hur du hittar Instagram-följare enkelt och exakt

Är du ofta irriterad att se antalet följare som plötsligt minskar? Nyfiken att ta reda på det? Så här får du reda på vem som följt vår Instagram.

Som sociala medier, Instagram tillåter användare att interagera i en ömsesidig form Följ, som Instagram-foton, för att svara historier. Instagram är också utrustat med funktioner Push-meddelande så att du inte missar några spännande stunder.

Tyvärr får inte Instagram ett meddelande om någon gör det följa upp vi. Av den anledningen kommer den här gången ApkVenue att dela tips om hur hur man tar reda på vem som följde Instagram vi.

  • 5 sätt att göra ett företag på Instagram enklare!
  • Hur man laddar ner foton och videor på Instagram-berättelser
  • Hur man ändrar utseendet på Facebook, WhatsApp och Instagram på Android utan kodning

Hur man tar reda på vem som följer Instagram

Vanligtvis finns det många människor som medvetet följer andra människor, men en gång deFölj tillbaka och antalet anhängare ökade han, men följde istället oss. Nyeseknya igen, han kommer fortfarande att vara på vår följande lista om inte fångas. Så, låt oss ta reda på det hur man tar reda på vem som följde Instagram vi är i följande.

Så här hittar du Instagram-sändare med Instafollow för Instagram

Eftersom Instagram inte levererar varna om vem som följt oss, då måste vi lita på andra ansökningar för deras hjälp. När det gäller hur man hittar människor som har slutat följa Instagram, nämligen:

INNOVATTY, LLC Sociala och meddelandeprogram LADDA NER
  • Installera programmet InstaFollow för Instagram. Filstorleken är liten, inte upp till 1 MB, så du behöver inte oroa dig för att din Internetkvot ska äventyras.
  • När du har installerat kör du applikationen InstaFollow for Instagram. Sedan logga in med ditt Instagram-konto.
  • Om det lyckas logga in, klicka på Instagram-profil du. Här kan du börja kontrollera alla dina Instagram-analysdata.

När det gäller vad du kan se i InstaFollow för Instagram-analysdata, nämligen: 1. Engagement: För att se resultatet för ditt Instagram-konto. 2. Användarinsikter: Att se vanorna på Instagram-kontot för människor på din tidslinje. 3. Blockerare: För att ta reda på vem som blockerat ditt Instagram-konto. 4. Uppnådda följare: För att ta reda på antalet och antalet nya följare på din Instagram. 5. Förlorade följare: För att ta reda på numret och vem som följde din Instagram.

Ju oftare du använder Instagram, desto mer exakt blir informationen som genereras av InstaFollow för Instagram-applikationen. Du kommer att kunna använda den här applikationen för att ta reda på vilka följare du ofta kommenterar men aldrig ger hjärta, eller levererar ofta hjärta men aldrig kommenterat. Häftigt, eller hur?

Hur hittar jag Instagram-sändare med Sluta för Instagram

Bortsett från ovanstående applikationer finns det ytterligare en applikation som du kan lita på som hur man tar reda på Instagram-följare du följer inte för Instagram. Här är stegen för att använda applikationen:

LADDA NER appar
  • Installera appen Sluta för Instagram i Play Store eller ladda ner appen direkt ovan. När du har installerat kan du omedelbart logga in på ditt konto. När du har loggat in så ser ditt Instagram-konto ut i applikationen.
  • För att ta reda på vem som följt din Instagram kan du göra uppdatera på ikonen längst upp till höger (i en röd cirkel). Sedan processen läser in vilket är användbart föruppdatering Din dataföljare och följare följer.
  • Efter processen läser in slutförd, välj menyn Icke-följare för att se Instagram-följare, aka vänner som följde dig. Namnet på den vän som följde upp dig kommer omedelbart att visas i listan.
  • Inte bara en eller två, det visar sig att du hittade många vänner som följde dig? Denna applikation har en funktion som kan hjälpa dig att följa upp många människor samtidigt. Du gör detta genom att klicka på UPPFÖLJ 50 ANVÄNDARE längst ned till höger på skärmen.

Det är några hur man tar reda på Instagram-följare oss enkelt och åtföljs av exakta uppgifter. Nu behöver du inte vara nyfiken eller irriterad när du ser att antalet följare har minskat. Du kan omedelbart ta reda på det och bestämma att du omedelbart kommer att "genomföra" genom att följa tillbaka eller fråga personen direkt. Lycka till!

Läs också artiklar om Instagram eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found