Hur man kopierar text från bild på Android använd det inte komplicerat!

Har du någonsin hittat en bild med intressanta ord? Istället för att skriva en efter en är det bättre att bara kopiera och klistra in texten direkt på Android!

Inte bara för kommunikation som chatt, smartphone när detta kan åberopas också för gör kontors- eller campusuppdrag. Så bli inte förvånad om fler och fler väljer att köpa smartphone snarare än en surfplatta eller PC.

En av de saker som ofta görs när man gör uppgifter är en aktivitet kopiera klistra in. Så har du någonsin stött på ord i en bild och vill kopiera dem till text? I så fall är JalanTikus här sätt Kopiera och klistra text som kommer från bilder på Android.

  • 3 sätt att få WA-artisternummer eller andra människor på Internet
  • 10 dejtingsapplikationer 2020, hitta en livspartner enklare!
  • Hur man använder falsk GPS på HP Komplett med applikationsrekommendationer!

Viktigheten av att kopiera och klistra in text från bilden

När du hittar en bild med unika ord i det tar det viss tid att skriva in orden igen. För det, låt oss lära oss hur Kopiera och klistra text från en bild!

VISA ARTIKLAR

Hur man kopierar klistra in text från bild på Android

Tidigare hade JalanTikus gett tips Kopiera och klistra text från en bild på en dator. Sättet att kopiera text från en bild på Android är som följer.

  • Installera programmet Kopiera klistra in text direkt i smartphone Din Android.
Appar Produktivitet TheSimplest.Net LADDA NER
  • Om du redan har installerat, öppna programmet och ladda ner språk. I Hantera språk, ladda ner Engelska och indonesiska som huvudspråk. Du kan lägga till tillgängliga språk efter behov.
  • Öppna bilden som du vill ha kopiera texten. Sedan Välj dela med sig till programmet Kopiera och klistra in text direkt.
  • När ansökan är öppen, välj ett område som du vill ha kopiera texten. När du är klar klickar du på Spara och vänta tills OCR-processen är klar.
  • När OCR-processen är klar är bildtexten klar kan du klistra i andra appar.

Lätt rätt? Så det här är du behöver inte skriva manuellt igen när du hittar intressant skrivande på bilden. Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found