kortkombination (stridsdäck) arena 4 bästa clash royale

Här är några exempel på de bästa kombinationerna av Arena 4-kort i Clash Royale. Uppställningen av kortformationen på Arena 4 P.E.K.K.A: s Playhouse.

Att ordna kortordningen i spelet Clash Royale att spela i Arena 4 är mycket viktigt. Genom att använda den bästa kortkombinationen kommer du naturligtvis inte lätt att besegras när du slåss mot fiender i Arena 4.

Arena 4 eller vad som vanligtvis kallas P.E.K.K.A: s Playhouse är en Clash Royale-arena som kan användas om spelaren har nått 1100 Trophy. Arena 4 är vanligtvis upptagen av spelare med nivå 3, nivå 4, nivå 5, nivå 6 och nivå 7. Det är inte ovanligt att nivå 8-spelare också spelar i Arena 4.

Kortkombinationer (Battle Deck) Bäst i Arena 4 Clash Royale

Om spelaren har nått Arena 4 P.E.K.K.A: s Playhouse finns det flera nya kort som kan fås och användas i Battle Deck. Dessa kort inkluderar: Tesla, Minion Horde, Inferno Tower, Hog Rider, Freeze Spell och P.E.K.K.A.

För dig som vill använda det starkaste kortarrangemanget så att du inte besegras när du spelar i Arena 4, kan du använda följande kortkombinationsexempel. Här är några exempel på de bästa kortformationerna i Clash Royale som kan användas för att spela i Arena 4 P.E.K.K.A: s Playhouse.

Det här är några exempel på de bästa kortkombinationerna i Arena 4 Clash Royale. Om du har andra kortformationer kan du dela med sig i kommentarskolumnen. För de av er som inte har spelat Clash Royale, ladda ner den senaste Clash Royale Android här, lycka till!

LADDA NER Supercells strategispel

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found