hur man löser Instagram kan inte logga in

Ditt Instagram-konto kan inte logga in? Kanske har ditt konto problem. Kolla in orsakerna och sätten att lösa IG-kontot som inte kan logga in helt här!

Instagram-konto kan inte logga in plötsligt? Det är bättre att identifiera orsakerna och hur man kan övervinna dem genom ApkVenues diskussion den här gången!

Som ett av de mest populära och mest använda sociala medierna idag kommer du definitivt att få panik om något oönskat händer med ditt IG-konto så att det inte kan nås alls.

Speciellt om du är en kändis som använder Instagram som ett fält för att tjäna pengar. Det här problemet kommer verkligen att bli huvudvärk, eller hur?

Som en lösning, låt oss se vad som helst orsaker och hur man hanterar Instagram kan inte logga in det följande!

Orsak Instagram kan inte Logga in

Orsaken att Instagram-kontot inte kan logga in ganska olika, beroende på fallet. Vissa av dem beror på ett brott mot integriteten eller rätten att använda kontot.

Instagram fortsätter att övervaka användare och vidta åtgärder som är ganska strikta för att blockera 'stygga' konton. Detta listas i Instagrams hjälpcenter.

Vilka är anledningarna till att Instagram-kontot inte kan logga in? Kolla in följande lista.

1. Instagram-konto blockerat

Den första orsaken är blockerade konton via Instagram eller genom andra användarrapporter. Ditt konto kan blockeras av Instagram på grund av brott mot riktlinjerna för communityn eller användarvillkoren.

Dessa överträdelser inkluderar förklädnader, bedrägeri, vilseledande, olagliga aktiviteter och andra. Dessutom kan kontoblockering inträffa eftersom många andra användare har blockerat ditt konto.

Om du blockeras av en annan användare finns det inget sätt att avblockera det om inte användaren avblockerar det.

Den enda lösningen för att undvika att blockeras är att använda din Instagram utan att bryta mot de angivna villkoren.

2. Instagram-konto är inaktiverat

Nästa är kontot Inaktiverad Instagram. Precis som att blockeras beror beslutet att inaktivera kontot på ett brott mot riktlinjerna och användarvillkoren för gemenskapen.

Detta inaktiverade konto utfördes dock av Instagram när det upptäckte oegentligheter i kontot.

Kontoanvändare som är avaktiverade får ett meddelande om att deras Instagram-konto har inaktiverats. Detta kan också hända även om användaren har gjort det logga in.

Om du får ett meddelande om att ditt konto är inaktiverat och du känner dig oskyldig kan du överklaga.

Du kan överklaga i Instagram-applikationen genom att gå till Instagram-applikationen och sedan fylla i användarnamn och lösenord. Därefter följer du bara instruktionerna från Instagram.

3. Hackat Instagram-konto

Fall hacka IG-konto det händer ofta bland användare. Detta kan hända eftersom ditt konto har äventyrats av hackare för att hacka data eller bara för lite.

Du kan ta reda på den här hackaktiviteten genom inlägg som görs utan din vetskap, eller din profil som ändras utanför din kontroll.

Speciellt vid den här tiden finns det massor av instruktioner om hur man gör hacka IG-konton för andra människor spridda på internet, vilket gör det lättare för oansvariga individer att göra detta.

4. Ovanligt inloggningsförsök

Ovanligt inloggningsförsök är en aktivitet logga in misstankar från en okänd person från en onaturlig plats. Detta görs ofta av hackare.

Du kommer att få ett meddelande från Instagram som visas under aktiviteten ovanligt inloggningsförsök detta upptäcks. Citat från Cyklonis, detta kan hända för en ett problem på ansökan.

Förutom ett problemkan det vara så att du avsiktligt eller oavsiktligt har auktoriserat en misstänkt applikation eller webbplats.

För att åtgärda detta kan du öppna www.instagram.com/accounts/manage_access/ via webben och radera applikationer som du inte känner igen.

5. Glömt konto eller Lösenord

Den sista är väldigt trivial, men det är ett av de problem som ofta uppstår av användarna.

Om du har glömt ditt konto eftersom det inte har gått ett tag logga in, detta kan övervinnas med en lättanvänd funktion Få hjälp logga in vilket Jaka också kommer att förklara längst ner.

Du kan återställa Lösenord IG-konto med hjälp av en ansluten e-postadress, telefonnummer eller Facebook-konto. Du kan använda den här metoden på Android eller iOS.

Hur man kan övervinna ett IG-konto kan inte Logga in

Vet du redan anledningen till att ditt Instagram-konto inte kan öppnas? Så, vad är det du kan göra åt det?

Även om det fortfarande gör dig panik, lyckligtvis finns det flera lösningar på hur man kan hantera IG kan inte logga in lätt.

För att få mer information är det bättre om du ser hela diskussionen nedan.

1. Dra nytta av Instagrams hjälpfunktioner

Förvirrad eftersom IG-kontot hackades eller glömdes bort Lösenord så det kan inte vara logga in Instagram igen?

Tyst! Instagram ger en lösning för hackade kontoanvändare, där du får ett e-postmeddelande om det finns en aktivitet för att ändra e-postmeddelandet i Instagram-kontot.

Om du känner att denna förändring är utom kontroll kan du välja återställ denna ändring. Men om hackaren lyckas ändra lösenordet och inte kan returnera e-postmeddelandet, rapportera det till Instagram.

För Android-användarekan du rapportera via inloggningssidan genom att följa instruktionerna nedan:

 1. Klick Få hjälp med att logga in under knappen logga in.
 1. Ange ditt användarnamn, e-postadress eller mobilnummer. Klick Nästa.
 1. tryck på att skriva behöver mer hjälp?.
 1. Fyll i din e-post, välj ett alternativ Mitt konto blev hackat.

 2. Tryck på knappen Skicka förfrågan.

För iOS-användare, de använda stegen är ganska desamma. Men på inloggningssidan du väljer Glömt ditt lösenord?.

Sedan kommer Instagram att verifiera din rapport, vänta på svaret i e-postmeddelandet som du har inkluderat på rapportsidan.

Svaret i din e-post kommer att innehålla identitetsverifiering. Följ instruktionerna från Instagram angående kontohackning.

2. Återställ Lösenord IG

Nästa sätt att lösa IG-problemet med att inte kunna logga in är att återställa Lösenord Instagram-konto. Vem vet, kanske har du glömt bort det Lösenord så att logga in misslyckas alltid.

Stegen i sig är nästan desamma som i föregående punkt. För att göra det tydligare ger ApkVenue en fullständig handledning.

 1. Tryck på texten Glömt ditt lösenord? eller på någon annan mobiltelefon Få hjälp med att logga in.

 2. Ange ditt e-postadress, telefonnummer eller IG-användarnamn som inte kan logga in. Tryck på knappen Skicka inloggningslänk.

 1. Kontrollera inkorgen från Instagram i det använda e-postmeddelandet.

 2. Tryck på knappen Logga in som ....

 3. införa Lösenord bara 2x i den tillgängliga kolumnen.

 4. Tryck på knappen Ändra lösenord.

I detta skede kommer du omedelbart till startsidan för ditt IG-konto. Så nu kan du ta en titt eller till och med ladda ner berättelse IG igen, deh!

3. Kontrollera Internet-nätverket

Ett smidigt och snabbt internetnätverk är verkligen en viktig faktor för processen logga in kontot kan fungera smidigt utan problem.

Se därför till att internetnätverket du använder verkligen är smidigt och kan användas för att komma åt Instagram eller andra webbplatser.

För dig som använder en smartphone kan du också försöka aktivera den flygplansläge en stund och stäng sedan av den igen. Efter det, försök komma åt ditt IG-konto igen.

4. Prova Logga in på andra enheter

Kan inte logga in Instagram och ett meddelande visas "tyvärr det är ett problem med din begäran"? Om orsaken inte finns i ditt internetnätverk bör du försöka logga in konto med en annan enhet.

Oavsett om det är via en bärbar dator eller om du också kan använda andra smartphones som du har. Om det visar sig att du kan logga in på IG med en annan enhet, är det troligt att problemet är med din smartphone.

Omvänt, om det fortfarande inte fungerar, är det möjligt att Instagram-kontot är i trubbel och du måste oundvikligen skapa ett nytt IG-konto.

Men medan det kan lösas genom återställning Lösenord, du ska bättre använda det alternativet.

Det är anledningen och hur man kan hantera Instagram kan inte logga in, har du några andra problem som gör att du inte kan logga in på ditt Instagram-konto?

Skriv din åsikt i kommentarfältet, ja. Vi ses i nästa artikel!

Läs också artiklar om Instagram eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.