ett mönster som du har ställt in. Dessutom kan du prova det själv.

Läs också artiklar om Ansökan eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found