7 av de bästa och senaste Android-pvp-spelen 2020

Behöver du en rekommendation för det bästa PVP-spelet just nu? ApkVenue har denna samling av de bästa Android PVP-spelen som du kan spela för smidiga och strategiska strider.

Spel har blivit ett av de mest populära underhållningsmedierna idag. Inte bara konsoler eller datorer, spel har blivit ett universellt underhållningsmedium som kan spelas på olika enheter inklusive mobiltelefoner.

Med den snabba utvecklingen av teknik idag är spel inte längre underhållningsmedia för några få människor. Alla som har en smartphone kan spela olika spel efter smak.

En av de mest beroendeframkallande spelgenren som ofta gör att spelare tappar tid, och spendera timmar i spelvärlden är PVP-spel.

7 bästa Android PVP-spel

PVP-spel eller Player vs Player är ett spel där spelare kommer att tävlas mot andra spelare och försöker slå varandra genom att använda varandras strategier och färdigheter.

Denna spelgenre är mycket beroendeframkallande eftersom fienderna du möter kommer att vara väldigt varierade. Det kan vara så att du en gång vinner händer ned och vid en annan tid slaktas du helt beroende på vem motståndaren är.

För dem som är redo att spendera timmar i spelvärlden, här är rekommendationerna för de bästa PVP-spelen som du kan spela just nu.

1. Clash Royale

Det råder ingen tvekan om kvaliteten på Clash Royale som ett av de bästa Android-spelen, beviset är att detta PVP Android-spel har spelats av mer än 100 miljoner människor, och betyget är bra.

I det här spelet kommer du att spela mot andra spelare som använder en kortlek för att förstöra din motståndares slott.

Även om konceptet låter enkelt, Clash Royale infunderar elementen i strategin ganska bra så du måste vara smart med att använda dina kort och läsa din motståndares taktik för att vinna.

DetaljClash Royale
UtvecklareSupercell
Minimalt operativsystemAndroid 4.2 och senare
Storlek106 MB
Ladda ner100000000 och högre
GenreStrategi
Betyg4.2/5 (Google Play)
Supercell Strategispel LADDA NER kollision

2. Mobile Legends

I detta online PVP-spel måste du samarbeta med 4 andra spelare, i 5 på 5 strider för att förstöra bas tillhör motståndaren.

I det här spelet ni kan använda olika typer av hjältar som naturligtvis har olika färdigheter och spelegenskaper.

Mobile Legends garanterat kan verkligen göra dig beroende och glöm timingen när du spelar den Inte bara glömmer tiden, många är också galna och har spenderat miljoner för att köpa coola skinn i det här spelet.

DetaljMobile Legends: Bang Bang
UtvecklareMoonton
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek98 MB
Ladda ner100000000 och högre
GenreHandling
Betyg4.1/5 (Google Play)
Moonton Strategispel LADDA NER

3. PUBG Mobile

Detta PVP-spel som ursprungligen skapades för PC släpptes äntligen som en mobilversion på grund av folks entusiasm som vill försöka spela det här spelet.

PUBG Mobile är ett spel med överlevnadsgenren där du kommer att skickas till en ö, tävlas med andra spelare för att vara den sista att överleva.

Vi kan spela det här spelet ensam eller med vänner ni är på mode trupp mot trupp andra spelare.

Grafiken som erbjuds av ett av de bästa PVP-spelen är också ganska bra, så bli inte förvånad om din mobiltelefon snabbt blir varm när du spelar det här spelet.

DetaljPUBG Mobile
UtvecklareTencent-spel
Minimalt operativsystemAndroid 4.3 och senare
Storlek48 MB
Ladda ner100000000 och högre
GenreHandling
Betyg4.3/5 (Google Play)
Skjutspel Tencent Mobile International Ltd. LADDA NER

4. Piratkod

Detta PVP-spel online är perfekt för dig som vill spela spel med dina vänner mot andra människor, men tar det inte riktigt på allvar.

I det här spelet kommer du att vara pirat segla på öppet hav mot andra människor eller genomföra vissa uppdrag.

Piratkod ger dig möjlighet att spela en karaktär från en samling karaktärer tillgängliga med sina egna speciella styrkor.

Grafiken som används av detta spel stavas också ut ögon tilltalande vilket kan få dig att känna dig som hemma länge i det här spelet.

DetaljPiratkod - PVP-strider till sjöss
UtvecklareCodex7-spel
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek46 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
GenreHandling
Betyg4.2/5 (Google Play)
LADDA NER Spel

5. Brawl Stars

Detta PVP Android-spel har ett koncept bekämpa högt tempo där du kommer att slåss mot andra spelare i actionfyllda strider.

I det här spelet kan du spela ensam mot andra spelare online, eller spela med dina vänner, antingen mot andra människor eller mot varandra.

Brawl Stars är också med E-sport vilket innebär att detta spel kommer att göra sitt bästa för att presenterar det spelet rättvist för spelarna.

DetaljBrawl Stars
UtvecklareSupercell
Minimalt operativsystemAndroid 4.3 och senare
Storlek135 MB
Ladda ner100000000 och högre
GenreHandling
Betyg4.3/5 (Google Play)
LADDA NER Spel

6. Hjärtsten

Detta online PVP-spel behöver kanske ingen introduktion. Spelare från Blizzard har laddas ner mer än 10 miljoner gånger på PlayStore, för att inte tala om på PC eller iOS.

Heartstone är ett kortspel som kan spelas online tvärplattform. I det här spelet kommer du att bygga däck på egen hand för att bekämpa andra spelare.

De kortkombinationer som erbjuds i det här spelet är också mycket olika, det måste du mycket smart att använda kortkombinationer detta är för att vinna.

DetaljHjärtsten
UtvecklareBlizzard Entertainment Inc,
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek13 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
GenreKort
Betyg4.1/5 (Google Play)

Ladda ner Hjärtsten här

7. World War Heroes: WW2 FPS

För fans av FPS-spel kan World War Heroes vara ett intressant val för Android PVP-spel att spela.

I detta krigsspel med temat andra världskriget, Det finns många lägen som kan spelas från början döds match, lagstrid, fram tills Bombläge.

Inte bara spellägena som varierar, grafiken i det här spelet också gjord med ett mycket bra koncept där du kommer att känna dig riktigt i krig i en andra världsroll.

DetaljWorld War Heroes: WW2 FPS
UtvecklareAzure Interactive Games Limited
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
StorlekVarierar
Ladda ner50.000.000 och högre
GenreHandling
Betyg4.5/5 (Google Play)

Ladda ner World War Heroes: WW2 här

Det här är några av de bästa PVP-Android-spelen som du kan ladda ner och spela just nu. Spel med denna genre är väldigt beroendeframkallande och roliga att spela.

Glöm inte att bjuda in dina vänner att spela spelen på den här listan eftersom det alltid är roligare att spela med vänner.

Förhoppningsvis är informationen som ApkVenue delar den här gången användbar för er alla, och vi ses i nästa diskussion.

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Restu Wibowo.