här är de 5 dyraste artiklarna i dota 2 genom tiderna

Gillar du att spela Dota 2-spel? Denna MOBA tillverkad av Valve har faktiskt lanserat en serie artiklar med priser som når hundratals miljoner!

Du Dota 2-spelare?

Visst känner du redan Dota 2 som startade från en modDefense of the Ancients i spelet Warcraft 3 det har en buy-sell-mekanism Artikel som är kosmetisk till sin natur.

Förutom att vara känt som en turnering med miljarder i priser, säljer detta MOBA-spel också många saker som Valve säljer i mycket begränsade kvantiteter.

När artiklar blir knappa i Dota 2 har detta lett till att priset på vissa artiklar som till och med kan vara ökat nå hundratals miljoner rupier.

Det dyraste föremålet i Dota 2-spelet

Dota 2 är ett av de mest populära MOBA-spelen från Valve med miljoner spelare varje månad.

Ett sätt för Valve att upprätthålla nivån på entusiasmen för spelare är att rulla ut objekt i spelet som kan ge grafiken en annan känsla och naturligtvis prestigen hos de spelare som har dem.

Genom släpp objekt och loot låda såldes i spelet har många Dota 2-objekt upplevt prisuppgångar och nedgångar på Steam gemenskapens marknad.

Sedan starten har många Dota 2-spelobjekt nått status extremt sällsynt och kliva på försäljningspriser i intervallet tiotals till hundratals miljoner rupier.

Något det dyraste Dota 2-objektet någonsin? Här ger ApkVenue fem sammanfattningar för dig som vill veta.

1. Legacy Ethereal Flames War Dog (533 miljoner IDR)

Den 6 november 2013 dök en tråd upp på den sociala medieplattformen Reddit, som tillkännagav auktionen av en kurirartikel för varubärare i spelet Dota 2.

Som heter Ethereal Flames War Dog, denna hundkurir med mask- och flaggtillbehör som liknade en av Dota 2 Juggernaut-hjältarna släpptes äntligen till ett pris 38 000 amerikanska dollar, gäng.

Om den konverteras till indonesisk rupiah har denna 38 000 US-dollar ett värde på lika mycket Rp533,520,000. Tänk dig att spelartiklar kan vara så dyra som 533 miljoner!

2. Golden Baby Roshan (182 miljoner)

I Dota 2, Roshan är en varelse i en kategori Ancient Creeps och är inrymt vid Roshan Pit.

Det kommer att få fram Aegis när det först besegras också förbrukningsartiklar andra vid nästa tillfälle.

Golden Baby Roshan är en Dota 2-kurirartikel som Valve släppte på händelse Diretide för 2012. Detta kurirföremål ges till den snabbaste spelaren som kan slå Roshan in händelse detta.

I amerikanska dollar har Golden Baby Roshan lika värde 13 000 amerikanska dollareller nå Rp182,520,000.

3. High End Legacy Couriers (168 miljoner)

High End Legacy Couriers är buntar föremål vilket är ett paket med kurirartiklar som består av 6 odödliga kurirer.

Dessa sex kurirartiklar inkluderar Varaktig krigshund, Trusty Mountain Yak, Fearless Badger, Stumpy, Mighty Boar och Moroks.

Statistiskt sett är ägaren till dessa 6 kurirartiklar mycket begränsad i antal, gäng. För att få det, du måste ha spelat Dota 2 sedan starten under 2011.

Dessutom behöver du också mycket tur för att tjäna släpp objekt Dessa High End Legacy Couriers.

Priserna på dessa High End Legacy Couriers har haft sina upp- och nedgångar, men har nått siffror 13 000 amerikanska dollar som omvandlas till Rupiah ca. Rp168,480,000, -.

4. Platinum Baby Roshan (42 miljoner)

Platinum Baby Roshan är efterträdaren till Golden Baby Roshan. Släppt på händelse Diretide 2013 har detta kurirföremål en grundläggande skillnad i färg från sin föregångare.

Spelare som deltar i händelse Diretide 2013 som följde evenemanget Den internationella detta borde slå Roshan och gå vidare till Sugar Rush Hall of Fame.

Eftersom det är begränsat till händelse Bara 2013 års direktiv har denna sällsynta Platinum Baby Roshan upplevt en prisökning på gemenskapens marknad.

Noterade att denna artikel aldrig träffade priset 3000 amerikanska dollareller däromkring 42 120 000 IDR.

5. Axe of Phractos (21 miljoner)

Yxan till Phractos detta är ganska unikt från Dota 2s tidigare dyraste artikel, för att ha det måste du köpa actionfigur Axehjälten från Weta Workshop.

Endast 1000 enheter gjordes, köpare actionfigur Detta belönas också med ett föremål i form av en eldig yxa som kan användas av Axe i Dota 2.

Ax är en hjälte i Dota 2 som använder ett yxavapen, klassificerad som en typhjälte Styrka med skicklighet Counter Helix och hans Culling Blade.

Actionfigur Denna yxa är prissatt 1 500 amerikanska dollareller däromkring 21 060 000 IDR.

De 5 artiklarna ovan är en rad dyraste spelobjektet hittills på Dota 2. Faktorn som gör det dyrt är naturligtvis bristen, där en begränsad upplaga kan göra sina användare stolta.

Vad tror du Motiverar spelobsessionen att köpa den dyraste Dota 2-artikeln precis nu?

Läs också artiklar om Dota 2 eller andra intressanta artiklar från Tidar Sentausa.