8 spel för att ge priser på Android tillverkade i Indonesien

Dessa indonesiskt tillverkade Android-spel kan spelas av alla grupper och varje spelare har samma möjlighet att få de olika priserna som erbjuds. Så vill du veta vilka spel? Kom igen, se följande recensioner!

Vem sa att spela spel ingenting i det? Förutom att fylla din fritid visar det sig att det är lönsamt att spela spel. Vi pratar inte om bra spelare som kan skörda miljoner till miljarder rupier genom att spela spel. Men vi pratar om enkla spel som kan ge dig en fördel.

Du behöver inte vara professionell spelare för att få vinst genom att spela spel. Eftersom följande spel ger priser till alla spelare urskillningslöst. Dessa Android-spel tillverkade i Indonesien kan spelas av alla människor och varje spelare har samma möjlighet att få de olika priserna som erbjuds. Så vill du veta vilka spel? Kom igen, se följande recensioner!

  • Farorna med Mobile Legends-spelet för handhälsa, hur kommer det sig?
  • 6 saker som gör spelutvecklarjobb mycket olyckliga
  • De 10 mest tragiska scenerna i videospelhistoriken

8 Prisutdelningsspel på Android Made in Indonesia

1. Pengar plöjning

I spelet Pengarplogblir du en pirat som måste samla in så mycket pengar som möjligt för att få ett pris. Du kan få pengar genom att snurra prishjulet, kapa andra pirater, attackera och samla mynt. Du har möjlighet att få ett pris i form av tullfritt till avancerade smartphones. Samla så många mynt som möjligt för att få exklusiva gåvor från Money Plough varje dag.

Ladda ner Money Plough

2. Piraterna var rika

Tajir Pirates har regler och spel som är mer eller mindre desamma som Money Pirates. Du kommer också att bli pirat och pirat för att samla mynt och få priser. Varje dag har du möjlighet att få tullfritt till avancerade smartphone-gåvor. Du kommer också att få ytterligare mynt om det lyckas, bjud in vänner att spela. Ju fler mynt du samlar in, desto större är chansen att vinna priser.

Ladda ner Tajir Pirates

3. Fiskemani

Fiske arkadspel den här inbjuder dig att tävla onlinefiske med tusentals andra spelare. Du måste samla in guldmynt för att få priser i form av gratis pulser som delas ut varje dag. Det finns många fiskarter som du kan fästa med olika mynt. Det finns också Lucky Spinner vilket gör att du får fler mynt och en större chans att vinna.

Ladda ner Pancing Mania

4. Priszon

Priszon inbjuder dig att samla in biljetter genom att spela olika minispel vilket är spännande att sedan bytas mot priser. Det finns många priser som kan bytas ut mot biljetter från gratis pulser, smartphones, kameror, prylar och andra attraktiva priser.

Varje dag kommer det att finnas spännande händelser som du kan följa med dagliga kreditpriser. Ju mer du samlar in biljetter och myntdesto större är chansen att vinna attraktiva priser.

Ladda ner priszonen

5. Hompabund

Vem vet inte Hompabund? Är du säker på att du känner till detta traditionella spel? Kaptengåva skapa ett spel som är inspirerat av spelet Hompimpa med enkel gameplay. Du behöver bara göra bilder för att samla stjärnor och få priser.

Få dig vinner alltid ja så att du har större chans att få gratis kredit, smartphones och andra attraktiva priser. Glöm inte energioppgraderingar dig så att du kan göra gambreng kontinuerligt.

Ladda ner Hompimpa

6. Super Ceban

Genom det här spelet får du ett äventyr tillsammans Herr Seban som försöker hitta kassan för sin rikedom i en fantasivärld fylld med monster och ondska. Du kan välja Mr. karaktär. Ceban och starta äventyr för samla in biljetter och byt ut den mot gåvor.

Följ med också dagliga händelser så att du har möjlighet att bli en mästare och få olika attraktiva priser från PlayStation 4 till Nintendo Switch! Du kan bara få dessa priser senast Rp10.000 bara så länge du uppfyller alla regler som finns.

Ladda ner Super Ceban

7. Det är bara en börda

Inte mycket annorlunda än Super Ceban, Det är bara en börda erbjuder också attraktiva priser för dig med endast 10 000 IDR. I den senaste uppdateringen har Cuma Ceban lagt till kredit 100 000 IDR som kan vinnas varje dag. Inte bara det, du har också möjlighet att få det Samsung Galaxy S8, PS4 Gold, iPhone 7, Oppo F3och andra coola presenter.

Ladda bara ned gratis

8. Prispott

Prispotten erbjuder känslan av att fiska med attraktiva priser som du kan få. Sikta och skjut olika typer av fisk efter skatt under vattnet. Hundratals typer skatt innehåller attraktiva priser som du kan byta mot biljetter som du får från fiske.

Du kan också tävla med andra spelare om slåss om priset. Det finns också några roliga minispel för testa din lycka.

Ladda ner prispotten

Där är han 8 spel för att ge bort priser som du kan spela på Android. Inte bara blir kul att spela spel, du har också möjlighet att få attraktiva priser. Det viktigaste med att spela spelen ovan är att du måste ha tålamod och njuta. Tveka inte med de utlovade priserna eftersom spelen ovan har vittnesmål från spelare som har tur att få priser. Vill du också? Kom igen, spela spelet nu!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found