hur man konverterar pdf till ppt gratis 2020

Det mest kompletta och enklaste sättet att konvertera PDF till PPT, du måste prova det om du vill att din presentation ska bli en stor framgång!

Den snabba utvecklingen av teknik har gjort många saker enklare att göra. Många aktiviteter eller jobb involverar nu digitala dokument som PDF-format.

Tja, vanligtvis behöver många av er PDF-dokument som konverteras till andra format. Till exempel konvertera PDF till Word-format för vetenskapliga ändamål och skriftliga arbeten.

Förutom Word har människor också konverterat PDF till PPT (PowerPoint) -format. Vanligtvis görs detta av olika anledningar, varav en är att lägga till presentationsmaterial eller att kunna redigera PDF-filen.

Så, hur ändrar du PDF till PPT? Lugna dig bara, gäng. ApkVenue har hittat den kompletta guiden som du kan göra på din mobiltelefon eller PC / laptop. Här är hela recensionen!

Hur man konverterar PDF till PPT

Som en början vill ApkVenue berätta för gänget, informationen om vad PDF är, vad är PPT, kort.

PDF (Portable Document Format) är ett format som ofta används för ett dokument, en uppsättning PPT är programmets filtyp Office PowerPoint som används för att skapa presentationsfiler.

Nu vill många veta hur man konverterar PDF till PPT-filformat av flera skäl. Vanligtvis får människor PDF-filer från många källor, varav en är via e-böcker Google Böcker som laddades ner.

Genom denna granskning kommer ApkVenue att berätta alla de enklaste och enklaste sätten att konvertera PDF till PPT. Här är en rad guider!

Hur man konverterar PDF till PPT Online på PC

Först berättar ApkVenue hur du konverterar PDF till PowerPoint online uppkopplad. Du behöver bara öppna webbplatsen ilovepdf.com som ApkVenue rekommenderar.

Metoden är ganska enkel, gäng, följ bara stegen nedan!

Steg 1: Öppna webbplatsen ilovepdf.com. Välj i toppmenyn Konvertera PDFoch välj sedan PDF till PowerPoint.

Steg 2: Ladda upp PDF-fil som du vill ändra format för.

Steg 3: Tryck på knappen Konvertera till PowerPoint som ligger längst ner.

Steg - 4: Vänta några sekunder tills den är klar, din PDF-fil sparas automatiskt i PPT-format. Om den inte laddas ner automatiskt är allt du behöver göra att trycka på en knapp Ladda ner PowerPoint. Gjort!

Hur man konverterar PDF till PPT offline på PC

Vad händer om vi vill konvertera en PDF-fil till en PPT utan att behöva anslutas till internet, även offline? Naturligtvis genom att använda applikationen, gäng!

I denna handledning använder ApkVenue applikationen Adobe Acrobat Reader. Kolla in metoden här!

Steg 1: Öppna din PDF-fil med Adobe Acrobat Reader.

Steg 2: Klick Arkiv> Konvertera till Word, Excel eller PowerPoint. Dess position är i det övre vänstra hörnet.

Steg 3: När du har angett ett nytt fönster i kolumnen Konvertera till, välj Microsoft powerpoint som filformat.

Steg - 4: Klick Exportera till PowerPoint. De goda nyheterna, om din PDF-fil är resultatet skanna, Adobe Acrobat kommer att göra processen textigenkänning automatiskt.

Steg - 5: Namnge din PPT-fil och spara den i valfri mapp.

Nackdelen med att använda den här applikationen är att du måste köpa en licens för att kunna använda alla dess funktioner. Dessutom är storleken på Adobe Acrobat-applikationen stor, mer än 800 MB.

Åh ja, ApkVenue rekommenderar att du laddar ner en cool och gratis PPT genom en rad applikationer som ApkVenue har skrivit här. Garanterat inte mindre bra och coolt, verkligen!

Så här konverterar du PDF till PPT på Android-telefoner

Slutligen vill ApkVenue berätta hur du konverterar PDF-filer till PPT via en Android-mobiltelefon. Du kan förändra uppkopplad genom webbplatsen ilovepdf.com på samma sätt.

Men om du letar efter en Android-applikation som kan konvertera PDF-filer till PPT, finns det en applikation som heter PDF till PowerPoint tillgänglig i Google Play Butik. Metoden kommer att förklaras nedan:

Steg 1: Öppna programmet PDF till PowerPoint, välj den PDF-fil som du vill ändra format för.

Steg 2: Du kan ändra din PDF-fil gratis, det tar bara mer tid (1 timme) och du kan inte hoppa in i många filer samtidigt.

Om du vill ha ett snabbare sätt måste du köpa premiumversionen till ett pris Rp.49.000.

InformationPDF till PowerPoint
UtvecklareCometdocs.com Inc. 00
Recensioner (Antal granskare)4.1 (1.488)
StorlekVarierar efter enhet
Installera den100.000+
Android MinimumVarierar efter enhet

Så det är det, gäng hur man konverterar PDF till PPT på ett sätt uppkopplad såväl som off-line. Nu behöver du inte oroa dig längre om du vill konvertera filer!

Du kan också ändra storleken på PDF-filen så att den blir mindre om du tycker att storleken är för stor. Så det finns många lösningar för dig här, gäng!

Läs också artiklar om PDF eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found