Förutom safari, här är de 5 bästa webbläsarna för iPhone

Letar du efter en alternativ Safari-webbläsare? Här är de rekommenderade 5 webbläsarna för den bästa iPhone som du kan prova.

Safari, webbläsare tillgängligt Apple standard på Mac- och iOS-enheter. Påstås fungera lätt, men inte alla iOS-användare, särskilt iPhone, är nöjda med den här webbläsaren. Safari har ett lite komplicerat användargränssnitt och begränsad tillgänglighet av funktioner.

Förutom Safari har du många alternativa webbläsare att installera på din iPhone. Som De 5 bästa webbläsarna för iPhone som ApkVenue delar och du kan installera via App Store. Så, vad är några alternativa webbläsare förutom Safari som du kan använda?

  • Här är 5 skäl till att iPhone 5C fortfarande är lämplig för användning 2017
  • Jailbreak aldrig en iPhone! Här är 5 faror bakom din iPhone Jailbreak

Här är 5 bästa webbläsaralternativ för iPhone

Google Chrome

Webbläsaralternativet för den första iPhone var Krom. Denna webbläsare från Google har gränssnitt enkelt att göra dig mer fokuserad när du surfar och har bättre sökfunktioner än Safari. Viktigast är att Chrome också är lätt att göra synkronisering bokmärken från din gamla webbläsare eller Android-smartphone.

Mozilla Firefox och Firefox Focus

Har funnits länge, Mozilla Den har funktioner som inte är mindre kompletta, varav den ena är att synkronisera lösenord, historik och bokmärken från alla prylar med inloggning till ett Mozilla-konto. I iOS-versionen är Mozilla också redo att säkra all din data eftersom den är integrerad med TouchID. N

inte bara det, Mozilla har också tjänster Firefox Focus, privat webbläsare med ad-blockeringsfunktioner och eliminera alla digitala spår som du kommer åt.

Opera Mini

Ett annat alternativ är Opera Mini. Denna webbläsare erbjuder ett namngivet komprimeringsläge Opera Turbo vilket gör internetkvotanvändningen mer ekonomisk och användbar när du surfar på långsamma internetnätverk. Med en synkroniseringsfunktion med ett Opera-konto åtföljs denna webbläsare också av en mörklägesfunktion, en QR-skanner och blockera annonser.

Delfin

Andra alternativ; Delfin, erbjuder ett coolt användargränssnitt med teman som du kan ändra, och är utrustat med gester som ger dig en annan upplevelse när du surfar. Dolphin-webbläsaren har också flera inbyggda funktioner som nattläge, QR-skanner och integrerad med TouchID för ökad säkerhet.

Puffin webbläsare

Det sista alternativet är Lunnefåglar, en molnbaserad webbläsare som erbjuder laddningshastigheter och kan användas för att ladda ner från molnservrar med en kapacitet på upp till 1 GB per fil. Denna webbläsare för iPhone är också perfekt för dig som brinner för det strömmande filmer tack vare funktionerna Teaterläge och kan spara på kvotanvändning eftersom den kan komprimera data upp till fem gånger.

Det här är webbläsarrekommendationerna för de bästa iPhonerna som du kan göra som ett alternativ till Safari. Om du har provat det, glöm inte att dela i kommentarskolumnen, OK!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found