7 realtidsstrategispel för Android som du kan spela utan internet (offline)

Det finns olika RTS-spel som ApkVenue känner till, men den här gången delar ApkVenue några spel som ger spännande och intressant spel som kan spelas offline.

Egentligen vad är meningen med RTS-spel? RTS står för Realtidsstrategi, vilket definitivt är ett spel temat för krigsstrategi. Tider som detta är vad de flesta häftiga spel måste spelas med Internet anslutning, det är mycket sällsynt att du spelar spel med gameplay bästa och intressanta kan spelas offline.

Det finns olika RTS-spel som ApkVenue känner till, men den här gången kommer ApkVenue bara att dela några spel som ger spännande och intressant spel. Även om vad ApkVenue kommer att granska är ett överlägset spel betyder det inte att du behöver det smartphone med gaharspecifikationer hur kommer det sig, du kan fortfarande göra det även på en smartphone med låga specifikationer. Du vill definitivt ladda ner den, eller hur? Kolla in följande ApkVenues recension först!

  • De 10 bästa RPG-spelen på Android du måste prova
  • 5 av de bästa strategiska RPG-spelen för Android
  • 7 Android-spel i liten storlek med sofistikerad grafikkonsol

7 Offline Android RTS-spel med bästa spel

1. Auralux

Här ett superspännande spel som du måste spela. Auralux är ett RTS-spel som erbjuder enkel grafik, men har mycket spännande uppdrag. Du kommer att bli solenergikontroll, ja, strålarna som du måste skicka till alla stjärnor i rymden. Underskattas inte! Även om det är enkelt kräver uppdraget rätt strategi.

2. Templar Battleforce

Templar Battleforce också mycket roligt att spela. Vid tidpunkten för den första utgåvan fick detta spel alltid bra kommentarer från spelare runt om i världen. Eftersom det är så spännande, det här spelet få ett antal nedladdningar på upp till tiotals miljoner och detta är bara antalet nedladdare från Indonesien, exklusive från andra länder.

3. Empires And Allies

Empires And Allies ursprungligen på PC-enheter, men släpptes senare Android- och iOS-versioner. Det här spelet kan också multiplayer där alla spelare kan samlas för att attackera varandra. Det är det som gör det så unikt att det är så kul att spela.

4. Fantasy War Tactics

Inte mindre cool, Fantasy War Tactics du måste verkligen ladda ner den. Anledningen är genom att ta med sofistikerad och inbyggd grafik animeringsstil för anime, detta spel är en strategigenre turbaserad, vilket är mycket likt ett spel Final Fantasy.

5. Warlords RTS: Strategispel

Vill du ha en annan känsla? Du kan prova att spela spelet Krigsherre, RTS-genren som har kombinerats med RPG. Befintliga uppdrag är ganska intressanta, du kommer att inbjudas till bygg ett fäste, attackera fienden, ta ledningen, eller överleva. Visst, ledsen om du inte laddar ner.

6. XCOM Enemy Within

Här är ett annat coolt spel, nämligen XCOM Enemy Within vilket är ett av de bästa krigsspelen idag. Detta spel är ärligt talat inte mycket annorlunda än några av spelen ovan för du är välkommen RTS. Så det handlar om uppdraget som detta spel kommer att utföra. Det är bara det här spelet spelade oftare, kanske för att grafiken och spelet är mer troligt.

7. Växtekrig

För att du ska kunna vinna detta spel måste du göra det använd rätt strategi. Spelet kan sägas vara väldigt spännande, medan grafiken också kan sägas vara ganska bra. Det är bara ett spel Växtekrig detta enligt Jaka lite svårare jämfört med de sex spelen som ApkVenue nämnde tidigare. För om du förlorar måste du göra det måste börja om igen.

Det är Jakas recension av 7 Android offline RTS-spel med bästa spel. Om du är uttråkad av RPG-spel eller andra genrer, kan du prova ett av de 7 RTS-spelen ovan.