10 bästsäljande japanska serier genom tiderna

Det finns många japanska serier som har lyckats skörda framgångar och har sålt hundratals miljoner exemplar i världen, till exempel följande bästa japanska serier.

Att läsa japansk manga eller serier är en rolig aktivitet för att fylla din fritid så att den inte känns tråkig. Valet av genrer är mycket brett och varierat.

Även om det bara är en läsbok är japanska serier faktiskt fortfarande populära och älskade av många idag. Är du en av dem, gäng?

Denna popularitet visade sig också vara framgångsrik när det gäller att få flera japanska serier att skörda framgångar som var utom mått för att bli den bästa någonsin.

Låt mig inte vara nyfiken, här är ApkVenue för att sammanfatta recensionen angående 7 av de bästa japanska serierna genom tiderna som du kan läsa. Lyssna, låt oss!

De bästa japanska serierna som följer med fritiden

Letar du efter japanska serier att läsa när du är uttråkad och att öka din samling? Om så är fallet måste du känna till raden de bästa och mest populära japanska serierna tills nu.

Japanska serier presenterar ofta mycket intressanta berättelser att följa så att många fans är nyfikna på uppföljaren.

Vilka är de bästa japanska serierna med intressanta berättelser som inte kommer att göra dig uttråkad när du läser dem? Här är recensionen, gäng.

1. En bit

Under 2014, En bit inspelad i Guinness världsrekord som den serietidning med det högsta antalet tryckta kopior skrivna av en person.

När den bästa japanska serien av Eiichiro Oda fick priset såldes mer än 320 miljoner exemplar över hela världen.

Om du har tittat på anime eller läst One Piece manga kommer du definitivt ihåg äventyr Monkey D. Luffy över havet med piratbesättningen han leder.

TitelEn bit
StatusPå väg
Utgivningsdatum22 juli 1997 - nu
FörfattareEiichiro Oda
UtgivareShueisha
Volym96
Kapitel978
GenreÄventyr, fantasi

2. Dragon Ball

Dragon Ball publicerade endast 42 volymer. Ändå var denna bästsäljande japanska serie obesegrad i flera år innan den gick över av One Piece.

Denna forntida japanska komik blev galet av 80-talets generation och det visade sig att det hade tid att dominera världens mangaförsäljning och har sålt mer än 230 miljoner exemplar, gäng.

Denna manga berättar historien om Son Goku äventyr i att samla Dragon Ball som kan ge en önskan. På väg möttes han av tuffa motståndare.

Titeldrak boll
StatusGjort
Utgivningsdatum3 december 1984 5 juni 1995
FörfattareAkira Toriyama
UtgivareShueisha
Volym42
Kapitel519
GenreÄventyr, fantasi, kampsport

3. Naruto

Masashi Kishimotos Naruto-anime och serier berättar en värld av ninja full av intriger, en historia om vänskap och hämnd.

Den bästsäljande japanska serien om barnet som används för att försegla räven med nio svansar har sålt mer än 205 miljoner exemplar och avslutat i sin 72: e volym.

Berättelse ninja äventyr Denna legendariska nan har överlevt i 15 år, nämligen sedan 1999 och tog examen 2014, gäng.

TitelNaruto
StatusGjort
Utgivningsdatum21 september 1999 10 november 2014
FörfattareMasashi Kishimoto
UtgivareShueisha
Volym72
Kapitel701
GenreÄventyr, fantasi, kampsport

Andra bästa japanska serier ...

4. Go-toubun nej Hanayome

Denna söta och romantiska japanska serietidning var en manga som vann det 43: e Kodansha-priset i kategorin Bästa Shonen Manga.

Go-toubun nej Hanayome den har till och med anpassats till en anime-serie som sändes under vintern 2019 och ryktas att den får en andra anime-serie.

Sedan lanseringen 2017 har Negi Harubas arbete om haremhistorien om tvillingarna 5 flickor sålt 2,9 miljoner exemplar.

TitelGo-toubun nej Hanayome
StatusGjort
Utgivningsdatum9 augusti 2017 19 februari 2020
FörfattareNegi Haruba
UtgivareKodansha
Volym13
Kapitel122
GenreHarem, romantisk komedi

5. Akachan till Boku

Manga är också känd under titeln Baby och jag Detta berättar historien om en far och hans två unga söner, Takuya och Minoru.

Deras mamma dog för länge sedan, så hennes far utbildade Takuya att dela hemläxa och naturligtvis ta hand om Minoru, gänget.

1995 gjorde denna lustiga japanska serie sitt märke Shogakukan Award i Shoujo-kategorin. Sedan 1996 anpassades denna manga till den sorgligaste anime.

TitelAkachan till Boku
StatusGjort
Utgivningsdatum2 maj 1991 - 20 juni 1997
FörfattareMarimo Regawa
UtgivareHakusensha
Volym18
Kapitel108
GenreKomedi, Drama, Shoujo, Slice of Life

6. Ao Haru Ride

Den romantiska japanska serien av Io Sakisaka, Ao Haru Ride, lyckades sälja upp till 9,3 miljoner exemplar sedan det släpptes 2011 till slutet av 2014.

Denna manga berättar en historia Yoshioka Futaba, en gymnasieelever som försöker ändra sin image för att leva ett nytt liv i gymnasiet.

Ödet för med sig dock Futaba tillsammans med sin barndomsvän, Tanaka, som hans skolkamrat. Futaba försökte också förmedla sina sanna känslor till Tanaka.

TitelAo Haru Ride
StatusGjort
Utgivningsdatum13 januari 2011 - 13 februari 2015
FörfattareIo Sakisaka
UtgivareShueisha
Volym13
Kapitel53
GenreKomedi, Drama, Romantik, Skola, Shoujo, Slice of Life

7. Detektiv Conan

Vem känner inte till den mest populära detektivanime som är berättigad detektiv Conan? Ja, anime var anpassad från en japansk serie med samma titel.

Denna manga berättar historien om en tonårsdetektiv, Sinichi Kudo vars kropp hade krympt till ett barns storlek på grund av gift, gäng.

Han ändrade också sitt namn till Conan Edogawa och fortsätt sitt äventyr med sin älskare, Ran Mouri och hans far som också är en detektiv, Kogoro Mouri.

Titeldetektiv Conan
StatusPå väg
Utgivningsdatum19 januari 1994 - nu
FörfattareGosho Aoyama
UtgivareShogakukan
Volym100
Kapitel960
GenreMystery, Thriller

8. Lyckligt äktenskap!?

Denna japanska serie om äktenskap berättar en historia mellan en tjej som heter Takanashi Chiwa som inte har någon erfarenhet av kärlek alls.

Chiwa träffade också en man som heter Mamiya Hokuto, en ung entreprenör som äger ett ledande företag. Bakom hans framgång visar det sig att Hokuto har ett bittert förflutet.

Berättelsen presenteras i Happy äktenskap?! det är ganska komplicerat. I början av berättelsen blir du tårig. Senare kommer historien att bli rolig och spännande.

TitelLyckligt äktenskap ?!
StatusGjort
Utgivningsdatum8 januari 2009 - 8 juni 2012
FörfattareMaki Enjoji
UtgivareShogakukan
Volym10
Kapitel40
GenreKomedi, Drama, Romantik, Josei

9. Samurai Eito: Hachimaruden

Om du är ett stort fan av Naruto och Masashi Kishimoto, då den nyaste mangan från honom, nämligen Samurai 8: Hachimaruden mycket lämplig att läsa.

Denna japanska serie om Samurai är gjord med moderna och traditionella japanska nyanser a la Naruto, och uppföljaren av Mikio Ikemoto och Ukyo Kodachi, Boruto.

Som titeln antyder berättar den här mest populära japanska serien om Hachimaru, en pojke med funktionshinder som drömmer om att bli en samurai.

TitelSamurai Eito: Hachimaruden
StatusGjort
Utgivningsdatum13 maj 2019 - 23 mars 2020
FörfattareMasashi Kishimoto
UtgivareShueisha
Volym5
Kapitel43
GenreÄventyrsfiktion, Samurai-biograf, Science Fiction

10. Yotsubato!

Bortsett från populära serier på nätet, Youtsubato! är också en av de japanska serierna Hiragana som kan hjälpa dig att lära dig japanska, gäng.

Denna tvåspråkiga manga berättar historien om det dagliga livet för en 5-årig tjej som heter Yotsuba Koiwai. Han är väldigt energisk och glad.

Yotsuba har också en hög nyfikenhet och gillar att agera unik. Till den punkten sa hans egen adoptivfar att han var ett konstigt barn.

TitelYotsubato!
StatusPå väg
UtgivningsdatumMars 2003 - nu
FörfattareAzuma Kiyohiko
UtgivareASCII Media Works
Volym13
Kapitel86
GenreShounen, Komedi, Slice of Life

Det var de tio bästa japanska serierna genom tiderna från olika genrer. De tio mangorna presenterar också en mycket intressant story att följa.

Faktum är att några av dem har blivit de mest sålda japanska serierna i världen eftersom de har sålt hundratals miljoner exemplar. Intresserad av att läsa?

Läs också artiklar om Manga eller andra intressanta artiklar från Tia Reisha.