hur man hackar hörlurar för att göra ljudet högre utan rot

Att njuta av musik på Android är kul. Men det roliga kan minskas på grund av den dåliga kvaliteten på hörlurarna. Tja, så här kan du förbättra ljudkvaliteten på hörlurar utan root.

Musik är ett universellt språk som alla känner till. Utan musik är det säkert att den här världen känns tom. När tekniken utvecklas kan musik avnjutas när som helst via en smartphone.

När du lyssnar på musik är det högtalarnas kvalitet som avgör hur vi upplever att lyssna på musik. Oavsett hur bra musiken är, om högtalarna på din smartphone är dåliga, kommer det att minska njutningen av musiken du lyssnar på. Så, låt oss hacka dina hörlurar så att de låter ännu högre!

  • Högt högtalarprogram, gör din HP-högtalare igång
  • Gör din mobila högtalare ljudlös utan kapital

Få ljudet i hörlurarna att starta ännu mer utan rot

Du kanske är bekant med Viper4Android-applikationen eller vad som är allmänt känt under namnet Huggorm. Denna applikation är speciellt gjord för att göra tweaks på ljudet på smarttelefonen som du använder, tyvärr bara för Android som har varitrot. Under tiden, om det inte har varitrotblir resultatet smaklöst.

Viper's Audio Video & Audio Apps NEDLADDNING

Att göra tweaks smartphone-ljud utan root kan du använda applikationen Hörlurar Equalizer. Denna app kommer att göra tweaks på ljudet som produceras via ditt headset eller hörlurar. Ladda ner hörlursutjämnare innan Jaka fortsätter att använda den.

ManyThingsDev Video- och ljudappar LADDA NER

Hur man använder hörlursutjämnare

Headphones Equalizer fungerar nästan detsamma som Adapt Sound på Samsung-smartphones. Så här använder du hörlursutjämnaren:

  • Om appen Headphone Equalizer redan är installerad på din Android måste du bara öppna programmet. Och första gången kommer du att konfronteras med dyka upp vilket innehåller handledning kort.
  • Klicka sedan på tecknet (+) bredvid texten Inga hörlurar. Detta är målet att lägga till den typ av hörlurar du använder. Det kommer att vara mycket användbart för dig som har många hörlurar eller headset.
  • Följ instruktionerna på skärmen. Du uppmanas att inte para ihop hörlurar eller hörlurar för hårt mot dina öron, eftersom kalibreringsprocessen ger ett högfrekvent ljud och ett kommando för att föra hörlurarna närmare smartphonehögtalarna. Klicka sedan bara Fortsätta.
  • I nästa steg, efter avslutad hörlurskalibrering, kommer processen att äga rum Ljudanpassning. Detta är användbart för att justera hörlursinställningarna till miljön och vilken typ av hörlurar du använder.
  • Under ljudanpassningsprocessen behövs en tyst och lugn miljö. Om det visar sig att förhållandena är riktigt upptagna kan du ändå göra det. Klicka bara Fortsätta.
  • Lämna sedan den Hörlursutjämnare gör processen Profilering. Vänta tills processen är klar och välj sedan Nästa.

Som ett resultat visas en Equalizer-förinställning som är lämplig för dina hörlurar. Du kan ge sista handen för att ändra dem, eller bara lämna dem i fred. Sedan Välj Nästaoch ställ in namnet.

För att kunna känna resultaten måste du först sätta på equalizern. Därefter visas det i meddelandepanelen att hörlursutjämnaren är aktiv.

Känn skillnaden i ljudkvalitet när du använder Headphone Equalizer utan att Headphone Equalizer är aktiv. Om du gör det rätt, kommer det att ge ett kickande ljud från vilken typ av hörlurar du använder. Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found