inte den djupa webben, här är de 10 mest fruktansvärda förbjudna platserna i världen!

förbjudna webbplatser i denna fruktansvärda värld skapas verkligen av de som är ansvariga och skyller på att Internet fungerar.

Via internet kan all information erhållas enkelt och snabbt. Även nu är internet inte bara ett medium för att söka efter information, olika digitala transaktioner har börjat göras. Kan du föreställa dig hur vårt liv skulle vara om det inte fanns internet idag?

Men det är inte alltid positivt, internet kan också vara en hemsk plats. Detta händer för att det finns oansvariga parter som missbrukar funktionerna på Internet, som att tillhandahålla förbjudna webbplatser i den hemska världen.

  • 10 hemliga webbplatser som Google-användare inte vet
  • Hackare, psykopater till mördare, det här är 5 skrämmande fakta på djupnätet
  • 5 viktiga platser för att bli av med tristess och stress på grund av uppdrag

De mest hemska förbjudna platserna i världen

Även utan att gå in på Deep Web finns det tabeller över hemska webbplatser som kan nås fritt. Vissa av dem har stängts eller blockerats, men vissa kan fortfarande nås genom att lura dem. Det finns också hemska platser som ...

1. Opentopia

På Opentopia har du tillgång till tusentals övervakningskameror utspridda på flera platser i flera länder. Även om du inte kan komma åt alla kameror kan du välja om du vill se övervakningskameror i ett visst hus eller byggnad.

Med Opentopia, uppenbarligen blir integritetsgränsen mer och mer partisk. Kan du föreställa dig om den här läskiga webbplatsen används av oansvariga människor för att spionera på vissa människor?

VISA ARTIKLAR

2. Mänskligt läder

Modeartiklar av läder är alltid dyra. Men vad händer om den är gjord av mänsklig hud? Tja, sajten Mänskligt läder det finns väskor, plånböcker och skor gjorda av mänsklig hud. Det sägs att det finns väskor som säljer för 395 miljoner IDR på denna webbplats. Är du förskräckt?

3. Självmordsguide

Människor som är upprörda eller deprimerade är strängt förbjudna att öppna webbplatsen Självmordsguide. Anledningen är att den här webbplatsen enligt namnet är redo att lära dig en guide för att begå självmord. Till min fasa beskriver denna webbplats till och med den procentuella risken och framgången för vissa typer av självmord. Galen!

4. Pro Ana

Nästan samma som Suicide Guide, Pro Ana också en läskig webbplats som erbjuder sätt att begå självmord. Skillnaden är att Pro Ana erbjuder det på ett mildare sätt, nämligen genom en extrem livsstilsdiet anorektisk och bulimisk.

Denna livsstil gör att du inte kan äta i flera dagar så att du snabbt kan bli smal. Enligt uppgift finns det en accessor av denna webbplats som dog på grund av att följa riktlinjerna i detta forum.

5. Hurtcore

Hurtcore är en läskig webbplats som är redo att presentera dig för en mängd blodiga eller motbjudande bilder som är fulla av våld och blod. Denna webbplats blev upphetsad på grund av den cirkulerande videon av japanska kvinnotorter.

6. Cannibal Cafe

Så den mest kritiserade sajten i många länder, Cannibal Cafe som grundades 1994, är ett speciellt forum för kannibaler. Det är inte bara en plats för diskussion, transaktioner är också ofta på denna förbjudna webbplats!

På Cannibal Cafe kan alla användare köpa humankött online! Ju mer hemskt, användare kan erbjuda sig att ätas av andra. Förskräckt, eller hur?

7. Creepypasta

Hittills Creepypasta är den mest populära online-skräckhistoriensidan. Men 2014 knuffade en 14-årig tonåring en klasskamrat för att vara för aktiv på en förbjuden plats i världen.

Samma år var det enligt uppgift ett barn som hade hjärtat att bränna huset och hela familjen i det. Han visade sig också vara en besökare på Creepypasta. Sedan dess har denna webbplats blivit ännu mer skrämmande och förbjuden.

8. Planskraschinformation

Vem skulle inte bli förskräckt av de senaste inspelningarna av kraschade offer? De säger på sajten Plane Crash Info Detta är en inspelning av en flygolycka sedan 1960 som du kan lyssna på. Våga?

9. Rent-a-Hitman

Som namnet antyder tillåter du att hyra tjänster av en mördare på Rent-a-Hitman. Du kan hyra lönnmördare för olika ändamål, från att skada offret till att döda honom på plats. Verkligen läskigt, eller hur?

Men bakom den fruktansvärda tjänsten den erbjuder har den här webbplatsen en bra sida. Vilka mördare ska inte användas för mål under 16 år och 10 populära figurer i världen.

10. Shaye Saint John

Har du någonsin föreställt dig hur en gammal webbplats skulle se ut? Kolla in det Shaye Saint John. Vad som gör den här webbplatsen hemsk är historien bakom den gamla skolplatsens uthållighet fram till i dag.

Med det sagt är Shaye Saint John en fiktiv karaktär i form av en läskig docka gjord av Eric Fournier. Det sägs att Shaye är en supermodell som hamnade i en olycka. Efter att Fournier dog 2010 har denna webbplats övergivits till nu.

Hur vågar du komma åt de mest läskiga förbjudna platserna i världen tidigare? Det är bättre att inte vara vårdslös, frukta att om du går in på fel sätt och inte har styrkan för dig själv, kommer det faktiskt att ha en negativ inverkan.

Kom igen, var försiktig på internet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found