5 kraftfulla tips för att spela ett utklädningsdagbokssimuleringsspel

För dig som vill vara bra på att spela Dress Up Diary, här är tips för att spela dress up-dagböcker som har sammanfattats av JalanTikus.

Att spela spel görs inte bara av pojkar. Många av tjejerna spelar spelet, särskilt spelet dating simulering tema.

Ett annat exempel på ett dejtingsimuleringsspel träffar nyligen är Klä upp dagboken. För tjejer är du naturligtvis bekant med det här spelet från Maingames.

För er av er vill snabbt bli skicklig När jag spelar Dress Up Diary kommer den här gången JalanTikus-teamet att ge några tips för att spela Dress Up Diary.

  • 10 spel-tema anime som spelare måste titta på
  • Påstår du att du är en riktig spelare? Försök gissa vem de 6 nästa spelfigurerna är!

Tips för huvudklädedagboken

1. Att klara scenen med 3 stilkrav

Att passera skede i Story Mode Dress Up Diarymåste du kunna kvalificera dig stil på varje steg. Vanligtvis finns det 1-2 villkor som du måste uppfylla, men inte sällan finns det också tre villkor. Var inte förvirrad! ApkVenue har tips så att du kan passera ett sådant stadium utan huvudvärk.

Du kan gå rakt filtrera kläder som du har med ett klick på en knapp "Sök"eller" Sök ". Detta kan spara tid när du letar efter de kläder du vill ha. Högst två typer av stilar kan filtreras direkt där.

Fortsätt sedan bara leta efter den kombination av stilar som krävs.

Det är lätt? På så sätt är du garanterad kan klara scenen vilket verkar komplicerat snabbt!

2. Vinn på Star Stage

Tips för att spela nästa kläddagbok genom att vinna stjärnscenen. Vad är det där Star Stage? Star Stage är funktioner Modeshow mellan spelare. Så andra Dress Up Diary-spelare kan tävla med varandra för att avgöra vilken som är bäst! Star Stage visas varannan vecka i 7 hela dagar. Så var uppmärksam på utseendeperioden va!

I varje period kommer Star Stage det finns åtta teman. Du måste vara smart när du väljer lämpliga kläder för att sätta i din resväska innan du tävlar. Den första resväskan innehåller 32 klädplatser som du kan välja.

Efter att ha valt, gå rakt klicka på knappen "Match"eller" utmaning "! Det kommer att bli 3 omgångar i en match. Den första och andra halvan väljs av dig respektive din motståndare. Den sista omgången väljs slumpvis från systemet. Välj lämpliga klädegenskaper på mindre än 1 minut i varje omgång.

Var inte ledsen om du förlorar, vi har tips så att du i framtiden kan vinna! Tips, du behöver bara vara uppmärksam på vad kläder attribut bärs av din motståndare vem vinner. Det är på grund av klädvalet att han kan få högre poäng än du.

3. Få massor av föremål från himmeltornet

På funktioner Skyskrapa, du kan få alla typer av fina kläder. Hur? Den första är genom att rensa scenen från Sky Tower.

Välj kläder enligt det givna temat och få bröst innehåller kostymer och diamant!

Varje dag finns det också Gratis kistor som du kan öppna under en viss tid! Så ju mer du spelar på Sky Tower, desto mer kommer du att göra ju mer du får priset!

4. Öka dina pojkgilla

Det finns ett riktigt enkelt sätt att öka pojkens smak i Dress Up Diary, nämligen kärlek efterrätt deras favorit. Varje gång du ger gåvor till pojkarna där, var uppmärksam på hur mycket de tycker om. Prins Reinhardt gillade till exempel verkligen samma sak Kokosnöt vaniljsås!

Ge dem bara gåvor ofta så att de blir mer tillgiven.

5. Välj rätt svar när du dejtar

Fråga din kille ofta! Välj lämpligt datum och tid.

Testa en kombination av experiment där det är lämpligtspeciell händelseutlösare!

Tja, vid speciella evenemang, vanligtvis det kommer att bli frågor som du måste svara exakt. Därifrån också skulle kunna förbättras älska din kille! Om du svarar fel kommer din smak bara att öka något eller inte alls.

Datum flitigt så att du kan få en speciell händelse! Psst, från en speciell händelse också kan få CG du vet!

Det här är tipsen för att spela Dress Up Diary från JalanTikus. Har du några andra tips? leva dela med sig i kommentarfältet ja!

För dem som aldrig har spelat, du måste försöka spela med tusentals andra spelare just nu!

Du kan ladda ner spelet här: Dress Up Diary Android eller Dress Up Diary iOS. Glöm inte att tycka om Facebook fanspage och Följ Instagram va!

Maingames Simuleringsspel LADDA NER

Se också till att du läser relaterade artiklar Spel eller annat intressant skrivande från Em Yopik Rifai.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found