enkelt sätt att kontrollera efterskottspl

Det finns ett enkelt sätt så att du kan få reda på dina PLN-efterskott varje månad.

Tidigare hade ApkVenue diskuterat det enkla sättet att kontrollera PLN-räkningar via SMS, så den här gången kommer ApkVenue att diskutera hur man kontrollerar efterskott på PLN. Kontroll och betalning av elräkningen för PLN är obligatorisk och försök att inte vara i efterskott.

Om du känner att du har PLN i efterskott för att du känner dig sen eller inte har betalat din PLN-räkning och är förvirrad över hur du får reda på beloppet på dina efterskott kommer ApkVenue att ge dig tips. Följande är Jakas diskussion om hur man kontrollerar efterskott av PLN-el.

  • 5 enklaste och mest komplicerade sätt att kontrollera PLN-kund-ID
  • Enkla sätt att kontrollera PLN-räkningar via SMS
  • 3 mest praktiska sätt att kontrollera elräkningar via mobil

Kontrollera efterskott på PLN-el

Faktiskt Hur man kontrollerar efterskott på PLN-elräkning är detsamma som att kontrollera elräkningar online via HP. Den här gången ger ApkVenue bara ett exempel på ett sätt att kontrollera efterskott på PLN. För andra, mer kompletta sätt, MÅSTE du läsa artikeln nedan.

VISA ARTIKLAR

Nedan följer stegen för att kontrollera efterskott på PLN-elräkning med PLN Mobile-applikationen:

- Det första steget, Du måste ladda ner och installera PLN Mobile-applikationen på din mobiltelefon. Om du inte har applikationen kan du ladda ner den på länken som ApkVenue tillhandahåller nedan:

Apparverktyg LADDA NER

- Det andra steget, öppna och kör PLN Mobile-applikationen och välj sedan fliken Information för att kontrollera dina PLN-efterskott.

- Tredje steget välj sedan menyn Elräkning och tokeninformation.

- Det fjärde steget, Ange ditt PLN-kund-ID korrekt.

Om du har glömt ditt kund-ID, läs den här artikeln så att du vet ditt PLN-kund-ID:

VISA ARTIKLAR

- Gjort! Nu vet du mängden av dina efterskott på PLN och du vet hur du kontrollerar dina efterskott av PLN-el.

Tja, om du inte längre har efterskott på PLN-elektricitet kommer informationen som visas att vara så här:

Straffar i efterskott på PLN

Så om vi medvetet inte betalar efterskott till PLN, vilka sanktioner kommer vi att få? Det finns tre sanktioner som kommer att ges av PLN, nämligen Bra, Tillfällig uppsägning och Permanent uppsägning. För böter kommer du att debiteras om du är sen med att betala din PLN-räkning efter den 20: e varje månad.

När det gäller den tillfälliga uppsägningsåtgärden kommer den att tillämpas om du är i efterskott 1 månad efter förfallodagen, medan permanent uppsägning kommer att tillämpas om du är försenad eller är i efterskott för din PLN-elbetalning efter 60 dagar från förfallodagen. Så kom inte i efterskott för din PLN-elräkning killar om du inte vill att det ska vara mörkt.

Det här är tips från ApkVenue angående hur man kontrollerar efterskott på PLN-el. Efter att ha känt till dessa tips, börja försöka att inte vara i efterskott för PLN-räkningar igen killar! Snälla du dela med sig och kommentera den här artikeln för att få information, tips & tricks och nyheter om teknik från Jalantikus.com

Läs också artiklar om Produktivitet eller andra intressanta artiklar från Naufal.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found