enkelt sätt att göra flera startbara på en gång

Hur man gör flera startbara i en blixt är faktiskt lätt för dig att göra. På så sätt kan du ange en mängd olika operativsystem

Datorenheter har blivit en del av varje människas liv. Ändå, om det finns ett allvarligt fel i datoranvändningen, är det sista sättet du kan göra att installera om. För det kan du använda multi startbar på ett ögonblick så att du kan välja vilket operativsystem som är lämpligt för användning.

Hur man gör flera startbara i en blixt är faktiskt lätt för dig att göra. På det här sättet kan du ange olika operativsystem på en enhet så att du inte behöver bära många flash-enheter runt. För att ta reda på stegen kan du läsa dem nedan.

  • Enkla sätt att återställa förlorade data på en korrupt FlashDisk
  • Sätt att inte infektera Autorun VIRUS Flashdisk
  • Är det farligt att ta bort en Flashdisk utan att säkert ta bort hårdvara?

Hur man gör flera startbara i en Flashdisk

Hur man gör en multi-startbar med en flash-enhet är faktiskt väldigt enkelt. Du behöver bara ange blixt, sedan laddar du ner en programvara som kan användas och omedelbart köras. Vill du veta stegen? Läs den här artikeln i sin helhet!

Hur man gör flera startbara i en Flashdisk med XBoot

För att ta reda på hur man gör flera startbara i en blixt, det första sättet du kan använda en programvara som heter XBoot. XBoot själv är en applikation som har en funktion som gör det lättare för dig att skapa en multi-startbar ISO-fil så att du kan ange olika operativsystem samtidigt. Ladda därför genast ned XBoot.

Förbereda blixt minst 8 GB i storlek som har formaterats så FET 32. Sedan måste varje operativsystem först göras till en ISO-fil. Följ sedan stegen som ApkVenue tillhandahåller nedan.

  • Öppen programvara XBoot och drag alla ISO-filer till XBoot-fönstret och klicka sedan på Skapa USB.
  • Välj sedan Välj USB-enhet, Välj Bootloader till Syslinuxoch klicka OK.
  • Därefter kommer multiboot-skapandet att köras. Vänta och prova resultaten.

Tja, det är artikeln som ApkVenue citerade från Pendrivelinux avslutade. Nu, hur tränar du hur man gör flera startbara i en blixt. Och det har fyllts med flera startbara enheter som du kan använda var som helst, oavsett om det är att installera Linux, Ubuntu, Windows och andra datoroperativsystem. Ge din åsikt via kommentarfältet nedan bro!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found