10 färdigheter som måste behärskas om du vill arbeta på Google

Om du hoppas att du någon gång vill arbeta på Google, måste du lära dig de färdigheter som JalanTikus kommer att diskutera nedan.

I Indonesien, Kandidatexamen anses ofta som absolut skick som kapital för framgång. Som utan akademisk examen är möjligheten att arbeta i ett välkänt företag och starta en lovande karriär tätt stängd. Allt detta är inte helt sant verkligen, även Google, som är ett av de största IT-företagen i världen och har ett coolt kontor i Jakarta inte så intresserad av en kandidatexamen.

Om du hoppas att du någon gång vill jobba på Google måste du lära dig de färdigheter som JalanTikus kommer att diskutera nedan. Inget behov alla, en hel del men behärskar det djupt. Google sysselsätter endast 4 000 personer av 2,5 miljoner sökande varje år. Google accepterar självklart inte bara personal, det måste ha skicklighet som är pålitlig, har hög kreativitet och har förmågor över genomsnittet. Googles HR-team har släppt en lista över färdigheter som de vill se hos någon ingenjör eller ingenjör, låt oss lära oss.

  • 5 Google-produkter med de "fulaste" namnen i historien
  • 25 orsaker och lösningar på Android Google Play Store-fel

10 färdigheter du måste behärska om du vill arbeta på Google

1. Programmering

Varje Google-anställd ska kunna skriva programkod. Minst ett programmeringsspråk orienterat objekt som C ++, Java och Python. Du kan lära av CodePolitan, MIT OpenCourceWare, och inlärningsprograms webbplatser uppkopplad Övrig.

2. Algoritm och datastruktur

Fortfarande relaterad till programmering, en förståelse för algoritmer och datastrukturer är viktig för Google. Lär dig grunderna typ av data som staplar, köer, eller påsar och förstå sorteringsalgoritm som snabbsort, slå samman sortering, eller högsort.

3. Skapa en kompilator

Kompilator i sig är ett systemprogram som används som ett verktyg vid programmering. Programvara som utför processen kodtolk (vilka programmerare skapar) till maskinspråk. Google förstår att program skrivna för att förstås av människor systematiskt översätts eller tolkas för språk hopsättning en låg nivå som maskinen äntligen förstod. Genom att förstå hur man gör kompilator verkligen ett mervärde i Googles ögon.

4. Parallell programmering

Vad Parallell programmering? Parallell programmering är en teknik för att beräkna samtidigt genom att använda flera oberoende datorer samtidigt. Denna färdighet är ganska gillad av Google. Huvudsyftet med parallell programmering är att förbättra beräkningsprestanda. Ju fler saker som kan göras samtidigt (samtidigt), desto mer arbete kan göras.

5. Lär dig andra programmeringsspråk

Google kommer säkert att gilla det om du kan behärska det mer än ett programmeringsspråk. Antalet programmeringsspråk idag är enormt. Av de många programmeringsspråk som finns idag använder Google naturligtvis inte alla befintliga programmeringsspråk. Men kanske kommer det att vara mycket användbart för vissa ändamål. Så det gör inte ont om du lär dig åtminstone 10 populära programmeringsspråk i Indonesien, till exempel javascript, PHP, visual basic och andra.

6. Testprogram

Att göra testning eller testning av program som har gjorts, lika viktigt som att skapa själva programmet. Google vill ingenjör de kan upptäcka buggar, gör ett test felsökning och leta efter kryphål från programvara de gjorde och kunde fixa det.

7. Matematik

Duh! En lektion som vi kan hata i den här skolan är faktiskt en av de färdigheter som en blivande Google-anställd måste behärska. Google vill att sina anställda ska förstå abstrakt matematik som sådan logik och matematik diskret. Det är vettigt, kom ihåg beräkna om tolkad betyder räkning, dator betyder en beräkningsmaskin. Uppenbarligen är datorer nära relaterade till matematik.

8. Artificiell intelligens / AI (artificiell intelligens)

Google gillar verkligen att göra produkter baserade AI eller artificiell intelligens. Massor av robotar utvecklas på Googles kontor, de har också många motor som kan fungera automatiskt. Därför måste du också lära dig om artificiell intelligens (Artificiell intelligens) och detaljerna.

9. Kryptografi

Kryptografi / kryptografi är en vetenskap som studerar hur man håller ordning data eller meddelanden förblir säkra när de skickas, från avsändare till mottagare utan inblandning från tredje part. Detta behövs helt klart för att arbeta på Google, eftersom Google verkligen gillar världens säkerhet cyber. Med tanke på att Google har mycket online-produkter och de vill naturligtvis att alla ska vara i god säkerhet. Genom att förstå kryptografi är du naturligtvis en potentiell kandidat för Google.

10. Operativsystem

Operativsystemet är programvara på datorn, som reglerar körningen av de olika programmen som använder datorhårdvaran och styr hur användaren kontrollerar datorn. De flesta jobb på Google är datordrivna, så Googles kunskaper och kunskaper om operativsystemet är väsentliga.

Naturligtvis är det en önskan att leta efter det bästa jobbet. Ett anständigt jobb med stor lön är oss alla drömmar. Förhoppningsvis kan listan ovan vara en bestämmelse för senare ansökan om arbete hos Google. Studera hårdare, vad tycker du?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found