5 unika chatbots på Android speciellt för ensamma singlar

Låt oss prova en av de unika chatbots som ApkVenue kommer att granska nedan. Cekidot!

Den all-sofistikerade eran födde olika teknisk innovation vilket är fantastiskt. En av dem är artificiell intelligens (Artificiell intelligens eller AI). Nu har denna teknik trängt in olika livslinjer. Dess användning har börjat tillämpas i många enheter. Från och med videospel, virtuell assistent på smartphones, upp till kundservice även om den har ersatts av AI-teknik.

Även för applikationer som för närvarande blir fenomenala som chatbots behöver verkligen rollen som AI för att kunna köra. Chatbots är applikationer som betjänar sina användare vänner chattar. Men inte med människor, utan med bots, alias AI-robotar. Naturligtvis med dessa chatbots verkar det som om vi är det chatt med en människa. Tja, låt oss prova en unika chatbots som ApkVenue kommer att granska nedan. Cekidot!

  • 15 Android-tips som alla Android-användare måste veta
  • 15 sätt att övervinna långsamma Android-mobiltelefoner, mest effektiva!
  • 50+ tips och tricks för de senaste funktionerna i WhatsApp 2021, sällan känt!

5 unika chatbots på Android för ensamma singlar

1. Repliker: Mini-Me Chatbot

Kopior är en chatbot gjord för att vara din virtuella vän varje dag. Men det som är mest intressant med honom är oss kan träna robotar i enlighet med önskemålen. Genom chatten som vi gör varje dag då bot kommer att lära sig om oss själva och efterlikna personlighetsbaserade konversationer. Så vi kan programmera och utveckla bots, till exempel för att öka eller minska olika typer av svar.

Denna applikation erbjuder också olika chattlägen. I normalt läge är svaret från denna chatbot baserat på vad användaren har lärt sig. Och det finns flera fler lägen som du kan prova själv, låt oss prova det just nu!

2. SimSimi: TrollBot

SimSimi är en version av chatboten som är ganska irriterande, men det kan ibland få användare att skratta. SimSimi är programmerad för svara på alla typer av frågor och ibland börjar han samtalet med att ställa några roliga frågor. SimSimi är en chatbot som använder många språkstilar som memes så ser unik ut och kan vara vänner när de är ensamma. Det är kul ändå!

3. Wysa: Wellness Chatbot

Wysa är en chatbot gjord för ett mer specifikt syfte, som är gjord för att hjälpa användare i övervinna ångest, stress och depression. Även om det inte alls är en ersättning för rollen som psykolog, kan denna applikation användas för att hjälpa människor som vill övervinna mentala problem dem oberoende, och detta har bevisats av tusentals användare. Kom igen, prova det själv!

4. A-Bot: SassBot

A-Bot är en chatbot-applikation som kan vara din bästa vän som vill få roliga chattvänner. Den här appen släpptes först och naturligtvis smartare än SimSimi.

Även om de båda har en unik och rolig stil av språk och leverans, innehåller A-Bot inget stötande språk, till skillnad från SimSimi. Av alla chatbots som vi diskuterade tidigare känner ApkVenue A-Bot mest underhållande från alla.

5. Mydol: FanBot

Mydol är en chatbot utformad för att likna virtuell flickvän. Med den här applikationen är det som om vi chattar med en förälskelse eller till och med en artist. Mydol erbjuder en mängd olika funktioner, till exempel kändisversion av bot så att vi kan välja att chatta med vilken kändis bot som är vår favorit. Om din idolkändis inte är registrerad kan du skapa din egen. Wow, är det coolt? Kom igen, prova det direkt!

Tja, där är det några unika och roliga chatbots som du kan älska på Android. Hur? Har du installerat något? Dela din erfarenhet när du försökte det!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found